Lika som bär?!

Ikväll är det middagsbjudning hemma hos Mamsen.. Kära bror har behagat sig komma till Nybro också!

Inatt blev jag brutalt väckt av en armbåge rätt i ansiktet, eller rättare sagt rakt i ögat! Tack för den!

Köpte dammsugarpåse igår så nu får det nog bli ett tag med dammsugaren, för det är ju så jävla kul! Måste få inspiration till projektplanen också, vet inte hur det ska gå till men ja... Jag väntar på att myntet ska trilla ner!



In i dimman!



Förresten Sophie ser ut som Stifflers mamma... behöver jag nämna att hon är helt förkrossad!? Försöker dock övertala henne om att så inte är fallet!
Döm själva :)





Stiflers mamma...

Nostalgi dags

Självstudier som det så fint heter! Jo dåå, Sophie och jag drog en runda på stan... Nu väntar klädhögen på att jag ska förbarma mig över den. Hemma hos Sophie väntar ett berg med disk! Visst är det kul med sånt plock! OH JA! Jag köpte ett par tjusiga skor idag, endast 129 kr VILKET FYND! fina var de också..

Annars tog vi en fika på Holmgrens, mitt nya favoritfik! Inhandlat trosor också! Prickiga... :) Ursnyggt!

Snart Fredag! Då blir det premiärgrillning hemma hos systrarna Jonsson på Svampis! Funny Bunny!

Var och tränade step igår by the way, fy satan vad jobbigt... Fanns inte ens en liten gnutta till chans att man kunde få lite andrum, nej nej för bubblan vi kör på det hårdaste vi kan. Skutt hit och dit och jösses, där hängde inte jag med längre. Men nästa vecka, DÅ, Då börjar mitt nya liv! Det har jag och Sophie bestämt, så nu är det bäst att peppa varandra, beach 2010 here we come!

Satt och kollade på gamla kort, nostalgi big time :)


Jag och Ebbe har rollator race :)


HA HA HA!! Snygg Fred


Mina fräscha/fina vänner :)


Uffe och Kajsa!


"vi ska alltid hålla kontakten"


HA HA HA!!! Lammet säljer ost...


En vanlig dag bakom charkdisken


Lunch!


SnyggKajsa provar Anders utrustning


Wille har hittat ny mössa...


En hel del lagning av punktering har det blivit...




Jaja... nu väntar kläderna! Köss

Ny kursstart igen!

Måndag och ny underbar kursstart! Med våra kära distansare!!! Ljuvligt

Vetenskapliga metoder, låter sjukt upplyftande.

Lördagsaftonen tillbringade jag ute i ösregnet! KUL! I och med att det var earth hour också var det bäcksvart och vår fina himmel bokstavligen öppande sig och släppte ner precis allt! När vi väl kom innanför dörren var man som en dränkt katt med slickat hår.. superfint!

Igår blev det en sväng på net on net och modehuset. Köpte mig ett par nya fina sandaler :) Och Chrille köpte sig ett par röda skor. Jättenöjd var han över sitt inköp! Sen guidade han mig igenom hela Söderåkra och Torsås, fick även se Bergkvara. Det var grejer det!

Nehe nu blir det skola igen! Tack för mig

the grillmaster!

Jobbat och slitigt! --> CHECK!

Skött grillningen med fin känsla idag, kycklingarna har sålts på löpande band och jag har inte gjort annat än skjutsat in dessa små gyllenbruna saker in i ugnen!

 Sen smet jag före Fialottan på rast med, så hon som är gravid och allt fick vänta i alldeles för många timmar innan hon kunde få lite mat i magen.. Sorry! MEN! Jag har jobbat och slitigt som ett djur! Svetten har lackat i pannan och när vi upptäckte att klockan var halv tre och vi låg en sisådär timme efter planerat schema kläcker Fia ur sig att hon måste gå tidigare! Inga glada miner var det där inte... Men trallaaalaaaa för vi är så fantastiskt bra och nisse var med och kämpade också så vi kom hem tillslut. Bevisligen, annars skulle jag ju inte sitta här?!

Lördagsafton! Vad nu det innebär! Den som lever får se! Nu blir det dusch! puss

sketkursen är avslutad!

SOLEN SKINER!

Kände mig som en dränkt katt när jag spatserade hem i min tjocka vinterjacka idag, svetten lackade i pannan och bokstavligen rann ner för ryggen! Oh jaaaa.. vårfräscht!

Ikväll tror jag allt att jag känner för att ta på mig min nyinköpta klänning. Så underbart söt :) Igår tvingade jag Chrille att titta på den med förtjusande blick, haha.. "aaaah den var fin..." Att den är! Den är helt fantastisk!

Är den inte fin så säg :) Fast min går i gråskala istället...

Det blir ost, vin, kex och vindruvor med klasskompisarna ikväll! Fira att sketkursen äntligen är avslutad! Med betyget godkänt! TACK SOM FAN! Examinationen idag gick käpprätt åt helvete men på ngt sätt lyckades vi fixa till oss ett litet g.

Cammys hår igår blev en liten färgklick! Själv är jag imponerad över min teknik och det blev ju faktiskt väldigt jämt med slingor! Kanske att det går lite väl mycket åt det orangea hållet, men vadå!? Det är ju snart påsk :) 

Update

Uppdatering från Tullslätten!

Cammy har huvudet fullt av blekmedel och jag sitter här med en arm som är bortdomnad ! Vi har en kväll full av experiment helt enkelt... Och jag gillar det! Att leva lite farligt sådär..


Skoskav och Våffeldag!

Nu är det vår på riktigt! Vårskorna är på och jag har fått sjukt skoskav! Men vad gör man inte för att bringa lite vårkänsla?! Idag är det våffeldagen och jag ska göra våfflor! Så det så!
Jeansshorts och en söt blommig klänning har jag inhandlat idag! Nu får sommaren komma när den vill :)

Ikväll ska jag slinga håret på Cammy, hur hon kommer att se ut imorgon är ett enda stort frågetecken och jag förstår verkligen inte hur hon kan lägga sin skalle i mina händer... :)


Tentan igår gick rätt bra, så hoppas att jag lyckades skrapa ihop ett godkänt! Fick stroke och jag pladdrade på som aldrig förr. Ett stort tack till Camilla som har suttit och bankat in allt i min skalle, annars hade det aldrig gått vägen...
Imorgon är nästa muntliga tenta, bara att hålla tummarna att den också går bra. Min roll i det hela blir att agera sjuksköterska! Ska nypa mig i armen så ja inte brister ut i gapskratt, svårt dock med den älsklingsläraren och den mousseluggen!

Nu är det dags för våfflorna! TJA!

Biltvätt och raketfylla

Först vill jag bara informera om att PER är tvättad! Tro fan att den redan har fått en ny skit på sig! Helt otroligt! Men jag fick iaf proffshjälp när den skulle tvättas... Hehe.. Chrille tvättade väl nästan hela bilen skulle man kunna säga, fast jag intalade mig att jag gjorde det hela mycket mer noga och att det var därför jag inte var så snabb med svampen! Fick mig även en dusch med iskallt vatten! Så går det när killar har slangen i näven.. haha haaa.. ah den var dålig! Men kanske var precis vad jag behövde, efter raketfyllan jag lyckades fixa i lördags!

Jag kunde knappt röra mig igår och var världens ynkligaste människa... Kollade både på Twilight och Newmoon... Åh så vackert :)

Lördagen kan jag gärna sudda ut och jag väljer att minnas de roliga stunderna. Det vill säga när jag inte skällde ut Chrille, eller när jag inte bråkade med Camilla och absolut inte när jag satt och försökte få tag på glasen som rullade runt på golvet. Eller det faktum att jag lyckades sprida ostbågar lite här och där i köket... Jaaa.. bra kväll helt enkelt!




Slänger upp två bilder från i lördags som jag snodde på Facebook :)

Idag har det varit plugg plugg och plugg... Tenta på onsdag! Lunchade på raggmunkar gjorda på pulver... helt okej ändå! Annars tror jag att antingen lider jag av utomhavandeskap eller äggledarinflammation. Eller kanske äggstockscancer! Det här med att ställa sin egna diagnos är kanske inte det bästa. Men jag har sjukt ont i ena sidan av magen precis där äggstockarna sitter! Så det så! Hjälp!


Vårfest!

Härlig dag på jobbet! Först lyckas jag klämma skinnet på låret mellan en trave backar! Så satans ont det gjorde, kan nog inom det närmsta stoltsera med en fin blåmärke där, eller hematom för att vara korrekt! Sen lyckas jag med konststycket att slå skallen i järnbalken! Jo Tjena! Det gjorde också jävligt ont och huvudet snurrade på bra där ett tag. Christoffer är inte sämre han än att han hjälper mig på traven och slår till mig på axeln! TACK TACK TACK! Tårarna har legat och guppat innanför ögonfransraden ett antal gånger redan, hur ska det här sluta?! Just ja, jag har ett blåmärke på ögonlocket med. Jag beskyller Chrille för misshandel... Jag menar hur lyckas man annars få ett blåmärke där?!

Underbart är också när charkpersonal vet vilka som hör samman i en familj och kan hjälpa dem på traven när de springer runt och letar efter sin andra hälft. Christoffer var även nära att bli utsatt för kalsonggreppet.. hehe.. något jag hade tyckt vart riktigt jävla kul!

Ikväll stundar vårfesten! Laddad till tusen, ska bara duscha av mig jobbet först! Weeeho! Majsans förslag till kvällen, rosévin, fanta och jeanskjol! Vi får se vart det bär av sen blir det Hassys!

Tack då!

Imorgon ska jag by the way tvätta PER! Det är ngt som jag ser fram emot!

Fågelskit

Har varit ute och rastat PER en runda, fast PER går nu mera under namnet lilla gubben, eller tvärtom så gubben lilla. Allt på grund av alla jävla fågelskit. Han är helprickig! Inte så tjusigt, nästan så det är pinsamt att åka runt i åbäket. Eller rättare sagt det är pinsamt!

Här kan jag helt enkelt hålla med om att jag hatar fåglar, så lite förståelse kan jag har för Camillas hatande av fåglar.

Vi inspekterade RUSTA idag, köpte disktrasor och värmeljus... wieee.. sicka fynd! Annars så har jag bestämt mig för att se första avsnittet av glamourama, man ska tydligen bli fast sen!

Imorgon blir det jobb och sen vårfest på kvällen! Jag ska fira in våren ordentligt har jag bestämt mig för! Nästa vecka vid den här tidpunkten är den här äckliga kursen avslutat.. finito.. tack och hej leverpastej! Såg vår lärare köra bil idag, hon körde rätt in i snödrivan och vägrade gå ur bilen ändå tills vi var utom synhåll... Förstår inte vad det är vi har gjort men vi tror att hon känner ett visst agg emot oss...

Ikväll blir det Fredagsmys! :)


Herrejisses....

Jesus Amalia! Jag är i stort behov av en spisvakt! IDA JOHANSSON!!! plattan har stått på sen jag var hemma på lunch! Inte okej! Ingen större skada skedd dock! men iaf! Skärpning - inte acceptabelt!

Varit med Cammy och pluggat på biblioteket, har lärt mig allt om diabetesfoten! Och att man kan få sexuella problem av diabetes. Hela 35% av alla män som har diabetes drabbas av erektionsproblem! Jo då.. sånt här sätter sig men ngt annat kan jag inte lära mig...!? Skumt...

Sen var vi och provade glasögon till fröken Piteå! Men var inga som föll henne i smaken, ja det skulle vara de där runda kloten då isf.. :) Sen handlade jag Kanelknäcke! Vilken idé, de är fantastiska!

Nu ska det fixas kvällsmat! Får bli varma mackor kvällen till ära! Köss...

En groda utan ben --- Hopplös!

Vill inte tillbaka till biblioteket. Vill inte ha omtenta. Vill inte bli gammal. Vill inte ta ansvar. Vill inte bli vuxen. Vill inte läsa omvårdnad i ett familjefokuserat perspektiv. VÅGAR inte bli färdig sjuksköterska!

Vill vara liten och oförstående, inte behöva tänka och ta ansvar, vill bara vara...


I want to wake up with you
Hold me closer I'm here


Förstår inte hur man kan vara så trött konstant. Kanske lider jag av hypotyreos!? trött, slö, hänging och förstoppad! Och jag är ta mig fan hopplös på att passa tider!

gråt och ömhet

Jag tror hormonerna spelar mig ett spratt. På lunchen kollade jag Oprah, fast ja fick byta kanal för jag började gråta. Har väl aldrig hänt förut! Vad är det som händer med mig!? Det handlade om en kvinna som hade blivit skjuten i ansiktet med en hagelbössa, näsan, kinden och ögat var bortskjutet. Sånt här har aldrig varit några problem för undertecknad innan. Men tårarna bokstavligt rann ner för mina kinder....

Dessutom har jag jävligt ont i brösten! Kan inte ens duscha utan att det gör ont, det gör så satans ont när vattnet träffar tuttarna! Herregud!


Och Camilla är ljusskygg... man får ju nästan skämmas.. Sitta med solglasögonen på inomhus på biblioteket!

Ja det är väl humle och dumle....

mitt liv i korthet

Sådär ja.. nu har ja frossat i mig de sista nötterna också. Lunch var det ja, vet inte vad ja är sugen på.. nötter tydligen. Nöt ska nötter ha... kul kul..

Blev en sväng på city, skulle bara titta för har nada pengar. Jo men så bra det gick då! Inhandlat en ny jeansjacka, fin :) och sen köpte ja solglas och en söt blommig sjal! Hålla hårt i pengarna är inte riktigt min grej, samtidigt är det svårt att motstå när Jenny står och puschar hela tiden och tycker ja ska köpa allt som kommer i min väg.. haha! Behöver ju iofs inte lyssna på det men är man en svag människa som saknar egna åsikter och inte kan ta egna beslut så blir det lätt så!
Är den inte ljuvlig så säg!


Igår fick jag rycket och gick lös med dammsugaren och moppen. Jag dammade allt som jag fick ögonen på, plockade ur hela badrumsskåpet, städade ur alla mina necessärer (typ 4 st) varför ha så många!? Idiotiskt! La allt smink fint och prydligt, var sak på sin plats. Sen tog jag mig an garderoberna, ska skänka en massa fint ! Massa skit låter bättre... Nu vet jag vad som finns i gömmorna och framförallt! Jag hittar det jag ska ha utan att ja behöver riva ut alla klädesplagg för att sedan upptäcka att "Näeee linnet låg inte där heller..."

I söndags var ja o Camilla på en tretimmarspromenad! Okej, vi skulle gå en promenad men slutade med att vi var på stan och baronen, hälsade på Johanna som gjorde ett besök i staden sen var vi följeslagare till Nicke som skulle inhandla en växt. Och sen avslutade vi med att gå en liten promenad här på söder... Fin dag :)

Vi var även och kollade in stället där vi hade varit och virrat på Fredagsnatten. Men Cammy var så skraj så hon ville därifrån fortare än kvickt! Och jag hade en inte alltför glad medmänniska i mobilen som lät mig förstå att "Snart blir jag sur på dig Ida om du inte går därifrån nu!" Så det var bara att vända på klacken och traska bort till Larmtorget för lite korv! GÖTT! Har lovat fröken Söderhamn att nästa gång ska jag ta mig faan inte balla ur och följa med till Döda Hund! That's it!

Dörren till himmelriket?!



Cammy en aning lugnare än vid besöket tidigare.. :)


Annars var Byttan APTRÅKIGT i fredags! Aldrig mer! Vi gjorde till och med ett försök att önska en låt, men fick svaret att: "näee tyvärr jag får inte spela sånt här..." haha.. stackars jäkel... Men hemma hos Camilla var det trevligt, det vädrades friskt!

Ja näe men det var väl mitt liv i korthet! Snart tenta så nu ska jag nöta in lite diagnoser! TACK!


Blickar upp mot framtiden.. Nyfiken på vad den har att erbjuda...
Låter ju bra iaf! :)

Studs, studs...

Uppe och studsar igen efter fikan med Ullis och Cammy! NU JÄVLAR är mina batterier laddade.. Byttan ska intagas ikväll och jag har fått vintips av fröken Söderhamn. Ska riktigt lukta, känna, smaka och njuta av detta mästerskap!

Har köpt rosa nagellack, puderrosa för att vara exakt! Det kommer att göra succé så nu ska jag måla mina naglar och försöka undvika huden där bredvid!



- Try to be sober.... !?

överkörd

Känner mig överkörd av en bulldoser... Eller en asfaltsvält rättare sagt. Vad är problemet?! VA!? Nästan så man får lite mobbingvibbar...

Snart blir det en fika med Ullis och Camilla, skvallra lite över en biskvi och kaffe! Låter fint i mina öron :) Ikväll blir det utgång med Cammy, kanske att vi får med oss kära Ulrika också... Vi får bearbeta det lite!

Annars så smakade den flygande jakoben fantastiskt, mina smaklökar är nöjda och magen har slutat kurra. Muffinsen som Camilla bjöd på var även de ett lyckat inslag. Inte en alltför nyttig dag känner jag, men va tusan man lever bara en gång och livet är alldeles för kort för att man ska hålla på och fjanta ! Så det så! Biskvien Here I come! 

Puss 

svammel

Förutom att jag vräker i mig naturgodis och känner mig som en stoppad gris så rullar livet på som vanligt... Det blåser skitkallt så jag till o med får hårstråna på tårna att resa sig... jo visst har jag små fjun även där...

Samtalet med lärarna idag gick ju riktigt bra. Inte någon kritik alls, Camilla och Jag fick till och med beröm! Hör och häpna!? Vad är det som händer...

Annars så har jag lagt rödbetssallad innanför tröjan, rullat köttbullar på mattan. Och stoltserat med hål i rumpan på strumpbyxorna.

Kanelknäcke vill jag rekommendera och att klä sig jävligt varmt!
Ja, TACK!

urk

Aldrig någonsin har väl någon grupp varit så hatad av lärarna. Men det är klart har man en skräcködla till lärare så blir det väl inte så mycket bättre. (ögon soom skulle kunna ploppa ut vilken sekund som helst, en mun bred som en jävla ladugårdsdörr och ett flin som inte är av denna värld, för att inte tala om det tjusiga hårfästet, virvlar hit och dit...) Jag vet att man inte får skriva så här men just nu är jag inte på humör. Att ha föreställningar!? VI!? Vad har hon då själv?! VA!?

Sen att resterande delen av klassen började flina åt vårt fina collage av familjen är ju faktiskt inte vårt fel..?!

 Vår presentation av vår demensfamilj blev inte annat än sågad vid fotknölarna och kritiserad till tusen! Inte ens en liten gnutta av positiv återkoppling kunde man hitta. Tack för den! Min förklaring till varför vi inte skrivit ngt om CFAM var att vi inte hade förstått att det skulle vara skriftligt men att vi allt hade haft med det i våra samtal gick inte hem. Hon höjde rösten och läste innantill: "bla bla bla ska vara dokumenterat SKRIFTLIGT!" Ooooops! Fel av oss...

För tusan kom med lite normala skrivanvisningar som går att tyda så skulle våra liv blir lite förenklade... Hade vi inte lagt band på oss själva hade vi nog klappat till kärringarna... haha.. usch!

Imorgon lär vi väl också bli sågade, ser fram emot det!

Det är iaf SOL och jag har fått brev att hämta ut på posten! YES! Igårkväll gjorde vi räkmacka, skala frusna räkor är ingen höjdare. Men jag gjorde det för att Camilla och Jenny skulle bli nöjda. För färdigskalade kan man absolut inte köpa! Så det så! Okej det smakade fantastiskt!




Takidaryck Big Time! And I like it! :)
Nu blir det lunch sen blir det älsklingsbiblioteket...

Ida = Frilufsmänniska!?

Igår lekte jag frilufsmänniska och var ute och traskade på Svinö och grillade korv och drack chokladmjölk. Isen har jag dock stor respekt för så gick med mycket stor försiktighet... Som mamma har bankat i mig: "Man ska ha respekt för havet Ida Johansson..."

Vackert...



Ida "naturmänniska" Johansson...


Kvällen tillbringades tillsammans med mamma, Göran och Cecilia, vi var på Larmgatan 10. Jag fläskade i mig en planka, så jävla fint satt den men orkade inte äta upp köttet. Det är fy och skam att lämna kött enligt Göran så han rensade alla våra tallrikar.

Idag har det varit Journal Club på schemat, öh, så sjukt tråkigt... Stackars lärare, hon verkade kanske inte uppskatta vårt resonemang till 100%... men jag menar, har man så jävla tråkiga lektioner så kan det inte bli mycket bättre.

Ikväll blir det filmkväll hos Erika, en riktig tjejfilm står på schemat. Fantastiskt.


Sen vill jag bara tacka Lopet för en trevlig lördagsafton och Nicke för underhållningen... TACK!


fina lördag

Hälsat på kära far i Vita Sand idag, vi har lagat moussaka och fikat på starkt kaffe och förtjusande kanelbullar! Var även ute på den obligatoriska promenaden och blickade ut över Kalmarsund...




Chrille har fixat min cykel med, så nu har jag en cykelkorg som sitter på plats och en kedja som inte är röd/brun längre :) Känns ju lyx det här...

Ikväll blir det en sväng till Laxvegas och Lilly! Spelkväll eller vad det nu slutar med, blir nog alla tiders! Det är nog tid för mig att hoppa in i duschen för att fixa till mig lite, ja så gott det nu går.

Sen vill jag bara tacka min kära bror som ringde och väckte mig inatt, underbar människa. "Varför ringer du aldrig till mig och berättar saker?? " haha.. var han lite hemsjuk eller systersjuk stackarn!?

Kajsa! ♥

Ibland är det de små överraskningarna som gör att jag svävar på moln. Inget kommer att kunna förstöra min dag, mungiporna sitter uppe vid öronen! Underbara, älskade, saknade, fina vän! Du är bäst! Fick detta fina kortet av min kära Kajsa...



Vackraste vän, det tåras i mina ögon!




Detta är tillägnat dig Mjölis :)




Även tvätten tar jag med ett leende på läpparna! Har hängt lite på biblioteket, ska väl försöka få klart lite skoluppgifter! Men jag tar det med ro, har iaf läst igenom den äckliga artikeln på 10 sidor på engelska med minimal text. Underbart! En liten sammanfattning på det också så är jag i fas sen !

Igår hade vi en liten "Hej Då" fika för Sophie som beger sig till Kina på söndag! Slappis, jag är inte alls avundsjuk!? GUD NEJ! Jag är gärna hemma här med vår älskade Judith!

Visste ni att det finns ett ord på engelska som lyder som följer: "fruitful" vaaa!? Är väl det enda ja kommer ihåg från artikeln!

Igår var vi på teater, det var en upplevelse. "Vårda mig ömt" Sophie och Camilla fick sången på hjärnan så den trallade de på hela vägen hem.. ljuvligt... Ikväll blir det Fredagsmys och imorgon ska ja träffa Louise! :) Lycka!

Kyss

Sol, sol, sol!

Jag är ju bara så fantastiskt duktig. Drog med mig Cammy och Jenny till Maxi och Mc Donalds... ja ja.. ska faktiskt träna sen :) MEN iaf, maten smakade skit på donken, de byggde om också för den delen... kaos! Sen skulle jag inhandla dammsugarpåsar. BRA DÄR IDA! Tror att jag har en volta, nu när jag kommer hem märker jag att jag inte alls har något som ens liknar en volta. Men iaf! Kvittot hittade jag efter mycket om och men så det blir väl ännu ett besök på Maxi I guess!

Startade dagen med att stå och köa för att komma in på biblioteket, öh, asskumt! Men vad gör man inte för att få tag på en biljett till en föreläsning med Alex Schulman. Men jag gav upp och la de tankarna åt sidan, minglade runt lite bland alla företagsutställare på Karma-dagen istället, tog lite pennor och åt lite godis!

Blev medlem i vårdförbundet, fick ett usb-minne som tack! Perfekt! :)

Solen skiner och livet känns allmänt bra! That's it! Puss



Fin fint :)


SNÖ igen.. näheeee

Fan ta snön! Varför ska stormen komma precis lagom till när jag ska cykla hem!? VA!? VA!? VA!? Alltid ska man drabbas, dessutom går bomjävlarna ner precis framför snoken. Kissnödig var man också, underbart! OCH idiotbil som parkerat med släp på cykelvägen, ca 5 cm till godo på vardera sida. MEN TACK! Slänger mig på bromsen, just ja det är grus över hela cykelvägen.. haha.. cykeln forsätter att kasa som om den aldrig gjort annat, tar sikte på snöhögarna, det är ju mjukt iaf! Sen ut och plumsa i lårhög snö för att komma förbi idioten! Livet är bra härligt ibland!

Annars så är Judith en riktig pärla på att föreläsa! FY SATAN SÅ OINTRESSANT! Människa skärpning!

Jag har ont i magen med! Så det är min undanflykt till att hoppa träningen ikväll... men som Sophie sa, känn på det ett tag till innan du tar ett definitivt beslut! Okeeeej då! Borde egentligen rensa avloppet till duschen, stegade ur badkaret och märkte en mycket trevlig översvämning...YES! Rensa avlopp är lite min grej!

TACK


RSS 2.0