Nostalgi

Grabbkväll var det ikväll då va... Nicke visade sin nya leksak... Anton skrattade gott! Tolkningsfritt för er alla! Julmust, godis och Idol är grejer det!

Nostalgi på hög nivå är det som infinner sig hos mig ikväll!


Jag saknar min kära sambo och våra fina middagar
på fredagarna! Rödvin/Öl och pizza/pirog


En finfin trio!


Jag tycker om min Louise! "Beeeeeeeebisar"


Jag tycker om min Sofie!


Och jag älskar tulpaner efter att ha blivit förtollad en förlovad
idiot som inte borde släppas lös på harrys!


Snälla, Hata mig inte! Men du är min Cammy! :)
Tillsammans är vi starka! hehe


Mjölkis och Mjölis <3


Första hjälpen på Larmtorget: Svarta Fredagen!


Majsan och Jag på Bruce Springsteens releaseparty!


Nya dansstilen... "Ska jag kasta äppel på dem...?"


Innan eller efter incidenten med skålen.... :/


Älskade bror får avsluta denna kvällen!


Rymdinspirerat

Joo DÅ! Här snackar vi alltså operationssjuksköterska! Fem hela operationer har jag varit med på idag, CHECK! Coolt skulle man kunna säga, luktade lite märgben om det hela när de tog fram sågen., så jag kände mig som hemma med tanke på alla dagar som jag tillbringat vid sågen på kvantum med mina små märgben! Annars så trippade jag försiktigt runt på tå och försökte se så mycket som möjligt! Jag och ST-läkaren, Casper, hade förmodligen ögon som skulle kunnat hoppa ut vilken sekund som helst.

Förstå det att jag hade hela den där rymdmundering på mig och trippade runt i gräsligt fula gröna tofflor, men ja man tar ju seden dit man kommer :)
Fick en snabbtitt på Dagkirurgin också och läkaren avslutade det hela med jahaja.. Ida.. nu har du väl lärt dig allt så nu kan du väl göra en artoskopi på egen hand! Jajamen svarade jag stolt som en tupp!


Tänk om min karriär skulle slå in på denna banan... Snygg blir man ju iaf!

Har förresten även denna vecka fått mitt fiskbehov tillfredsställt! Omega3 nu snackar vi! Hällefilé var det som det bjöds på igår! Nu ska jag och PER bege oss till Nybro!

Check!

Sååå där jaaaa... Totalt fyra dagar kvar på praktiken --> CHECK PÅ DET!

Imorgon blir det operation, guttans.. Då blir det rymddräkt och hela kittet ... Naaaajs!

Sekreterare, nja det är nog inget för mig inte! När jag skulle svara i telefonen idag så lyckades jag komma åt den lilla knappen och vips så var högtalaren igång! Där sitter jag som ett frågetecken och försöker hålla mig för skratt samtidigt som ja ska vara allvarlig mot den som ringer och försöka leta efter högtalarknappen för att stänga av djävulsskapet! Aaaah lite smått panik!

Eller att allt jag skulle göra var att komma ihåg en operationstid! Huvudet under armen och där glömdes den bort! Jä Jä..sådär glada var väl narkospersonalen! Men bättre sent än aldrig försökte jag med och lade huvudet på sned och blinkade med rådjursblicken! NOT! Men försökte med att det var kö vid hissarna! Vilket var sant till viss del, inte kunde jag ju klämma in en stackars gubbe på kryckor och en säng med patient och mig själv.. näeee

Ikväll blir det väl diverse aktiviteter.. eller jag vet inte.. men en Dusch är ju alltid trevligt!!!

Yeaaah

To doooooo

På det älskade schemat idag:

Dusch

Fixa lunch och matlåda

Möta Karin för att sedan tillsammans vimsa runt och leta reda på Vinö

Reflektionssamtal med Elsa! Roligaste punkten denna dagen... NOT

Avdelning 8

That's my day! Så satans fint, för jag älskar mig själv och min tid här i Oskarshamn...


Ömt

Jag känner en ömhet i kroppen! Kan det vara så att jag faktiskt drog dit i helgen?! Sofie påstår att så var fallet men jag har inte velat lyssna på det örat. Kanske har hon rätt iaf!? Armbågen min mår inte bra! Och inte benet heller... för den delen! Kanske borde gå runt med en skylt runt halsen och varna!?


Vi har även lyckats bevisa att det går att få in fem pers på en liten toalett! Passade på att komma åt den lilla spolknappen när Majsan satt på pottan! Hehe.. Bildbevis:


Hälsade på finaste Kajsa igår med, hon bor kanonfint och har utsikt över Häckens hemmaplan! Yeaaah! De Jaaa.. Det är att stoltsera med! Kände på hur det kittlade i benen med i och med att vi båda har höjdskräck är det inte toppen att Kajsa nu har en lägenhet på 10:e våningen! Gäller att hålla i sig ordentligt!

Fick hjärnsläpp när Lilly och Jag skulle åka rulltrappa igår! Ordentligt kaos i hjärnan och jag vågade inte stiga på rulltrappan! Fötterna vägrade lyda och hjärnan kopplade ur totalt! Höjdskräcken gjorde även den sig tillkänna och jag visste inte hur jag skulle ta mig ut i rulltrappan! Slutade med att jag stapplande kom ut på första steget samtidigt som jag krampaktigt greppade tag i Lollos jacka och vägrade släppa! Lollo gav mig en blick som sa: Va fan gör du? Är du helt dum i huvudet...

Nattade över hos Cammy i Kalmar inatt, allt kändes precis som vanligt igen och jag gillade det! Kommer nog att hålla till mer hemma hos henne än i min egna lägenhet nu när det snart börjar närma sig inflyttningsdatum! Saknar ju min Sambo! Nu är man tillbaka i Oskarshamn och jag kan bara konstatera Hemma Bra men Borta BÄST!

Och då var man även innehavare av en lägenhet! Yeeeeeah! I'm so happy! Happy, happy, happy! Kontrakt skrivet och nycklarna i säkert förvar!

Och Korten har jag snott från Sofie! =)
Jag har ju inga själv :( Och det är inte okej att skämta om det LOUISE OCH SOFIE!
"Vi kan ju ta kort med Idas kamera..."







Det var allt! Tack och Hej!

Dancing in the dark



Den jaaaa.... Den är fiiiin!

Bebisar!

Att vara över eller inte?! Diskussionen har hettat till riktigt ordentligt...

Jag och Lilly mår oförskämt bra enligt Johan! Ha Haa... Vi höll ställningarna igår eller inatt kanske man skulle kunna säga!

Sprang på snyggJohan på Excet by the way! Inte ens en jävla korv kan man få tag på i den här jävla delen av Sverige! Han på 7eleven erbjöd sig till och med att göra en specialare till mig... men inte...! "Då vill jag inte ha någon" Och mina mungipor hängde nere vid golvet!

Därefter hamnade vi på Mc Donalds! Tack för den, där snodde några tattare min kamera så inga bilder finns det på Göteborgshelgen! Bebis, Bebis var det enda signalementet jag kan ge på förrövarna!

Idag har jag varit och besökt min kära bror och katterna Stina och Nils! Nu blir det tacos och godiskväll med mina älsklingar! =)

Jo det med, Nicke Dick ville bli omnämnd så here we go! Han blev på tok för full igår så jag såg inte röken av honom. Var det alkoholen som tog honom efter det att yngre och äldre herr Bernhardsson tävlat om samma tjej... Det låter vi vara osagt!

Gjorde mitt vanliga avtryck på Göta Platsen så nu känner jag att jag har gjort mitt här i Göteborg!

Fransyskan

In med den i ugnen!


Det är väl inga problem!


Det kan bli dyrt!

Vadå?! Det  är väl bara att sätta in den i ugnen!?

Vadå Fransyskan?

POSEIDON

hälsade på honom och han fick sin dagliga portion spya!

Louise ska göra bebisar!

Första natten med Familjen Taikon!

Anlände till Göteborg igår vid åttatiden, hängde på stationen för att vänta in Majsan! Kollade in smygsupande ungdomar och hade det allmänt fint! Sen drog vi till Donken och köpte oss lite käk för att sedan traska vidare till fashionabla Lorensberg! På vägen såg vi ÅTTA Polisbilar, med blåljusen på och sen kom det en mörk också

På Lennart Torstens gata var allt stabilt! Öl intogs och det började bra... Traditionsenligt körde vi inte bryta cirkeln men fortfarande vet ingen vad som händer om den bryts!

Kilade ner på Avenyn, kom inte mycket längre... Stället var stängt och vi avslutade kvällen på Donken... Donken is the shit!

Vaknade upp med en brud vid sidan om mig och tankarna börjar genast snurra... Vad hände igår?! Skedat med Johanna inatt och där slutar den historian! Eftersom minnet ger vika har jag fått berättat för mig att jag klappade garnnystan och klängde runt stolparna... Tjusigt!

När vi kommit upp på benen begav vi oss ner till staden! Kilade in på pressbyrån för att vakna till liv och ge denna dagen en kick! Köade för att komma in på systemet, käkade lite kycklingsallad, provade diverse huvudbonader och hur jag lyckades få betala mest för maten är en fråga som jag inte kommer få något svar på...

Nu är kvällen nära och vi börjar om på nytt igen! SKÅL!

Avresedagen!



Standing Strong! Fint, Ljuvligt och Alldeles, Alldeles, Alldeles underbart!

NU ÄNTLIGEN!!! Göteborg är inom räckhåll! Snart, Snart, Snart! Men inte tillräckligt snart! Fick gå tidigare från praktiken, bara för att hinna med tåget.. hehe.. vad har jag gjort för intryck!? De måste tro jag är slöast i världen om de skickar hem mig två timmar innan avresa! Men Ah Ja... Tack!

Resegodis inhandlat, väskan packad, tidning inköpt och mp3-spelaren laddad! Jag är redo!

GRATTIS SOPHIE PÅ DIN STORA DAG! =)

första, andra och tredje

För det första : Uffe! Varför vara anonym? =)

För det andra: Bra trött man måste vara när man stått och gjort iordning sin goda smörgås och lyckas tappa den på golvet... Behöver jag nämna att den hamnade upp och ner?
- Lite skit rensar magen?!

För det tredje: Jag ska gå en shoppingrunda på stan idag, är tillbaka om sisådär en kvart! HA HA

Sötaste tanten på avdelningen är iaf hon som mer än gärna skulle tagit med mig ut och visat mig allt det fina i Oskarshamn om hon inte hade varit sängliggande...

Ett hjärta av prickar!

Det jag tagit lärdom idag är att om man ljuger så blir hjärtat prickigt!

Kopplat blodtransfusion idag och avlagt min första muntliga rapport till nattssk:n! Jag är överlycklig för hör och häpna! Jag fick beröm!

Fisk till lunch! Där fick jag mitt omega3 behov för denna veckan --> Check!
Är det konstigt att gå runt med en paj i väskan?

Håll utkik i Oskarshamnstidningen imorgon, kan det var så att Ida Linslus hamnade på bild!? Hoppas vi inte, MEN jag var där! Ortopedmottagningen hade invigning idag. Bjöds på snittar, cider, choklad och annat smått och gott.. Inte konstigt att personalen var på vifft! Med fickorna fulla av after eight rullade kvällen fort förbi.

Nu hemma i mitt underbara rum för att få min skönhetssömn för att imorgon vara på plats igen! Sticka lite patienter, ta lite blodprover och lalla runt lite.

Snart Fredag - Vilket innebär: Göteborg!

Sexgalningen...


Williams snyggpose...


Ingen längdskillnad här inte...


Hahaaaa


NickeDick


SvartTaxi!?


Uffe och Ingun


Lilly med sina pojkar :)


Fyllot med sin nyinköpta skjorta!


Smickrande bild på broschan...


halvtid

Drömde inatt om att jag gick på en is som sedan brast så ja trillade ner i iskallt vatten! Gick in på en sida för att se vad det kunde betyda, fick svaret "din älskade gör dig besviken" Och att Hav tydligen är en symbol för det undermedvetna, att under allt som glittrar döljer sig ofattbara djup.

Jahapp.. det tackar vi för... Upplyftande!

Hälften av min tid tillbringad i Oskashamn nu... Check på det!

PLUGG!

Sååå dääääär Jaaaaaaaa!

Nu SKA jag sätta mig ner med min äckliga nutritionstenta! Annars blir det inget Göteborg i helgen!

Varit ute på en promenix idag, det var skönt! Vaktmästaren ska komma idag och fixa värmen... Jippie äntligen kan man kanske sova gott om nätterna!

Brandvarnaräckel

Vad är problemet med mig? Vad är felet med mig?

Ännu en gång har jag lyckats få igång brandvarnaren när jag står i duschen... Allt på grund av de varma ångorna! MEN HALLÅ! Jag måste ju få värme på något sätt! *Suck*
Brandvarnarna har tydligen något emot mig!

Nu drar jag täcker över huvudet och drömmer mig bort till en solig varm strand!

Bananer

Mmm...Mmm...Sitter här och tar mig en liten förrätt, åt nog världens kanske godaste torkade banan med överdrag av choklad! Den satt precis där den skulle! Galet så gott! En liten aptitretare inför middagen som alldeles strax ska tillagas. --> Nudlar! Visst är väl livet härligt! Och den slår ju absolut inte gårdagens middag, hemmagjord pizza! Med bananinslag även där... Det är något med bananer..det kanske är ngt i luften?! Bananer, Bananer, överallt omkring mig! Ligger två här bredvid och väntar dessutom! Efterrätt kanske =)

Idag har jag varit och besökt stadsbiblioteket här i Oskarshamn! Det var ju fint, jag och Karin satt och spydde galla över den här äckliga uppgiften! Inte okej någonstans! Måste dessutom bli klar med den senast torsdag kväll om jag ska kunna bege mig till de älskade vännerna i Göteborg! Kämpa. Kämpa!


Sunday...

HUUUUA! Vilken dag, det är sådana här dagar som man känner att man lever! Huvudvärk som heter duga!
Skulle egentligen varit effektiv och pluggat hela långa dagen men hur planerade jag då Ida?! Sämsta planeringen någonsin! En stor miss, plugg och bakfylla går inte ihop!

Gjorde ett försök till att komma in på Lilla Puben igår, lilla pappsen skulle ju hålla till där så vi tänkte säga Hej! Men tji fick vi, med ord som "Ni får stå på tillväxt några år för här är det 25" blev vi motade i dörren och inte ens en liten skymt fick jag av far.

Drink på Harrys, ständiga följeslagaren Strawberry Daiquiry blir aldrig tröttsam! Spelade bort pengar på Black Jack! Men så här i efterhand är Nicke den stora förloraren bland oss, hehe... Dåligt av mig och Uffe som inte märkte att Nicke ej var med på bussen... Vi satt och åt chips i trapphuset medans spektaklet utspelade sig mellan Taxin och Nicke!

Uffe steg i en spya också! Det var nog kvällens stora händelse...

Nu bär det snart av mot Oskarshamn igen, Oskarshamn och PLÅNBOKEN! Som jag har saknat den min fina vän...

Uffe, Fridus och idus....


Gummibjörn... i brist på annat


Joelbitar

uffe bara klagar på mina fossingar..tror hon är avundssjuk ! Yeah!

pratade precis med systers lillasyster... bara för att jag tycker om henne så mycket... Mina fötter, de är egentligen turkosa... nu är fotsulorna svarta....det är tydligen inte okej..nej svar nej... men jag tycker det  är schnyyyyggt! Så det så!


Niklas åt upp  min korv... han sa iofs att han skulle bjuda på korv när vi kom hem..  tror jag avstår... och någon korv har jag ändå inte sett till

Nu får ni njuta av JOELBITAR!! Han är förresten med i ICA reklamen.. vadå har ni aldrig sett en praktikant förrut!?


nicke dick

TAXIN SNODDE NIKLAS!

Hakuna Matata

Hakuna Matata...
- Det är ord som är braaaa...
Hakuna Matata...
- Gör att man blir glaaaaaad!
Finns inga bekymmer man är lycklig var dag! En härligt tid...

Timon och Pumbaa... eller Ida och Sofie!

Hej där vinflaskan, vi hälsar dig välkommen, ta med oss in i dimman och låt oss leva som om det inte finns någon morgondag!



Lika som bär...



Ho hooo... SKÅL!

FulOskar...

GRISFEBERN - Tänk om jag fått grisfebern, HJÄLP! Näeee jag tror inte att det är någon fara med den där svininfluensan! Det är bara uppförstorat! Nu kommer det ut nya uppgifter om att svininfluensan kommer sprida sig som löpeld nu när det blir kallt. ÄH skit ner er, känns mer som om den skulle spridit sig nu när det varit varmt och fuktigt. De är väl helt enkelt oroliga att det kommer bli så mycket vaccin över så det blir för gammalt och att det är därför de sprider dessa hemska rykten! Det är min teori!

Härligt, Härligt, men farligt... visst är väl livet underbart härligt...

Underbara nattliga regniga promenad, hem till tryggheten! Där minnen finns lagrade, där jag cyklade på trehjulingen ner för trappor och över stock och sten. Därav mina tjusiga knän i vuxen ålder. Eller när kära bror klippte av mitt hår med nagelsaxen. Eller när det var husfest och värdinnan tillbringade kvällen och natten på toaletten medans objudna gäster bar ut halva huset!

Brassat på elementet på rummet på max, inatt ska jag ta mig faan inte frysa stjärten av mig! Det är en sak som är säker.

Hämningslöst och Oskuldsfullt... MEN SERIÖST

Chokladpudding, nja inte bra för mig! Magen gör protest! Fy skäms Ida, Lär dig vad du kan och inte kan trycka i dig. Men det är ju så satans frestande... Ska andra ha vill jag med ha...

FAITH, HAPPINESS, LOVE and HOPE! är det de som livet går ut på? Jag ska nog skaffa mig en stuga mitt ute i ödemarken och där ska jag sitta och ruttna bort. Jag och min katt, kanske att jag skaffar mig en fågel också. Fast då skulle ju aldrig Cammy komma på besök... Hm.. där får jag nog tänka om... Men en hyllning till ensamheten! Det är väl fantastiskt!

Uffe, Nicke och Ful-Oskar gjorde min kväll, Black Tower var med på ett hörn också!



Så rör på era fötter och vicka era höfter...
gör som vi, till denna melodi...
så kom och
dansa med oss, klappa era händer...
gör som vi gör, ta några steg åt vänster...
lyssna och lär...

Tack min snälla Pappa!

Åh min kära far! Han räddade precis min helg =)
Pengar fixade, nu är det bara legitimationen som fattas... Passet ligger någonstans i garaget, i någon låda, i all röra... Kan bli mycket spännande, gäller bara att ta till gott om tid om jag ska ge mig på sökandet! Annars lovade pappsen att han kunde följa med mig ut imorgon och följa mig in på utestället, i målsmans sällskap helt enkelt! TACK TACK TACK!

Cammy fixade min lunch idag, så tack till dig med =)

Ikväll blir det vinkväll med Nicke! Fira att jag idag har skrivit på lägenhetskontraktet och att jag inom två veckor kommer att ha en alldeles egen bostad! I'm so Lucky!

Aeroplane...



Jag skulle sakna dig om du blev överkörd av en buss...

Idioti

ÅH!

Hur tankspridd är det okej att bli...!? 

Pengar, Körkort, VISAkort och studentkortet är kvar i Oskarshamn!

SKJUT MIG NÅGON! - Det är okej en dag som denna...

Nu blir det plugg! Gött, det behövs det ju inga pengat till iaf...

!

Idag är det en bra dag!

Det kom blod när jag satte PVK, hör och häpna!

Känner mig något visare och klarare i skallen, denna natten ska inte tillbringas i träsket... där nere i den djupa dalen. NEJ ! Imorgon blir det Nybro igen, trodde aldrig jag skulle uppleva sådan lycka över att få åka till just Nybro! Men så är det! Först en liten vända till Kalmar, plugga lite och sen skriva kontrakt! Jippie!

Överlevnadskursen

Man kan fan tro att jag bor i en igloo eller något i den stilen! Helt jävla fucking iskallt! Sitter här med ljus tända allt för att få upp lite värme i det här rummet! Sätter man på duschen och låter den spola hett, hett, hett vatten blir det en aning varmare också! Eller det sättet att jag stup i kvarten springer in på toaletten för att tvätta händerna, dels för att jag har blivit helt jävla hygienmedveten och dels för att tvålen luktar så fantastiskt gott! Blåbär! :) Okej det är inte något bra miljötänkande, det är jag medveten om! Men det får Vandrarhemmet Tuppen ta på sig eftersom de inte släpper på mer värme! Skämmes ta mig fan! Sitter här och blir röd om näsan på grund av kölden!

Känns som jag lever i en kappsäck, nästan lite överlevnadskänsla på det hela! Självklart fanns det ingen konsvervöppnare på det här bygget! Näe men är man förvånad!? Nepp, inte det minsta! Därmed kan jag bara konstatera att en av knivarna nu är slöare än slöast möjligt! Jojomen! Man tager vad man haver...

Åååh, lammet, aka Tobias, räddade precis min kväll! Nu blir det filmtajm! Underbart, det är precis vad jag behöver en kväll som denna! :)

Njut av dessa bedårande kort på min Igloo! Och kom för fan inte och säg att det är mysigt! Det är det minsta man kan påstå...

Mina fina ljus och räddningen, datorn!


Min katastrofalt osköna säng!


Och till sist en helhetsbild på min Igloo!


By the way, Jag och en mycket god vän har seriösa funderingar på att starta upp ett Kloster! Välkomna att joina oss. Vi ska leva av livets goda utan att lyckas förstöra den lycka som vi upplever... Det måste ju vara det ultimata!

?

Eftersom jag har svårt att sova här i undebrara, förtjusande, älskvärda Oskarshamn så var jag förmodligen i extas och överlycklig när jag äntligen lyckades slumra till igår. Men VEM!? Om inte självaste Mr Svanström ringer och väcker mig i min skönhetssömn. Jo då, Korrekt! 

Han skulle bara tala om att det var Lill- Fredag! Eftersom Onsdag är Lill-Lördag så måste ju tisdag som kommer före vara Lill-Fredag! svårare än så var det tydligen inte.. Den nattliga informationen tackar vi för! Han skulle även tala om att grannen hette Pettersson och att han var tillsammans med en Lundström och att de hade barn. Och barnet måste då helt enkelt heta Andersson! Precis som i visan: "Andersson, Pettersson och Lundström..." Detta givande utlägg var även det en del i Mr Svanströms utläggning. Tack, Tack, Tack och sen kunde inte jag sova mer...

Snurrig dag på Ortopeden idag, kutat runt med temparna i högsta hugg. Försökt ge mig på att sätta PVK, igår gick det kanon, idag gick det åt skogen. Inget blod ville hitta ut! Venproverna gick mycket bättre :) Yeaah

Önskar dock att jag vore lite visare... För detta tar knäcken på mig! Hur länge ska man orka?

Back To Oskarshamn!

Åter till Oskarshamn idag, vill egentligen inte! Men försöker jobba på den känslan! Tänk positivt! Tänk allt jag kommer lära mig! Tänk på de söta tanterna och farbröderna! Det kommer bli bra, Pepp, Pepp!

Ska tydligen få lära mig att sätta katetrar denna veckan, känns oj, känns lustigt, hm... men med siktet inställt på att jag kommer bli den bästa katetersättningssjuksköterskan så kommer jag kämpa så svetten lackar i pannan! Så det så!

SKA ta tag i den äckliga studieuppgiften med! Imorgon kanske, eller Onsdag... Måste känna av dagen, then I know!


Spontankväll...

...Jä, jä..så skulle man kunna kalla den!

Cammy ville gå ut och roa sig igår, jag var inte sen med att hänga på. Började med tacos, vin och fotboll! För att citera Cammy: "Festen är en fotboll" Jenny tittade förbi en runda också, hon kunde dock inte stanna hela kvällen på grund av den älskade praktiken!

Bjuder in oss själva på förfest till Andreas, trevligt, "jag ser så jävla dåligt men de har sagt att jag inte behöver glasögon när jag kör motorcykel" Senare kommer det fram att människan inte har varken glasögon, motorcykel eller ens motorcykelkörkort! Cammy försökte förklara att man inte kör enbart skoter i Piteå och att Norrland är ett landskap som Piteå ligger i.

Sen tackade vi för oss och drog vidare till Kåren, med vetskapen om att jag var välkommen nattetid av denna förtjusande syster som fick en crusch på undertecknad.

Kåren var, tja, som kåren är. Billig dricka och fulla studenter!

Cammy och Jag drog varsin sista dans med varsin kavaljer. Cammy fångade en engelsktalande och jag en hälsoekonom. Herregud! I kön ut till jackorna träffade jag en gammal bekant, eller inte, men lyckades lura Cammy och hennes rumskamrat. Ja jag lurade nog till och med mig själv. Hel snurrigt!

Vi beger oss sedan till fots till city, drar en runda på larmtorget. Springer på Henke "Pocco locco" och Krisse. Slutar med efterfest på Tullslätten med musik quiz, 3,5:or och Jelzin. Hicka och vatten för min del. Att vara full och samtidigt fokusera på att vinna en dum jävla tävling är väl inte min grej! Ja det slutade med att jag förlorade, Big Time! Cammy den smarta av oss båda vann! Storslaget.

När klockan närmade sig femslaget och även Hampus hade hittat till Tullslätten hade jag svårt för att hålla mina ögon öppna. Och därmed gick dessa underbara gäster hemåt. Först med en nakenchock i köket!

Sen kröp sambo och jag till sängs! För att vakna upp pigga och glada idag med en huvudvärk som hette duga!
Det mina vänner var min lördag! Och jag är glad för att Cammy drog med mig ut! TACK!



En Ida och en vinare = Festligt


:(

VILKEN JÄVLA SKITVECKA!

Nu tar vi helg!

Nu har Ida Johansson tagit helg!

Idag har jag chit-chattat lite med läkarna på Ortopeden... Eh ja.. de måste tro jag är från en annan planet eller något i den vägen... När man sitter och lunchar med största möjliga bit mat inlastad i käften kommer en av läkarna in och frågar... Lär du dig någonting egentligen? Mitt tafatta svar bli eh ja.. jo det hoppas jag.. hmpf..var hans kommentar till det hela... Bra jobbat Ida!

Eller när narkosläkaren ber mig ta blodtrycket, jo den biten gick kanon! MEN när han började grilla mig på frågor blev det värre..där stod jag som ett stort frågetecken och han måste tyckt att jag var den mest korkade studenten i hela världshistorien!

Och när jag skulle sätta en PVK på en stackars tjej, jo då först kom det blod men sen lyckades jag med konststycket att trolla bort allt blodflöde! Gör om det om ni kan!

För att summera! Det har varit en bra dag! =)


Onsdag

Ännu en dag har lidit mot sitt slut på Ortopeden. Idag har jag tömt urinbagar och tagit blodtryck. Delat ut lite piller och ja vad mer, tagit tempen... Inget avancerat men räcker gott och väl till mig.

Har hela väskan full med katetrar, HA HA... så om någon är frivillig så kom hit bara... Övning ger färdighet! En i personalen packade på mig en jäkla massa katetrar, vet inte vad hennes baktanke var med det hela. Men jag bara tackade och tog emot med ett stort leende!

Man blir trött av att bara cykla i den här staden, jävla backar. Är det inte uppför så är det motvind. Allra helst allt på en och samma gång! Jo man tackar ja!

Nu blir det en powernap i fryshuset! Brrr

Grattis!

Vet någon som är utom sig av lycka idag! Grattis säger vi till dig! =)


Själv är jag nu tillbaka i mitt underbara rum här på Folkhögskolan, börjar mer och mer fundera på vad det är för skumma människor som håller till här.. För jag får verkligen inte ihop det... Nu för bara några minuter sedan kom jag ner från övervåningen och möttes av en snubbe som stod och bara glodde utanför min dörr... Eeeh hej på dig.. ska du stå här länge eller? hann jag med och tänka innan jag kvickt som ögat smet in på mitt rum och låste dörren!

Jag ska inte gå utanför dörren något mer ikväll för nu ska jag hoppa i bingen, ska sova och sortera mina intryck som kommit till mig under dagen! Imorgon ringer klockan 5.30! Underbart skulle man kunna konstatera!

Puss

Ångest...

...minst sagt!

Vet inte vad jag har gett mig in på...

Ibland skulle man vilja att saker gick att ångra, att det var enkelt att bara göra om göra rätt... Att vara ivrig och tro det bästa är inte alltid bra... Kanske skulle man hålla huvudet kallt?! Men det går inte att radera, nu är nu och så ligger det till!

Vilket jävla tjafs.. Nu drar jag täcket över skallen istället! Går och gräver ner mig som en struts och sticker huvudet i sanden! Först fylla på med vatten, vätskebrist big time!

Tack till Cammy, Nicke och Majsan!

På plats...

Åh Hej och Hå! Då var man på plats i Oskarshamn! Idag har jag spatserat runt i denna lilla staden. Gata upp och gata ner och med det kan jag bara konstatera att mina ben är helt döda! Plus att jag har ett förbannat jävla skoskav! Härligt!

Vart på handledningsmöte idag, snurrigt och rörigt minst sagt! Sedan hade vi planeringsmöte, gick väl bra det med! Min handledare heter Charlotte och verkar trevlig, lite sträng kanske. Men det blir nog bra, eller jag intalar mig att det kommer bli bra!

Jag sitter här och huttrar i mitt lilla rum, det är faaan dags för Tuppen att sätta på värmen nu! Får bli en låååång och varm dusch sen tror jag. Allt för att få upp kroppstemperaturen, set point behöver nog ställa in sig på nytt här hos mig... By the Way, har två sängar i mitt lilla rum, så har någon vägarna förbi kuststaden Oskarshamn, före detta Döderhultsvik, så är ni välkomna till Nygård! Jag välkomnar ALLA!

Hm.. vad göra nu? Kolla sex and the city?! Ja det lutar åt det! För här händer det inte mycket... Tack och Hej!

ösregn,raggarbil,poliser

Herregud vilken kväll!

Spöregn! Iskallt som fan och blåst! Jävla skitväder kort sagt!

Förfesten på verktygsgatan var Fiiiiiin! Försökte sköta musiken, hehe, gick bra tills jag tydligen pajade datorn! :/ Men iaf, tog farväl för att bege oss till bussen! Kajsa, Lisa och Jag, först gå på en jävla leråker, sen klättra över ett en meter högt staket, gick väl sådär i kjol o allt! Hittade dock en liten springa där man kunde trycka sig förbi. Sen över rälsen! Jajamen kollade riktigt noga så det inte kom något tåg!

Jag i spetsen och mina medpassagerare tätt bakom, sen kommer det ett stort jävla bullerplank. Ska vi klättra över det? ööh.. Njaaa.. så upp och klättra på en fet jävla Kulle. Som var om möjligt ännu mera lerig. Sen ner igen, utan att trilla! Har jag nämt att det öser ner äckligt kallt regn?! Låter som en fantastisk start på kvällen! Jo då! Det var helt magiskt! Jag påstår att vi måste skynda oss till busshållplatsen men Kajsa säger att vi ligger bra till i tid. Okej jag tror på henne.. När vi är under bron susar bussen förbi! Wiieeeee!

Det står en bil på busshållplatsen! TACK! De VINKADE förbi bussen! Därmed blev det deras lycka när de fick äran att skjutsa in oss till Kalmar. Värsta raggaråket! Och vilka brudar satt i om inte Tina och Martina! De satt fint i baksätet, läs soffan, och hade ett coolt bord framför sig. Kajsa tog plats i framsätet och övertalade chauffören att släppa av oss på Harrys till de andra resenärernas stora besvikelse, eller ska vi säga ilska!? Lisa tog plats i soffan och ja, jo då, Jag tog plats på golvet som en lydig hund!

Sen fick vi polisen efter oss, Illa, Kajsa, Lisa och Jag blev så rädda så vi nästan kissade ner oss så när vi stannade för att ta ett snack med polisen så lade vi benen på ryggen och kutade så fort vi bara kunde över Kalmars gator!

Väl inne på Harrys var det som vanligt! Fick en från utlandet efter mig, vad är det för fel på mig?! VA?! Varför får jag alltid gamlingar och stjärnor från utlandet efter mig? För att inte tala om dessa förlovade karlar? 

TACK FÖR MIG!

spanjorer... suck

För att göra systers lillasyster glad igen så blir det ett litet fylleinlägg här... Faaan spanjorer i Nybban finns det gott om.. men va faaan... hitta hem igen... eller vad?
Eller 40+ are som inte vet vart de hör hemma... men iaf..! Hassys is the shit!

Kajsas far skjutsade hem mig.. han tyckte nog det var bäst.. med tanke på mitt tillstånd.. uuuuh

Nu ska jag sova och drömma om morgondagen som kommer bli helt fantastisk! :)

Tack för ikväll kusin och Elin! =)

Inatt, inatt..

Jobbat klart! Har väl mest lallat runt och tagit väl hand om bumbibjörnarna... De såg så ensamma ut där de låg så nu ligger de tillsammans i min mage istället :P hehe.. Mumma!

Planer börjar smidas inför kvällen... Blir det Sandra? Inatt, inatt, ja du man vet aldrig vad som väntar bakom nästa backkrön! Min fina Kajsa är hemma i Nybro denna helgen :) Vi ska till Alexander och fixa och dona så vi blir lite lagom runda under fossingarna! Helt underbar planering om jag får säga det själv!

SKÅL!

Idol

Jösses! Jag kan bara konstatera att det ser ut som ett bombnedslag här hemma! ILLA! Förstår inte hur det kunde bli såhär... Och att namnet IDA ska betyda flitig, det har jag lärt mig idag. Men flitens lampa lyser tyvärr inte över mig förtillfället...

Idolkväll har avnjutits hemma hos Uffe, Nicke var med på ett hörn också! Han tog ett par kalla medans jag och Uffe höll oss till välsmakande Coca Cola! Hur faaan kunde Camilla gå vidare? VA!? Hur tänker juryn? Fattar nada... Vi valde istället att roa oss med att se hur många vindruvor man kunde få in under överläppen. Jag tror att vi kan konstatera att jag vann :D

Hur som helst, nu är det dags för sängen! Imorgon väntar älskade Kvantum! Wieeee! Har saknat mina skinkor nåt enormt! Ska bli gutt att få klämma lite igen och klappa lite... Drömma mig bort och bara njuta och ha det alldeles, alldeles, alldeles underbart!


Här lyser flitens lampa...

Heavy Cross

It's a cruel cruel world, to face on your own,
A heavy cross, to carry along,
The lights are on, but everyone's gone,
And it's cruel

It's a funny way, to make ends meet,
when the lights are out on every street,
It feels alright, but never complete,
without joy,

I checked you, if it's already been done, undo it,
It takes two, it's up to me and you, to proove it,
On the rainy nights, even the coldest days,
you're moments ago, but seconds away,
The principal of nature, it's true but, it's a cruel world,

ooooh oooh oohh, ooh ooh oooh ooh, ooo wooah

We can play it safe, or play it cool,
follow the leader, or make up all the rules,
whatever you want, the choice is yours,
So choose,

I checked you, if it's already been done, undo it,
It takes two, it's up to me and you, to proove it,


http://open.spotify.com/track/4N6R6yqkFUTyF3AYOdR0T7

Tack och Hej

Fibes, Oh Fibes!.. Me Like!

Sista föreläsningen på fem hela veckor avklarad nu då! FarmakologiAnna är ju helt fantastisk, vi fick till och med sluta tidigare! Kan det bli bättre!

Nu ska jag packa, skulle jag ju iofs gjort i Onsdags men det kom lite annat emellan! Men Nu SÅ! Fem veckor!? Det är lång tid, hm... Va faan har jag gett mig in på?

?


Öland

Cammy och jag har lagt vår energi på att tänka på hur söt en hund skulle bli om man parade en Chihuahua med en Schäfer. Fast om Chihuahuan är honan får man nog välja insemination som befruktningsalternativ.

Okej det var en liten avstickare...

Det blev en roadtrip till Ölandet, visade Camilla det finaste man kan upptäcka på Öland. Det vill säga Strippklubben i Skogsby, Kaav mä Bröö kiosken, Ölands köpstad och sist men INTE minst: Ölands Djurpark! Ja just det ja, efter önskemål från Cammy gjorde vi en u-sväng och så kollade vi även läget och utbudet på Kupan. Bland väskor, slipsar, skor, jeans, ljuslyktor och gamla LP-skivor hittade Cammy bestick för 1 kr stycket! Sicket fynd! Man kunde även köpa IKEA-ljuslyktor som har ordinariepris 2 kr stycket på IKEA, men nej på Kupan kostade de 5 kronor styck! Luredrejeri... Huaa



Camilla med sitt fynd från Kupan!





Skitbra att man kan hänga och dingla i giraffsvansen...


Cammy fick conection med Clownen... Fiiiiiiiint! :)

Ikväll blev det ett besök på Puben med Cammyho och Jennyho!
Tack och Hej för mig gott folk! :)


?

OJ!? Vad göra nu? detta är en helt ny upplevelse... Tentan är gjord, inget nytt att plugga på, nästa vecka börjar praktiken... Totally Rastlös skulle man kunna säää...

Funderar på att ta en liten roadtrip, why not. Förgylla vardagen med en liten biltur är ju aldrig fel. Inte när det är PER vi snackar om heller!

Det enda som står på min To Do List är:

Packa inför Oskarshamn
Skriva en äcklig inlärningsplan
Leva Livet!
Wieeeeeeee

Idag åker lilla mor till Kreta! Tack och Hej! Lämna gärna mig och Plexua här hemma i kylan, ja gör det bara!

RSS 2.0