Cammys place

Yes! Nu är jag inneboende hos Cammy! Hon plockar och donar och städar och har sig! Fint ska det va när Ida är på besök! Dagen har bestått av skola, skola och skola! Massa tumörlära och lite annat smått och gott..! Tillslut var huvudet sprängfyllt och jag orkade inte mer!

Ikväll blir det en sväng till biblioteket, skriva ut en bunta med tusentals papper! Det kommer gå hårt åt kontot! Sen ska vi laga lite käk med! Nice!

Har inhandlat fläckborttagningsmedel med, skorna drack tydligen rödvin i lördags, sådär tjusigt kanske!

Nu blir det lite slapp, är helt tom på energi!


eey

Blogga på fyllan är aldrig en bra idé men ändå måste jag säga att jag mår toppen! ligger här i sängen i mitt gamla flickrum är så i gasen så jag vet inte vad.. vikingafest och de då va... Köpte mattallrik..smakade som aldrig förr.. karréskiva och mjölkfri potatissallad...! Som gjort för mig

Spatserade hem alone, men vad gör väl det...! Var lycklig som få... vinkade av Uffe i världens snyggaste och coooooolaste kepa! Elin ringde nyss de var hemma.. Cyril ville bjuda på fest... ah men vad säger man... trevligt å vara tillbaka i nybban!

Sovardags! Längtar faktiskt till imorgon... bakfylla o de då va.... apelsinsmak o de då va har man provat på ikväll!

KYSS!

Peeeessedag

Jupp, hade lägenheten inom synhåll, så nära att jag kunde känna den med mina fingertoppar! Sen gled den ur handen på mig fort som jag vet inte vad... Jävla kärring på Glebes.. Inget kösystem, näe men Internt kösystem som kösystem räknas inte eller vad?! Skit ner dig!

Jag har iaf låg vilopuls! I'm proud! :)

Och jag ska äta en riktigt pizzajävel ikväll! Bara för att...

Jag är glad över att få börja pendla! Och att man kan köpa kaffe i skolan igen, när resterande delen av skolan börjar vakna till liv nästa vecka! Så att vi slipper smyga in i lärarnas matsal och sno kaffe från deras kaffemaskiner! Men Gratis är ju gott :P

Vilken dagjävel

Herregud... Inte Idas dag idag inte... Började med att jag kom en halvtimme försent till skolan, hade tydligen lyckats kolla fel på schemat! Dessutom hittar jag inte salfaaan som vi skulle vara i.. springer runt som en förvirrad höna tills jag äntligen ser några vitklädda människor som ser ut att vara av samma art som jag själv...! Knackar försiktigt på dörren och smyger in med ett ursäkta, läraren låter dock inte mig komma undan så lätt ...
Jaaa nu är du allt lite sen!
- Eh jo jag vet...
Ja nu har du missat en massa viktiga saker...
- JAAAAAAAAAA... (vad mer kan man säga liksom...?) Förlåt?!

Dagen flyter vidare i samma rasande tempo, beställer kycklingsallad, fick inte alls vad jag hade förväntat mig... Tokigt det kan bli, så Cammy och Erika fick smuggla över lite bröd, majs och annanas till mig... Taaaack :)

Lärt mig linda ben också, Bildbevis finns på det... Stackars Jenny fick inget blod ut i foten, lindade på tok för hårt.. hehe.. Sen har jag fått prova på syrgas idag med, wieeee... vilken kick! Och även provat på det där med sugtekniken! Gick inte lika bra kanske! Illa rent ut sagt men va faaan ja var i ett annat tillstånd än jag skulle efter den där syrgasen!

Syster Jenny fixar och donar!




Sötaste Erika!


Såhär nöjd var jag efter min omläggning :)

Hade blinddate vid Stekhuset också, herregud! Vad jag har varit med om saker idag, finns inget slut på den här dagen! Sen cykla som en idiot för att hinna hem duscha och göra sig iordning till Betner med Uffe, Jonas och Nicke! Hungriga som få fick Nicke och Jonas paxa platser åt mig och Uffe medans vi sprang på världens längsta toabesök! I själva verket smet vi ut och tog svarta faran till Frasses och tryckte i oss en burgare som satt jävligt fint i kistan!


Betner! Vilken stjärna! Blir varm
bara jag tänker på gossen! 


Fick förresten reda på att Jonas kan också laga mat! Så de så! Upp till bevis Jonas! ;) Sen blev det en sväng till donken innan Nybrobussen gick hem, stackars pojkarna var hungriga! :P


Nu blir det sängen! Puss :)

Seeegast

...Jag ska iaf gå bollibompaprogrammet, för där kan man sitta och mosa bananer hela dagarna...

Vad har jag lärt mig idag?
Jo att Gunde Svan hade en vilopuls på 32 slag när han var som mest vältränad!
Var väl ungefär det jag snappade upp på dagens lååååååånga föreläsning! Trött, tröttare än tröttast! That's me!

Vaknade till ur min dvala när jag hörde ett intressant ord "PILOEREKTION" Vaaaa?! Sånt fångar mitt intresse men bara för en stund, det betyder iaf "håret reser sig" Nu vet jag det! Eller att vi idag skulle lära oss sugteknik, lät spännande.. utbildning på det, jaha ja.. Men inte ens det kunde hålla mig vaken...

Så softade lite och smuttade på en kaffe
för att få tiden att gå :)

Kilade bort till ICA, pantade burkar och petflaskor och skit, skulle handla de svarta sopsäckarna! Hade de några eller? SVAR NEJ!!! Dumma ICA-butik! Fick man knalla bort till NETTO istället, bra skit det där... Sopsäckar hade de iaf! :) Kassören på ICA tyckte förresten att jag var duktig som hade rotat igenom mina garderober i jakt på pantburkar! Ja du vet.. fattig student o de då va! Fin fint samtal!

Klättrat som en apa upp och ner på den jävla stolen, inte lätt när man heter Ida och har höjdskräck... Ingen vacker kombination! Får vara glad att ingen ser mig... Jävla idiotlampor med, hatar taklampa! Ska aldrig mer ha någon! Bitter... Ja, Nej, Jag vet inte, Kanske...!? Tröstar mig med lite fruktkompott!


Jag önskar mig en lång jävla raksträcka, ingen sväng, ingen grop, inga farthinder bara en rak jävla väg som går framåt utan u-svängar!

Fruktis...

Fy fan vad skit man har...! Har plockat och donat hela kvällen! Vi belönade oss med lite fruktsallad deluxe och Keso! Mumma! :) Kan inte bli mycket bättre!

Imorgon ska inhandlas svarta sopsäckar, så ja kan slänga lite lik som ligger här och skräpar...

Bajs, Citat Bert Ljung!

vilket jävla pack

Packar, Packar, Packar och Packar lite till... Kul dag ! NOT! Väntar på min Kajsa, jag behöver lite moraliskt stöd känner jag! Hon skulle bara fixa lite pedikyr innan! Fiffigt och göra det innan hon ska jobba och slita här hos mig ! :)

Idag har vi lärt oss sätta kateter, spännande kan man säga... Blir nog en hel del övning på det här! Noll koll har jag för tillfället... Och sterila handskar är fan inte och leka med! Suck... Det är mycket nu...

Nu ska ja gå lös på tavlorna!

Kyss!

Ordning och reda --> Pengar... Imorgon! :)

Såååå däääär jaaaaaaa... Nu har jag gjort mig oskyldig till glas snatteri ! Jonas blev glad över sitt försvunna glas och jag fick en klapp på axeln för att jag hade diskat det! Ida KAN NÄR HON VILL!

Igår var en trevlig dag! :D Vaknade med Kajsan bredvid mig, vi fixade oss en rejäl frukost, gick igenom gårdagens händelser, följde henne till bussen. Tog en cykeltur till skolan, skulle ta lite blodprover å de då va... Gick inte alls...! Är nog inte meningen att man ska sticka på bakfyllan! Plus att jag hade jävliga kallsvettningar.. pwuuuuu inte okej någonstans! Men en god middag blev det på kvällen iaf!

Katetersättning imorgon, spännande... Undrar hur faaan det ska gå till... Bara att bita sig i tungan och träffa rätt! Cammy och jag hängde en sväng i biblan idag med. Låter bra, var dock inte så flitig! Skyller på att jag har ont i magen!

Kajsan kommer imorgon, då ska vi börja flyttpacka! Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee FANTASTISKT!

PorrIda Tackar för sig!


Bjuder på dessa skönheter från sommaren 2009!



Raggarjävel!

Jävla tattare... fan man är inte fräsch alltså...! Jobbigt va!? PSB = PåSättBar! Jo då så att...

Kajsa och Jag gjorde succé på inflyttningsfesten, paket och de då va var inhandlat, men Jonas fick de istället! Henke eller som Kajsa trodde Micke behagade inte närvara...! Eller närvara på toaletten kan man säga... !  Hehe... Så Jonas fick ha inflyttningsfest istället... Han blev lika glad han för inflyttningspresenten!

Choklad och Trisslott.. fina grejer det!

Vinglas hade pojken gott om, ett står här och väntar ! :) Cammy kunde inte hejda sig, så det fick följa med över gatan! Orangea plastmuggar är också ett otippat partytrick!  Me like :) Succé även där!

Cykel till city, borttappat lås, rampkörning och besök i grushögar... Jo det mesta hann vi med! En kaaaaaav satt fint innan läggdags!

Tack och Hej idioter... Raggarjävel!

Nu ska Kajan och Ida knyta sig! :)

Bakis...

Fy faaan va härligt det är att vara bakis... lite lätt illamående och de då va.. MEN jag blåste 0,0 på promilletesten, så nu är jag fit for fight igen!

Hittills har jag tillbringat mestadels av tiden i sängen, nu som först har jag orkat ta mig upp till datorn, det behövdes en rejäl kraftansträngning till det vill jag lova.

Ikväll kommer Kajsen, sen ska vi på inflyttningsfest! Känns ju bra och gå på inflyttningsfest när man själv inte har någon lägenhet... Men jag ska ju självklart glädjas åt andras glädje :)

Puss o hej! Nu blir det sängen igen!

Stress

Jaaa.. Då var vi där igen... Bussen går om exakt 10 min och jag är halvfärdig! Kanon, underbart, fantastiskt...! Packa har aldrig varit min starka sida, förstår inte varför det alltid ska bli så här..

Hur som helst, hinner jag med bussen ska ja ut och köra lite med Wille... Yeeeahh!!! Och sen blir det kanske Nybrokebab för att sedan fortsätta färden mot Rickies palats och festa ur hans lägenhet! Och där med basta!

Puss och Hej, Leverpastej!

Just ja.. Dricka måste ja ju ha med mig med! Gaaaaaaah....

Grillning!

Faaan så fint det är med grillat! Cammy, Jenny och Jag slog våra kloka huvuden ihop och startade en liten brasa o grillade lite körv och kycklingspett... Satt fin fint i kistan! Damerna verkade något besvärade av getingarna som gjorde oss sällskap! Och av att grannen gick runt naken i sin lägenhet och dessutom hängde ut kalsongerna på tork genom fönstret... Jag kände själv, att det är smällar man får ta när Arne är på språng... :)

Därmed har vi träffat på två Arne idag, en naken och en med sönderklistrad arm efter alla våra ingrepp med PVK-kanyler... Ja vi döpte den stackarn till Arne!

Tog en förtjusande bild på våra svarta faror!
Går som ett skott... Vilket superköp!







Inte för att skryta med det var
Ida Johansson - The grillmaster
som fjuttade igång grillen !

Jennyho och Jag pallade oss varsitt äpple
under tiden vi inväntade glöden,
grillbriketter is the shit!


Hann med en film också, Baksmällan, Me like!
Ditten och Datten ---> Djungelkatten


PVK

Ingen bra start på denna dagen, ringde runt och jagade lägenhet, återigen, heeeeela jävla morgonen... Fortfarande inget napp! Sen mötte jag upp ett par laidies så fortsatte cykelfärden på led, precis som när man gick på dagis och var på skolutflykt, till sjukhuset. Studiebesök på klin. kem. lab var vårt mål... Själv var jag mest trött, försökte koncentrera mig men likväl gjorde jag mina utsvävningar... Lyckades få igång larmet i blodgivningsrummet och riva ner en och annan sak... Jaa då.. det är bara Ida som är i farten... Sophie och Jag går som om vi har skitit ner oss, kul, kul, ingen grann syn med andra ord.

I godan ro lunchade jag på ett paket nudlar när jag upptäcker att klockan rent ut sagt sprungit iväg! Shit pomfritt vad sen jag var till KTC:n! Tror aldrig jag har trampat så fort på svarta faran, nu fick han verkligen göra skäl för sitt namn. Och jag hann i tid! Helt otroligt! Har satt PVK hela eftermiddagen och blodet har formligen forsat ut... Men kul var det... Nästa gång ska jag prova sticka på en riktig arm tror jag, eller jag har det som mål... Frågan är bara vem som vill ställa upp när Ida är i farten :P Risk för stickningar i handen finns också för jag glömmer alltid den förbannade stasen...

Ikväll blir det grillning på min uteplats, deluxe, så att säga! Kyckling tror jag blir fin fint!

yeaaayh

Skuttade glatt upp ur sängen idag, ingen träningsvärk här inte.. MEN nu har jag det kan jag lova, känner mig som en kärring, 80 ++++... Får fan studsa ner till toasittsen, bara att hoppas man prickar rätt! pwuuuu... jobbigt det där med att träna! Vilka smällar man får ta...

Idag har jag lärt mig sticka, ta blodprov och kapillärprov, var riktigt kul! Men tummen rätt i mun så var det nada problem, känner att det kan bli lite väl kul kanske... ett beroende som sätter sig in!

Sen belönade vi oss med att pressa på stranden, Långviken fick bli vår destination, åtta brudar solandes med rumporna i vädret!

Den sommaren, den sommaren, vart tog du vägen? Jag saknar dig min vän?

Vart på Byttan med och fixat Betnértickets... Guttans nu ska jag kolla in snyggot på nära håll! Sen tog Cammy och Jag en sväng på stan, det gick jävligt hårt åt plånboken! Hittade en riktig Idamössa som jag kände mig tvungen att köpa för den var så jävla söt! Så nu känner jag att det kan bli höst när som, för jag är redo!

Okej att jag är bostadslös - Jag har iaf en mössa så jag slipper frysa! :)

Fina Fisken!

Body Pump

Nu jävlar ska det pumpas som aldrig förr.. Sophie tvingar med mig på pumpen idag, fast bra egentligen! Kan vi känna oss som nybörjare tillsammans.. Har ju haft ett LITET uppehåll på sisådär två månader.. tre kanske till och med... Kommer förmodligen inte att kunna stå på benen imorgon.. Intressant läge...

Ah Ja.. den som lever får se! Here we go!

Och som läraren, vår kära Birgitta kläckte ur sig idag: "Storleken har betydelse - Det ska ni veta"

Klockrent!

Hit eller Diss...

Hit eller Diss... Vem bryr sig.. Orka diskutera om Britneys kropp är som gjord för att bära bikini.. Herregud... DÅ har man inte mycket att fundera på!

Ja själv så har man bestämt utflyttningsdatum! Känns surt... Men vad ska man göra liksom! Hemlös och Fattig! Fantastiskt vad livet kan bjuda på fina underbara överraskningar ibland...

Skolan idag var en rejäl rivstart, på tok förmycket för min skalle att ta in en dag som denna efter kräftskivehelg och allt... Ven och Kapillärprovtagning, viktigt det där! Ska jag göra det? Vad har jag gett mig in på? Satt och slumrade till en aning med, inte lätt att sitta still och lyssna en hel dagjävel när man är så aktiv som jag är annars! Ha Ha... Ingen ironi där inte...

Nehe nu är det nog dags för sängen, Majs och Jag kom fram till att det är en fantastisk uppfinning, att bara kunna dra täcket över huvudet! Lovely!

Puss och Godnatt mina lovebirds! <3

Dagen efter skivan...

Hemma igen efter en lyckad fest i Nyttorps skärgård! Vet inte om det är havet eller vad det är som gör att allt blir så bra! Förmodligen är det väl VI! Jag menar där vi är, där är det alltid bäst!

Började lite fint med grillning och en jävla massa bearnaisesås, sen kom kräftorna fram och Nicke bjöd på en riktig KräftSKIVA.. Kräfta + Skiva! Konsumkepsen var på hela kvällen, vilket jag inte gillade lika mycket, Kvantum ska det vara... Men jag lät Nicke leka lite bonne hela kvällen... Anton fixade turban som han sedan tände eld på, Jonsson hittade en duk som passade utmärkt som en scarfs.. Wille blev på tok för full igen, Sofie som annars älskar kräftor höll sig på sin vakt... Men rykten gick att han gick lös på dem senare under småtimmarna...
Trubaduren, det nya stjärnskottet Nicke Dick underhöll och Pierre hade svårt att släppa tanken om något könsorgan hos en kvinna... Själv skulle jag bjuda på en snapsvisa, gick väl sådär... Lägger ner min karriär redan nu...!

Dagen efter såg det ut som en stormvind hade dragit förbi men med hjälp av lite lagarbete och uppdelning i team gick städningen som en dans ! Disken och köket var mitt kall... Tackar för den pojkar!

Kvällen har tillbringats hos Fia! Vi vilade våra ögon på godbiten i 17again! Där satt vi fem mållösa flickor och dreglade filmen igenom!


Nu väntar sängen, Skola imorgon... Har inte bestämt mig för vad jag tycker om det än... Den som lever får se!
Natti Natti...

Kräftskiva stundar...

Underbart väder... För Nej, jag ska ju inte alls tälta inatt eller så.. LYCKAT! Mysdressen är packad, nissen, luftmadrassen och sovsäcken likaså.. OCH DRYCKEN förstås! Det viktigaste på en kräftskiva som komma skall! Laddad till tusen! Jag ska gå en bra match mot de små röda odågorna.. Fast om jag känner till folket rätt så kommer Sofie och Wille Välhängd vara de som käkar upp de flesta av de små krabaterna!

Nehe, nu är Ida Johansson väldigt sen... men stress... Njaeee det är väl inget för mig inte.. jag lunkar lungt vidare!
Köss!

Saturday morning

Det åskar här i knutarna... ELLER! Det brinner i knutarna i häcken på fröknarna... laalaa laa laa lala laaa...

En redig kineskorv vill vi ha... Den satt fint med...
Kajsa skulle hjälpa mig pumpa däcket inatt, TACKAR, hon drog ur fel ventil och tömde hela däcket på luft! Bra Jobbat! Men som man säger... JOBBIGT VA!?

En Raggarballe med Svängdörrar och en Jävla massa blooooood! Det bor en liten Jörgen i oss Alla! Citat Bert Ljung!
Kajsa och Ida, kanske är ett bra tillfällle att be om ursäkt just nu i detta ögonblick! SORRY!

Nu väntar arbete.... Magen håller på att sprängas, men va gör man inte för Kvantum, Mitt liv är tillägnat den kära charken!
Kyss!

Byttan!

And Off We gooooo.... 

- Here I Come Byttan!



Cya! Coolt oh ja vet... !

Godkänd!

Tandläkarbesöket är avklarat, fick mycket väl godkänt betyg i uppförande.. haha.. Inte ett endaste hål och bara en massa beröm! Dock får jag inte borsta som en idiot tydligen, Ida det är tandborsten som ska göra jobbet inte dina armmuskler.. ehh.. ahh .. förlåt eller nåt!

Ikväll ska jag möta upp damerna på stationen och sen blir det Byttan! Wieee.. Grillbuffé - Me like! :)

vart är ljuset i tunneln?

Rummet i källaren, eh ja.. näe.. hm.... vi får väl se helt enkelt.. Många om budet är det... Förjävligt känns det... Ingen ugn heller för den delen, får väl bli en mästare på att laga mat i micron! Och frys, NEJ men frysfack JA... Hör man hur tattigt det låter eller? Ett litet fönster... Mysigt... ÅH JAG TROR JAG DÖR! Inga garderober heller... Var det något positivt med rummet? JO DÅ, toan var fresch.. Alltid något! Det hade ju tak iaf, bättre det än ingenting alls ju!

Sofie övertalar mig till att vara glad... Svårt... Men jag gör mitt bästa... Ser fram emot kräftskivan på lördag! Då ska Ida Johansson sova i tält, hm... det var inte detta årtiondet det skedde senast... Eftersom jag har vissa problem men just övernattningar i tält, men faan är man lite berusad så ska väl det med fungera! Tror att det är åren i strövarna och lufsarna som satt sina spår... Jävla påhitt det där!

BE STRONG! HOLD ON! Bla bla bla....


En dag med Maj

Idag har jag haft Majsen på besök! Vi har fikat och varit supernyttiga... Oh ja.. till lunch fick det bli morotskaka... mumma...
Maj hade telfonterror... De där jäklars mobilerna...


Imorgon blir det jobb igen, sen lägenhetsvisning... Hoppas Hoppas!

...


Tom, sorgsen, nedstämd,
allt på en och samma gång...

Hämtade min Camilla på flygplatsen idag, nu har vi svullat i massa godis och chips för att dränka våra sorger... vet inte om vi lyckades direkt.. men rullar fram, japp det gör vi nu... Åh varför ska allt vara så helvetes jävla svårt... Kan man inte bara få ordning på allt... slippa ha en oro i kroppen, bara vara snälla rara Ida... Lite det jag är bäst på... Men inte ens det verkar ju fungera... Hur beter sig folk nuförtiden?! VA!? VA!? VA!? Ett svar som vem du än är är välkommen med...


Inte en dag att älska...

ÄRLIGT!?

Nu är jag jävligt trött på det här... Orkar faan inte mer! Nu får det va! That's it...

Skoskavshelvete, nya skor för att hitta en jävla lägenhet som var ledig... Men hittar Ida någon lägenhet? Svar NEJ! Och fötterna de värkte så jag trodde jag skulle dö på fläcken. Slängde av mig de jävlarna och traskade barfota hem, en promenad på minst 20 minuter... Faaan vad folk ska glo med?! Har de ingen tv hemma eller vad!? Skaffa er ett liv! Själv ska jag dra täcker över huvudet...

Krumhall

Trevligt i Krumhall igår, vi käkade upp deras grannar och husdjur.. Mumma :) Sen mös Kajan och Jag under en filt och hade det hur bra som helst medans våra mammor servade oss med kex, ost och vindruvor.. och choklad! En perfekt kväll! Mamma bör dock öva lite mer på bilkörningen, förstår inte hur hon kan köra så jävla illa! Vägrade flytta sig eller ens sakta ner när vi fick möte på den lilla byvägen... Usch hemskt att genomlida den resan! Man får ju sitta och skämmas...Tur att jag kör så fantastiskt bra!

Nu ska jag iväg till verktygsgatan och få lite kaffe i kroppen så man klarar av en eftermiddag bestående av tvätt, tvätt och tvätt! Inga lägenheter inom synhåll, vilket känns surt och framförallt brådskande! Men hoppas på torsdag! Jag håller alla mina tummar, alla mina två eller ska jag säga en och en halv!? hm...


Vart är du min sol?

Måndag och semester! MEN vart tog solen vägen? En mycket bra fråga som varken jag eller Lollo har något bra svar på! Kaffet var fixat och kakorna nerplockade, sallad inhandlad och förväntansfulla tog vi oss till stranden... FY SATAN VAD KALLT DET VAR ELLER!? När vi kom dit var det faktiskt ett 20-tal där, men en efter en plockade de ihop sina pinaler och tillslut var det bara vi tappra själar kvar... Vi åt vår mat och fikade på Lollos kaffe och kakor, sen fick vi nog...

Stadens gator var nästa anhalt, inhandlade mig ett par urfina skor :) Blommiga.. Kände oss som vilsna turister med alldeles förlite kläder på sig.. sen tog vi vårt pick och pack och hängde lite på Råddegatan istället. Fick finfint besök av Majs och Jake the snake...

Ikväll blir det grillning hos familjen Tagesson, det är dags för en mor och dotterkväll igen! För jag och Kajsa är ju de underbaraste och snällaste själarna som finns på denna jord! Oh ja...

Upp som en sol...

Sikken underbar dag! Verkar avslutas på ett rekorderligt sätt också! Bio kvällen till ära! Sommaren med Göran, hoppas på bra skit...

Solat med mammsen, Stensö fick det bli, efter en dramatisk åktur med lilla mor... Inte okej, tror jag måste lära henne ett och annat om hur man hanterar stackars PER. Två dopp blev det i det blå...

Gårdagen var festlig och fartfylld, ännu en gång sitter jag här med samma jävla fucking knä uppskrapat! Hur faan lyckas jag?!  Skulle kunna säga: Upp som en sol men lika fort ner som en platt pannkaka... Låg där och kravlade på Vallen, aningens rädd att vakterna skulle se spektaklet och slänga ut mig, vilket inte hade varit första gången... Försöker på bästa sätt undvika att bli sedd, hoppar upp lite fint och tar tag i första bästa kille! Stackars jävel...Men han intygade att det absolut inte var mitt eget fel att jag drog dit! Tack Tack Tack!

Hittade tillslut min Kajsa och Martina! Och kvällen kunde återgå till det normala igen, sista dansen bokade jag med Kajan! Sen ett snabbt snack med Nicke och sen var det bara att traska hem... Kommer inte ihåg mycket, men någonting säger mig att jag hade kul!

Celibat!

Med uppskrapat knä och skärsår i fingret kan det inte bli mycket bättre en lördags natt som denna! Dissen på dig! Always and ever! Aldrig mer fan! Celibat YES BOX!

update...

Time to update a little... Har vart mycket så att säga, många tankar som snurrar och nu har jag en liten minisemester! Wonderful! Jag njuter i fulla drag! Sov till halv två... Det är verkligen inte okej. Men resonerar som så att DET VAR JAG VÄRD! Efter alla dessa slitiga veckor när klockan har ringt senast halv fem! Fy satan vad ja har vart duktig och kämpat mig upp varendra jävla dag! Men nu är det finito! Yes!

I torsdags var det Riks FM festival, lite käk på stan, smakade INTE hallon, Aldrig mer kan vi väl komma överrens om! Sen lite häng vid scenen! Trevligt Trevligt... Men blev extremt kissnödig, och ja nöden har ju ingen lag så det var bara att cykla hem... Tragiskt... Enormt! Fick ett nervsammanbrott precis i samma veva som kusin ringde och det måste varit den bästa timingen på länge! Tack och hej sen kröp jag ner i bingen!

Vaknar upp, Härligt med FREDAG! Snor-Offe får ragg i charkdisken, En flicka vid namn Moa lämnar en lapp med sitt nummer och Christoffer står som ett fån... Underbart! Själv sätter jag kniven i fingret, underbar känsla det med! Blodet forsar och Anna får agera sjuksköterska igen! Men ingen blir längre förvånad när jag sitter och blir omplåstrad! Men ett fint finger har jag nu iaf...

Igårkväll blev det en sväng till Rickie och sen tåget till Kalmar, Berghagen och de då va! Det var vi och panchisarna! Lovely, började kvällen med Öltältet, där jag fick visa leg för att få köpa öl! Hängde där ett tag och sen spatserade vi vidare till Harrys, käkade lite chickenwings, kladdigt värre. Ta inte detta på första dejten, bara ett tips! Elin fick blommor på sin kyckling och Alexander fick äcklig sås. Sen blev det lite drinkar och Elin och jag tog en svängom på dansgolvet med gamlingarna... Inte lätt att fastna för något ögongodis där inte...

Vidare till Olearys där vi hängde och enbart var Coola, Alexander skrämde livet ur en yngling och sen var kvällen finito. Jag fick förresten även här visa leg för att komma in, va!? Hur ska jag ta detta? Ser jag också ut som en yngling, det var ju för fan en fredag!

Vinkade av mina bussvänner och sen travade jag hem i mina nya skor, jag hade förberett kvällen med mina Kittyplåster men det hjälpte inte... Så nu sitter jag här med skoskav och blåsor! Inte kul någonstans!

Nu blir det sol en sväng...

TAXI

Måste bara skriva ner mina otroliga skämt som jag drog för Nicke på jobbet idag!

Man hoppar in i Taxibilen och frågar förvånat: - Men vart är hunden då?
Fattar du!? TAX I.... Nicke uppskattade dock inte detta skämt...

En liten flicka vid namn Kerstin blir frågad vad hon heter, hon svarar:
- Erstin
Men K:åt då?
- Njaaa lite....
Denna gick tydligen bättre hem hos pojken...

Hängt med Uffe idag, vi fixade kööööbemat! Gött, kittlade dödsskönt i kistan! Kollade på Disturbia, sikken kanonrulle! Uffe såg början men somnade i mitten och slutet! Själv såg jag början och slutet! Tog en liten powernap där mitt i. Sen kom Torsten på besök en sväng, berättade om sina tre resor fram och tillbaka ut till Alsterbo. Lite avundssjuk man är på det eller ...

När jag spatserade hem blev ja busvisslad på, av småpojkar! Ja man tackar, tydligen går man hem där iaf! Coolt!

Surt sa räven

Vilken jävla pissdag! En riktigt jeeevla pisssedaaaa

Kajan

Wieeee Dejt med älskade Kajsa idag, i eftermiddag, ikväll! Nu slipper hon mig aldrig!

Kanon Kalkon, som undertecknad kläckte ur sig i charkdisken idag! Usch, är riktigt less på att nu! Fredag eftermiddag kommer jag sväva på rosa små moln för då har jag HELA FEM DAGARS LEDIGT framför mig! Underbart!

KOM NU, KOM NU, KOM NU!
- Damp?! Ja, Jo, Nej, Kanske, eller Jag vet inte! Förmodligen...

Bockskär

Precis hemkommen från Nyttorp och Bockskär... kanske var namnet, eller jag vet inte, skumt var det! Mycket vass och så då va! Åkte cabbe dit med mina badpojkar! PER fick stanna hemma! Sen blev det en båttripp, Höll på att skita ner mig när vi mötte en stor båt som gjorde världens vågar som Nicke självklart glatt körde över! Hjärtat satt i halsgropen där ett tag, men tryckte ner det igen med lite morötter som Nickes mor bjöd på! Men jag kan stoltsera med att jag har badat idag iaf, inte illa!






Igår träffade vi lite av släkten i Drag, mycket öl och rödvin blev det. Farmor tyckte inte att vi fick sitta stilla så länge och bara dricka så hon tvingade oss att spela kubb! Men jag tröttnade efter vi hade hållt på bra länge med det där evighetsspelet så jag drämde till Kungen! SLUT!


*

Jag visste att man kunde må dåligt, men hur dåligt visste jag inte...

Dags att lägga ispåsar på ögonen... En ny dag väntar... Försöka få lite sömn först kanske...
Vatten vore kanske bra, vätskeförlusten är stor!

I'm falling down on you
Where are you from...
What else can I do?
You're so beautiful, how can I go on?
If I lose it all, Would you go down on me?
And I don't even know, The things you want me to see
I'm waiting for you, Thinking of you
Give into me I make you blue...

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm riding high like an aeroplane

I wanna give you what you need
I've got no Self-Esteem
I don't blame my past
I'm waiting for you, Thinking of you
Give into me I make you blue...

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm riding high like an aeroplane


...

Inget, Ingenting alls!

RSS 2.0