äppelskrutt

Vilken natt!? VA!?

Ringde taxibolaget vid femtiden inatt och ville ha en bil, det stora problemet var att jag inte hade en aning om vart vi var... tillslut kom vi fram till att han skulle hämta hos Kalmargrillen! Stackarn, han trodde att jag var i fara och avslutade samtalet med att ta hand om dig nu Ida så går du ut till Kalmargrillen och väntar där, vi skickar en bil med en gång... Åh herregud! haha

Men hem kom vi, Jag, Sara och Camilla, henne dumpade vi dock på Tullslätten!

Natten är färsk i minnet men övriga kvällen är som en dimma! Vad hände på Harrys?! Aaaah just ja, kusin var ju där ! Annars tvingade jag till mig sista dansen och dampade mig med namn på folk, även bygissning. Allt gick hem! Alstermo - Jag säger bara Alstermo! Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, träningsvärk i magen idag - oh ja! En kebabrulle i innerfickan på kavajen det är grejer det, eller att placera en äppelskrutt på prydnadshyllan, kleta kiwi på tapeten bakom soffan, brygga nytt fräscht kaffe, drämma mobilen i bordet x antal gånger, tappa bort sim-kort... Behöver jag nämna att det var en Händelserik natt!

Nu inväntar jag mamma och Göran! De ska komma och lämna av lite kroppisar! Sen måste jag betala de härliga räkningarna och skicka in min IVP! Det är dags nu...

Bag-in-boxen kan vara bra till mycket!


Camilla körde på djungeltemat fullt ut...


Haha... stackars Café Corner jobbarna... de måste trott att vi var helt jävla dumma i huvudet...



Tack för mig!

lördagsafton

Sitter och inväntar nattgästen... Sen ska vi bege oss mot Cammy för att sen stega vidare till Terese och sen mot en inflyttningsfest.. wieeeho! Det här blir nog en bra kväll, magkänslan säger mig det.

Annars har Elise och jag sett en tanta i riskzonen för att få hjärtinfarkt på Kvantum, hon hade full fokus på potatishörnan när en bekant hoppar upp framför näsna på henne.. lätet hon gav ifrån sig var inte dåligt, att det hela utspelade sig precis framför våra ögon gjorde ju inte saken sämre :) Är sjukt duktig på att kläcka ur mig saker som absolut inte ska skämtas om i dessa dagar.. Martina tittade på mig med en skum blick och jag kände på en gång att jag hade gått ett steg för långt..

YÄ YÄ... det skålar vi väl på! Tack

Fredagskväll

Vilken härlig dag!

En natt full av mardrömmar, jag blev fånge hos Livets Ord! När jag vaknade upp hade jag sjukt jävla ont mellan brösten.. kunde inte röra mig, låg blickstilla och vågade knappt andas.. ibland är man bra fjantig..

Sen har vi avverkat Ikea, Modehuset, City Gross och Systemet.. Jag, Cammy, Jenny och Ullis.. Jesus vad folk det var i omlopp överallt och ingenstans.. en stjärna är jag på att köra bil med :) För att inte tala om när Cammy hjälpte mig att fylla på luft i däcken på lilla PER... Trodde folks ögon skulle hoppa ur! Men nu rullar PER vidare på nya äventyr, det riktigt kändes hur han levde upp!

Aftonen ska tillbringas hos Sophie.. sen blir det tydligen klubb Kaj, men inte för mig, nehe där viker jag mig. För jag ska ta mitt ansvar och infinna mig på det kära jobbet imorgon! Det är naaaajs!

Puss

torsdag...snart fredag!

Ännu en dag har förlutit... började med kaffepaus hemma hos Erika i den flotta våningen :) Klockan tio var det fruktstund och efter alla räkningar var betalda och allt var färdigsnackat skulle vi sätta igång med vårt samtal... Att vara reflekterande team var intressant, fick krypa in i min huvtröja för att kväva det bubblande skrattet som växte inom mig...

Efter en rejäl fet jävla hambugertallrik, då allt skulle ätas upp för vi har ju ändå betalat för det så satte Camilla och jag våra kära rumpor på biblioteket för att plugga äckliga diagnoser! Känner mig duktig, eller ja lite iaf! Kanske har jag lärt mig något.. jag hoppas på det iaf!

Ikväll ska jag hem en sväng till kära mor, få lite mat som mättar magen! Det blir fint!

effektivitet...

Idag har det varit en väldigt produktiv dag! Lever nog fortfarande på lyckoruset från igår. Undertecknad vann självklart bowlingen, båda serierna :) och sista serien avslutade jag med 137 poäng. Behöver jag nämna att jag är mycket nöjd?! Summa summarum fick jag till hela fyra strikes! OH YEAH!

Morgonen började ju fint med att jag upptäcker något fasansfullt! ETT KRYP I SKÅPET! Tallriken som jag håller i handen blir inte långvarig och dimper rätt ner i diskhon över alla glas... *KRAS!* Tur för mig att glasen höll och det bara var tallriken som inte ville fortsätta sitt liv... Förlåt! Jag ska bara komma på ngt sätt att förklara hur det hela gick till utan att jag framstår som en feg liten skit som inte tycker om småkräk... hahaa

Förmiddagen tillbringades på biblioteket för att konstruera vår fina demensfamilj. Den som vi klippte och klistrade till igår.

Stackars Ingrid som har demens och dottern Marianne som är en driven affärskvinna och har ett förflutet med en man som är alkoholist, de har tre barn, den ena är en son som är homosexuell och gift med en man i rullstol och de har i sin tur adopterat två små söta barn: Sofia och Kaj.

Förklaringen till läraren om att vi ville konstruera en familj som drar sig bort från kärnfamiljen gick hem, här har vi en familj med alla möjliga kombinationer. Vi har helt enkelt tagit till oss det här med att "think outside the box" så att säga!

Nu har jag slängt in en omgång tvätt i tvättmaskinen... NÄHEEE.. Otippat att man använder en tvättmaskin när man tvättar... Sen har jag städat trappuppgången så den är skinande ren nu! Det vill jag lova att en renare trapp på Vikingavägen går inte att hitta, om ens på hela Stensö!


Så här skulle man ju kunna tänka
sig att det ser ut när Ida städar!
Eller INTE..


Annars så sitter jag med näsan i böckerna för kära Camilla och Jag lyckades skaffa oss varsin omtenta.. Äckliga Gudrun! Vi var inte vänner innan och vi är det definitivt inte nu!

Bowling ikväll :)

Jaha, då är man hemma efter en heldag i skolan... visst är väl livet härligt när man får skapa med händerna... klippa och klistra som när man gick på dagis, få känna sig som barn på nytt... Den här kursen kommer bli min död! ÖH! Orka...

Cammy bjöd på hemmagjord pizza till lunch, den satt fint i kistan... Annars så har vi väl mest försökt lista ut vad föreläsaren har velat komma med sitt snack och planerat kvällen.. Nu är det dags att snöra på sig bowlingskorna igen och rulla lite klot! Underbart!


avslutade gårdagen i snödrivan!




Det här tackar vi för Ulf! Det var KALLT! Men jag räddade iaf korven och colan så det så :) Plus att jag roade de förbipasserande! Alltid något...



Kan väl egentligen bara konstatera att det här var min kväll!


Som sagt, Harrys med Camilla och Sofie... vilken radartrio! Helt fucking oemotståndliga! Fick en kille att börja klä av sig på dansgolvet och en annan dåre måste ha fastnat med flinet uppe vid öronen..

Nu ska jag snart sätta Sofie på en buss så jag blir av med henne.. haha.. för nu har vi umgåtts i snart ett helt dygn! Det har varit underbart! :)

Kyss

city

Nu ska jag ner och strosa på stan och göra absolut ingenting.. inte känna några måsten utan bara vaaaa! Det känns sjukt bra!

Herediteten Ida!

Förresten har jag haft mardrömmar inatt om den där äckliga examinationen...

Gudrun som sitter och spänner ögonen i mig... rynkar på ögonbrynen så fort man råkar vara på fel spår... och kräver förklaringar på precis allt!

RosMarie som skrek åt mig: "Herediteten IDA!!! det är viktigt!!!"

Jag kommer få men för livet!

praktiken avslutad!

Tiden går fort när man har roligt! Hela fem veckor är avverkade på praktiken..! Sista dagen idag med slutbedömning och allt... Gick relativt smärtfritt! Så idag är jag på bra humör igen... hade en väldig dipp i humörtoppen igår MEN idag är det andra bullar!

Så jaaa... Ska slå en liten pling till Cammy! Så det så..

omtenta... varför inte

Skjut mig eller något! Om en timme sitter jag där och har ingen aning om vad ja ska säga eller göra för att rädda mitt eget skinn! HJÄLP!

Jag kan ingenting och jag vet ingenting, ingen fantasi har jag heller så det här kommer ju att fucka upp totalt! Suveränt!

Inte blev det bättre av att Sophie ringde och skrämde upp mig innan... Du måste kunna allt det här... bla bla bla.. Hur som helst, omtenta här kommer jag!

svimma på barnavdelning... Check!

Jesus Amalia!

Jag är inte den som är den när det gäller operationer och övrigt som innebär att man är och karvar i kroppen. Men idag, ja jävlar, det tog fan hem priset. Ett litet drän skulle ut och "kvack"- Ida får en svimningsattack...

Det blev helt suddigt, hela kroppen domnade bort och det svartnade för ögonen.. förskräckt lyckades jag ta mig ut från rummet för att ramla ihop på golvet och kallsvettig och darrig och dan satt jag där ihopkrupen och undrade va fan det var som hände! Med känslan av ett illamående som står mig upp i halsen kommer patientens mamma ut och frågar hur det är med mig och undrar om hon ska hämta lite söt saft åt mig..
- Herregud så pinsamt! Ombytta roller minst sagt, så idag har även jag fått prova på hur det känns att vara patient! Resterande delen av medarbetarna har skrattat gott åt mig.. tack! Kul att man kan göra någon glad :)

Idag MÅSTE jag verkligen plugga! Men orken vill inte infinna sig.. :(

Huvudvärk och igentäppt näsa... Me like!

Igår blev det bio :) Den blev ju inte av i fredags på grund av den älskade snön! Fy fan vad jag älskar när det snöar! Min lycka är gjord de dagarna!

...

FAN VAD JAG ÄLSKAR SNÖ!

Det är allt!

sågad...

Sågad vid fotknölarna!

Kompletteringar hit och dit, I love it.. Sen äckliga diagnoser som ska bankas in på det!

Strömmen gick igår, skumt vill jag lova! Vattenkokaren och micron ville tydligen inte samarbeta! Pang.. så slutade det att fungera, även kylskåpet... händig som jag är struttade jag runt i mina innetofflor och försökte hitta orsaken.. gick inte.. så besviken gick jag och ringde på hos grannen som fixade biffen med hjälp av sin elkompis!

I eftermiddag får man ett litet besök av kära mor! Och ikväll blir det bio :) Me Like!

Puss

uppsägning.. hej!

Inleder en ny fas i livet, en ny fas utan kvantum som min trygghet! Hur fan ska det gå?! På tisdag är tid avsatt för mig att skriva under uppsägningspapperna.. scary...

Idag har jag huserat runt på dagvården och mottagningen.. gick la bra.. fick vara med om lite pricktest och lite annat smått och gott.. testade min lunkapacitet.. eeh gick väl inte kanon.. haha bara 490 medans allergisköterskan visade vart skåpet skulle stå och kom över 600... ääh fusk intalar jag mig...

Nu måste jag sätta mig med de älskade IVP dokumenten, reflektion och seminarie imorgon. Jippiee... kul att jag ska granska Cammys uppgift! Det gillar vi! :)


Gipsad

Hjälp vad fort det går! Bara några dagar kvar på praktiken.. det är skrämmande.. Eftermiddagen ska tillbringas i tvättstugan och med näsan i böckerna! Fun Fun.. NOT! Men har väl inte så mycket att välja på känner jag... ungefär 25 styck olika diagnoser ska präntas in i skallen... ME LIKE! Har man inget liv innan så kommer jag garanterat inte ha något liv nu..! Inse fakta...

Igår var en rolig dag! Satte hjärtat i halsgropen på min lilla mamma... åh hon är väl för söt! :) Hon krävde en omedelbar förklaring på mms:et hon fick av mig...



Blir ju inte så mycket snyggare än det här :) Rött och snyggt! Dessutom fick jag veta att gipset är duschbart, alltså kan det vara i vatten utan några som helst problem!


äckeldag

Skitdag! Ärligt!

Inte kunnat sova ett piss inatt för min mage har värkt som om det var någon som körde knivar i den konstant! Sen en inåtvänd finne som gör svinont och linserna skaver! kan det bli bättre... Har ingen som helst lust att göra praktik idag inte...

Tillråga på allt så får jag förmodligen inte söka annat sommarjobb än Kvantum bara för att jag är tjänstledig därifrån! Kan något gå min väg snälla!? Åååååh ja blir fly förbannad !



Utflyttningsfesten i bilder



En ny favorit :)



Dessa fina vänner :)





Fyllo





Uffe och Jag tycker om varandra, så är det bara !

scones och melodifestival

Sköna underbara söndag! Här sitter man och är inte ett dugg bakis och det känns så fantastiskt! Var en sväng hos Camilla igår, hon bjöd på scones! Sen kollade vi melodifestivalen och sen somnade vi i hennes säng.. haha... en fantastisk lördagskväll! :)


Uffes utflyttningsfest i fredags var nice, blev kanske ett par glas förmycket för undertecknad... Men hem kom jag, lyckades skjuta iväg mina strumpor och sen somnade jag på momangen och hörde inte att stackars Uffe ringde... :( Hon hade en vrålande granne under sig.. Kära nån, Cyril!? Den människan är inte okej... Annars var det party party... Camillas bedömning av kvällen "okej jag hade låga förväntningar på Chili och inte ens de är uppfyllda..." haha.. fast när jag pratade med henne igår så tyckte hon ändå att det hade varit kul fast dock en liten annorlunda kväll... Och ja det kan man ju förstå... ´


Skål

Nu ska jag och Cammy knöla in oss i PER och bege oss mot Nybban och utflyttningsfest! Spännande, Camilla ska få uppleva Chili för första gången i sitt liv, jag tror att hon kommer stortrivas!


Ah ja nu är det helg! SKÅL TA MIG FAN!

Bula :(

Hej hallå där dagboken! Visst är väl livet härligt och alldeles fullt av överraskningar!? Jo då - Jag, självaste Ida Johansson sitter här med en fin bula mitt i pannan! STOLT! Inte visste jag att väggen flyttade sig när det blev natt!? Men jävlar vilken smäll jag bjöd på...

Sitta o fixa det sista med IVP:n sen blir det eventuellt lite träning, fast känner mig seg, tänk om man skulle skippa träningen... Då vet jag en som skulle döda mig.. Kära Sophie!

Yäää Yäää! Ha de! :)

zombie

Här kommer Zombie Ida.. wieee.. har tillbringat hela nattajäveln på sjukhuset. Men det har gått fint, kände mig inte särskilt trött, har väl snarare gått på helspänn och vägrat varva ner. Men det var hur skönt som helst att krypa ner i sängen under täcket idag på morgonen..

Skum känsla att äta frukost kl halv tre och att sedan resterande delen av dagen känna sig nyvaken!? Har iaf skrivit på min IVP, nästintill klar! Gött.. ikväll blir det spelkväll hos Sophie! Geni.. och jag ska ju förstås vinna!

puss hej

Utannonsering av sko...


Någon som känner sig sakna den högra lilla dojan?!


Denna någon borde ha väldigt ont i den ena av sina fötter iaf :) Hahaaa



Här tackar jag för mig!
Hör av dig till undertecknad om du vill byta tillbaka din sko :)

Partytrick?!

Jag tackar den snälla själ som valde att ställa om klockan i köket... sicket partytrick! Synd bara att jag inte hade någon tid att passa idag.. så den niten gick jag inte på! HA!

Annars så har jag lekt lite elektriker.. jo då.. I'm the man! Tvättmaskinshelvetet ville inte fungera.. provade ALLT verkligen.. finns sjukt många knappar att trycka på.. (för den som inte har märkt detta) Hur som helst.. ja letade reda på proppskåpet, herrejösses vad mycket grejer det var där då... hm.. vilken kan det vara!? Drog en chansning :) WOW Ida kan! Nu fungerar tvättmaskinen igen och jag kan snart känna doften av nytvättat :)

Inte nog med det, ett obehagligt tjutande ljud hördes konstant från något hörn i källaren. Modig som jag är följde jag mina örons guidande väg och upptäckte en brandvanare.. men hej min vän! Batterislut, jaha okej! Det också! Slet ur bateriet så nu får vi väl hoppas att det inte börjar brinna.. :/

En stor chansning nu när jag varit och mekat i proppskåpet dessutom.. haha.. jäjäää...



späckad helg...

Efter jobbet i lördags kröp jag ner i fröken Jonssons soffa och låg där som en död sill... Sen var det dags att ladda om för en kväll i Kalmarnatten. Vi förfrös oss när vi var och köpte lite food, stackars EllenBellens ben var illröda! För att inte tala om ögonen...

För att inte bryta traditionerna fixade jag en liten vurpa i trappan, lyset slocknade och jag var helt säker på att jag var nere men inte då! Stegade rätt ut i luften och fick mig en liten flygtur... Och ännu en gång sitter jag här med blodutgutelse på knät. Rätt tjusigt ändå, har helt gett upp det här med att bära kortkort i sommar..

Igår vad jag på kalas hos Kusinen, födelsedagen skulle firas. Med bultande huvudvärk satt jag och försökte fokusera på att hålla ögonen öppna... Sen blev det kaffe och jag kunde bege mig hemåt igen, elementen skulle ju skötas.. :) För Alexander skyller alltid på att han måste hem och elda, så ja får väl dra till med mina element!

Denna dag blir en städ och tvättdag! Ser ut som kriget och nu måste jag ta tag i mig själv och mitt liv och röja upp! Sen vill jag bara fråga vem fyllot var som stegade iväg med en av mina stövlar och lämnade kvar den ena av sina egna?! Det är inte ens samma storlek så det borde vart lite trångt om tårna ... haha.. :) Finnes här om någon är intresserad av att byta tillbaka :)

Ikväll ska jag jobba natt, spännande det blir första gången man testar på det!

RSS 2.0