Stoppljus

Hemkommen med stoppljusfärgad rygg.. rätt nice ! Solen tar jävligt bra även om det är mulet! Se man på... Cissi och jag lyckades hamna där alla hundarna höll hus.. mindre trevligt, plus att morsorna sprang dit med sina barn så de fick lätta på trycket... Vi tog vårt pick och pack o flyttade på rövarna..! Blir så mycket bättre utan hundlöss och barnkiss!

Badat HELA TVÅ GÅNGER! Ingen badkruka längre :) Sen slog vi till på stort och köpte varsin glass! Skit i laktosen, orka bry sig, det är sommar och sol! Så nu sitter Cecilia på sitt håll och jag här i mitt place och inväntar magknipen! Kul.. har ju inte så mycket annat för mig! Men det får det vara värt en dag som denna resonerade vi!

Nu blir det duschen, sen city, brors födelsedag närmar sig med stormsteg... Paket måste inhandlas!

Strumpätande tvättmaskin...

Tvättmaskinen käkar strumpor.. Alltid en av varje sort... Sluta upp med det! Kommer sluta med att jag knallar runt i omatchande strumpor.

Det är lite som att leka kurragömma... I påslakanet hittade jag ett par trosor! Vilket fynd... Jag är glad att det var mina !Underkläder på språng påminner mig om två saker:

För det första campingveckan, när de flyttade husvagnen och hittade gröna Björn Borg kalsonger under husvagnen, MED papper i! De är fortfarande ägarlösa! Ingen som vill göra ett erkännande nu?

Den andra saken jag tänker på är när min mor tvättat min jacka, jag gick i andra klass, Sofie och jag skulle gå till skolan och jag ska dra på mig luvan och vad trillar ut om inte ett par trosor! Tack Mamma! Jag hade blivit mobbad för resten av mitt liv om de hade trillat ur i skolan!
Behöver jag nämna att Sofie stod dubbelvikt av skratt?

Jag har inte haft en lätt barndom inte!


Köttis har jobbat för 2!

Avverkat ännu en dag i köttdisken.. Idag har jag fan sprungit så att benen nästintill gått sönder... de pallar fan inte mer nu... Vet inte vad det är med personalen på Kvantum, förra måndagen var det likadant, personen som ska vara hos mig dyker inte upp...! Nej för de har missat att de jobbade just den tiden. Jo då det var bara till att bita ihop och slita som ett djur! Det känns nästan som att de har något emot mig, undra vad!? KöttIda som är genomsnäll... Eller...? Tillslut fick jag Stickis som hjälp, så Köttis och Styckis har härjat runt bland köttbitarna idag :)

Vad jag har lärt mig idag är att dragkedjan uppfanns pga man ville öka befolkningsmängden...
OCH
Att cykeln uppfanns för att undvika inavel...

Livsnödvändigt vetande ! :)

Kalmars äckligaste djur hälsade på i min lya idag, INTE FRÄSCHT! En blandning mellan en trollslända och en spindel, skulle döda den med hushållsrullen... Nämen se där! Lollo har signerat hela jävla rullen!
Bildebevis! :) TACK SÖTASTE LOLLO!

Erik blir sex år gammal på nytt...

Bakis och Lättroade!


Jag känner det nästan som ett kall att jag ska börja som Vimmelfotograf! Why not liksom :)
Men förstår inte varför nästan varenda jävla bild ska bli sån här..?! TOKIGT!

Flum

Ännu en helg lider mot sitt slut! Gårdagen var som alla andra lördagar! Raketfylla på samtliga... En sak bara : Man kan inte lova att det bara är att banga på någon!!! LOUISE!

När jag väl pallade mig upp från sängen, runt två halv tre spenderades resten av dagen på en filt hos far... Inte mycket till sällskap där inte... Bakfyllesova i solen, det är NAJS! Vaknade upp till Bror som hade hittat en leksak!

Farmor är väl inte det bästa föredömmet när det gäller att inte tala illa om folk! "Han är ju konstig, han det där faanskapet..." Det gäller att formulera sina åsikter ordentligt! Haha.. sen blev hon förskräckt när jag råkade säga "Jävla skitar"

Erik och jag har fått höra om Kaffekokarnas utveckling, don pedro, jag menade att det var gamla bryggaren, MEN NEJ, det är 50-tal IDA... haha.. som om inte det är gammalt! Innan dess var det KAFFEKULAN som regerade! Så nu vet ni det kära vänner!

Panikstädning

Nu jävlar har ja rännt runt som en tok... var på ICA shoppade dasspapper... jo men visst... förfesten blev flyttad hit ikväll! Så städa på minsta möjliga tid, yes det kan ja! Blev Felix paj som nödlösning när det gäller kvällsmat! Mums... riktig festmåltid! Men bättre det än att partaja på tom mage... Det slutar aldrig bra!

Lurade Kajsa till Idehult idag på morgonen, hon tyckte det var lustigt att det inte var någon hemma när vi hade bestämt att vi skulle sola idag.. hehe.. glömde berätta den lilla detaljen att jag var i Kalmar... Ooops... Jobbigt va!? Vart en fin dag på stranden! Men inget bad! Ida Johansson har gått o blivit badkruka! Kände inte ens på vattnet..

Smultronvinet är öppnat och jag inväntar min Kära Cissi och HårdrocksAndreas! Det blir skeeeeta nice!

SKÅL Mina vänner, vi ses i dimman!

Goooodmorgon Solstrålar!

Jajamen... ny dag! Nya möjligheter! Uffe är borta, hon försvann som en vind! Men hon städade innan hon begav sig! Plus i kanten!

Beställ aldrig strawberry daiquiry på Krögers, No no.. BIG NO NO! Öl duger bra, går att kolla kors på det med! Chilinötter är fantastiskt gott OCH Gratis! Smålänningar ända in i själen

Väntar på Kajan, SOL och BAD står på schemat! Först frukost!

stryptag

Uffe och Jag ... precis hemkommna... åkte med martinsson o bror o de då va... :) Lite stryptag o bråk o de då va.. men vi fick skjuts hem till dörra... levande!! Viktigt!! Då va..!

Chiliskålen står fint på köksbordet.. dock är den tom... nya erövringar imorgon!

Olearys o de då va.. ikväll alltså... näeee inget att hämta där inte... Café corner o de då va.. MYCKET ATT HÄMTA!!!!!!! Mat o så va... .:) Smakade delikatess! fin fint om inte annat!!!

Nu ska sambo och jag knyta oss... Efter våra kontaker med tysken... som jag trodde var fisherman! men ICKE! Nein Nein... FEL!

Ah ja... Uffe lever iaf... Sten meD!
Resten har vi inte koll på!!! Men ny dag nya möjligheter imorgon!!!!


Nattmacka!! Pöass

Nötter att knäcka!

Johan har gett mig lite att fundera på, han gav mig ett par nötter att knäcka så att säga!
Vad sägs om det här:
"Du har sex med en prostituerad mot dennes vilja...
Blir det våldtäkt eller snatteri?"

eller den här:
"Du har sex med din klon...
Kallar du det samlag eller onani?"

Okeeeeej Johan, du har nog inte förmycket att tänka på om du funderar ut nötter att knäcka till mig hela dagarna...Malin verkar inte heller har så mycket att hålla koll på!

"-Ida, om du fick välja, vill du vara lammkött, fläskkött eller nötkött?"
Jag svarade utan betänketid! Lammkött såklart! :) Vad annars liksom!


Nu blir det SCHTEEEEK! Jag ska grilla mig i solen, kanske kan jag bättra på min nyans en liten aning!

Kvantum i all ära!

Jo då! När man kom ut idag och skulle bege sig till jobbet såg det ut såhär...



Här kan man verkligen snacka om att ta med sig jobbet hem!  Bror har lyckats med att parkera in min söta PER ordentligt...stod där och stampade med fötterna tills han kom och flyttade kräket! Att komma till Kvantum med det där åket skulle vara lite väl även för mig! Nog för att jag har chockat dem både med PER och med Gixxern! Men någonstans måste jag dra gränsen!

Chefen är bra nyfiken han, idag kom det helt utan förvaning:
-"Jaha Ida, har du någon sovkamrat nuförtiden då?"
What!? Varför ska han bry sig om det? Är det nya tidens småprat, man chit chattar lite så att säga. Eller är det ett försök från hans sida att bli lite ungdomlig, att anpassa sig, försöka komma med i innegänget på Kvantum!

Cristoffer idag:
-"Man hör till och med när dem pippar där borta!"
Vaaaa!? Chefen och jag står som frågetecken... PIPPAR!?... När!? Vart!? Hur!? Vilka!?
Men så kom det fram att det var kassorna som lilla Cristoffer menade!

Har även varit delaktig i ett äktenskapsgräl! Det var intressant... Mannen och Kvinnan står och håller i en korv med risgröt! Deras ordväxling är inte grann, Kvinnan får syn på mig och rusar fram!
-"Visst är detta risgrynsgröt?"
Jo visst är det det...
-"Ja det visste jag väl, min man är dum i huvudet, han fattar ju inte, han tror man har det här till potatis!"
Okeeeeeej...
Hon vänder sig till sin man och säger:
"Där ser du! Jag hade rätt, du är helt jävla dum i huvudet!"
De måste verkligen vara riktigt kära och lyckliga tillsammans..!

Sitter och lyssnar på en intressant konversation mellan Erik och Mamma, Erik försöker lugnt och fint förklara för Mamma vad skillnaden är på Bockia och Boule...
-"Jo du ser, Bockia är runda vattenfyllda klot, såna man hade när man var liten i olika färger...Fast jag skulle föreslå att du använder de även i vuxen ålder!" Och det roliga med detta var NADA....

Jaa, Joo, det är väl allt som händer här i Idehult, roligare än såhär blir det inte...

Boll, Boll, och vad mycket bollar...

Jag kan inte säga annat än att jag blir lite lätt rädd för Nicke på jobbet, tror han är en galning innerst inne... Trycker in mig i ett hörn i köttkylen och när jag säger till honom:
"Vet du vad du kan få fylla nu?" (Självklart syftar jag på köttförpackningar.. men vet du var människan svarar...)
- "Jag kan fylla dig Ida..."
Eeh Jaha... Sexuella trakasserier NICKE!

Kvällen tillbringades nere i parken, volleyboll för hela slanten! Steff och jag kom fram till att man kan inte vara både snygg och bäst.. så vi nöjde oss med att vara snygga..
Staffans grodhopp skulle jag väldigt gärna vilja lära mig.. Finaste Lollo lovade att lära mig söööörva med... kan behöva gå en kurs i det! Efter alla snedslag kom vi på att det är den bortsågade biten på min tumme som gör att det går sååå jävla snett!

Ebbe trodde han kunde distrahera genom att dra ner brallorna... men den gubben gick inte hem du lilla vän! Jag var på allerten hela tiden.. annat kan man säga om Uffe, hon började nästan somna som hon så fint uttryckte sig... men hon rörde bollen EN gång iaf! Bra jobbat!!!

Jag offrade mig flera gånger! Jag var grym.. nja.. men nästan!

Jo då... Ida är på g!!!




Lollo får väl ändå stå för kvällens citat: "Jag kommer" haha...

Angie och jag la upp värsta strategin, placerade oss två på mitten! Men Steff o de andra var inte så nöjda med det, ville inte säga det rakt ut så de la fram det lite finare, eeh Ida jag tror det blir mycket bättre om du och Staffan byter plats!

Boll, boll.... Boll, boll... Oj vad bollar, jobbigt va!? jobbigt va!? Tack o Hej leverpastej!

Bjäbb...

"Du bara bjäbbar hela tiden Ida, precis som en aborre... " Eeeh tack eller nåt... Nu liknas man tydligen med en fisk också!  Kanske ska placera mig i fiskdisken istället för köttdisken!? Vad skulle denna trevliga bjäbbfisk gå på? Kan jag få ett bud?

Angående dagens beställning så måste jag varit full eller nåt när jag beställde måndagens varor i fredags! Kära Hjärtanes var det enda ordet jag kunde finna! Kom och handla på Kvantum, SNÄLLA!

Kajjan o jag var o solade idag efter jobbet, PER tog oss ut på en tripp, raggade lite å de då va... man kan väl säga att vi fick respons! Bekräftar det vi redan har klurat ut, att det är det taklösa som gör det!

Mkt närmre bad än så här blev det inte...



 PERs kompis!



By the way, dags att putsa pärlan...

Födelsedag, Midsommar & Fylla...

Jo då, så att nu är man hemkommen efter en campinghelg i Borgholm! Det är lite det vi gör bäst, så att säga!
Kände mig snabbt hemmastadd i vår lilla bostad på hjul! Födelsedagen firades rejält! Alkohollås på mobilen vore att föredra! Blodigt knä och trasiga byxor! Kunde varit korthårig med, om inte Johanna och Lollo stoppat mig i tid! Hade jag bara fått tag på saxen hade jag nu suttit här med ca fem centimeter långt hår! Kanske vore nåt!?

Kvällen till ära, iklädd tiara och snyggaste ringen någonsin! Tupperat hår på vänstra sidan enbart, det är det nya om någon undrar. Skönsång och tårta vad var kvällen hade att erbjuda och vi fick veta att det ÄR coolt med förtält!
Vilka båtar...
Min tårta!

Johannas heta strumpor!


Okej, Det blev inte Strand för mig på fredagen... MEN jag stod utanför ! Kände att det var bättre att göra premiärbesöket på lördagen istället! Trodde Cissi skulle tänka likadant... Tydligen inte, hon gick hem och la sig istället! Lydig som en liten hund efter att Sofie sagt till henne att gå hem och sova för att hon var fööör rund under fötterna! Nästa gång Cissi, då satsar vi på att komma in på Strand! Tredje gången gillt brukar det ju heta :)

"Kan jag få vattnet och en kyss?" Härligaste raggningsrepliken hittills!

Lollo och jag drog ett varv på campingen för att kolla in läget, vi hittade några fina små pojkar som stod o borstade tänderna, "Hej, bor ni också här, ska ni med på Strand imorgon?" Så visade det sig att de bara var 17 år och campade med föräldrarna.. ! Vi kan vi...
Tarsan hade en crush på Nicke och Lollo! Men Tarsan pallade inte trycket och kröp tillbaka in i djungeln igen...
Ebbe lekte giraff, satt med huvudet utanför tältduken hela kvällen, skor flög det omkring också...
Steff fixade grillkol från grannen och tackade för lånet genom att bjuda på en öl! Generöst!

 Vi älskar att köa!
En pinne i örat?
Maaaaat...
Nämen mys...
Älskar att vara med på kort!
Det gick vilt till...
Hoppsan...
Giraffen!

Kan vara så att vi chockar en del i vår omgivning genom att vara brutalt ärliga om allt, "Du har alldeles för stor tröja på dig, jag skulle behöva tömma ett lass..."
 Jobbigt va?!

Förövrigt är väl det mesta som i en ljuv dimma! På det hela taget, alldeles, alldeles underbart! Funderar på att låta Lollo berätta om sina upplevelser av helgen, tror hennes minne är lite, men bara lite klarare än mitt...

PER!


Tack för mig!

Kotten och Musen

Idag har det varit en hektisk dag i köttdisken! Jag har ta mig faan verkligen gjort skäl för min lön idag... så som chefen brukar önska att jag gjorde lite oftare! Galna kunder som ska ha den perfekta köttbiten, det var riktigt nära att man själv åkte med där när de plöjde sig fram på jakt efter sin skatt!

Chefen var på bra humör idag, han berättade om lumpen. Hur "någon" lurat ut en stackars flicka i skogen för att busa lite bland löven. Det hela hade slutat med att "flicksnärtan" fick åka till akuten för att få hjälp med att plocka ut kotten ur musen... Hm... har funderat på om han hade någon baktanke med att berätta detta, just nu, just idag, vid dessa midsommartider? Var det ett dolt budskap? Det är en nöt att knäcka...

Underbara svar har jag gett idag med: Är det mycket folk där ute? - Lite grann! Frida såg ut som ett frågetecken efter mitt kloka svar! En gubbe försökte övertala mig att ställa mig o göra Janssons frestelse, skulle inte tro det! Så blev han tokig när jag sa att jag inte ens tyckte om Janssons.

Jag avslutade min dag med att spela låten "Ge mig en öl" på hög volym i min lilla köttvrå, det var bara ölen som fattades! Det jag inte förstår är att så fort jag varit borta en stund så är volymen mycket lägre..! Men det är lätt fixat med en liten vridning! Jag kan jag! "Snodde" med mig sex badbollar när jag gick hem för dagen, de ska med till Kapelludden! :) En till oss var! Så klart!

Sista dagen som 22-åring! Jag ska njuta ordentligt! Imorgon ska jag fira ännu mer ordentligt! De undrade om jag skulle bjuda på tårta! Så nu ska jag ta mig faan baka en tårtjävel!!!

Jag och PER är som humle och dumle! Som gjorda för varandra, tycke uppstod när vi tog första turen! Det är han och jag nu! Inget kan skilja oss åt! Bild på PER kommer inom kort!

Den svarta lilla pärlan...

Jooo så att de... Jag har blivit med bil ! Och inte vilken bil som helst inte... En svart liten Pärla! Den går som en kanon! Har självklart varit ute och provkört med Uffe i passagerarsätet, hon verkade nöjd! :)

Jag har jävligt ont i röven av allt cyklande här i Nybro, så nu passade det bra med en bil ! Bara därför jag inhandlade den, för att skona de stackars skinkorna!

Dags att lägga sig för att orka med ännu en dag med mina köttbitar!

Chefen sa ...

Chefen sa till mig att det är faktiskt förbjudet att ha tuggummi på jobbet så om du nödvändigt vis måste ha det får du sluta glaffsa... tror att det är Sofies och Cissis fel att det blivit så! ja, jag lägger faktiskt skulden på er... för ni glaffsar helt galet mycket.. men det kunde ja ju inte säga till honom .. !

Christoffer tyckte att jag såg gooo ut i mina heta gröna gummistövlar (som dessutom läcker in) så vi bestämde att jag skulle ha dem på Strand på lördag! Ska försöka smuggla ut dem på ngt bra sätt bara..!

Varit och fikat idag, väldigt rörigt samtal och hatisk stämning!
"Vaddå, hur långt hår hade han då, på huvudet?
Vart ska du vara i sommar?
Vad brun du är!
På Olofsgatan...
Jaha, du ska spela fia med knuff nu då hela sommaren?
Fan vad du hostar, kan du sluta?
Vi kan byta lungor!
Jag vill inte ha Uffes iaf...
Vem har störst?"

Hänt lite i Nybro, Caféet har tydligen en bakgård! Och vi är bra dumma som inte visste om det! Majsan gjorde även ett inlägg om att hon tycker det är svårt att köra bil här!

Lade upp planer för midsommar
Vart och hur vinet ska kylas, under husvagnen? Njaa.. äckligt!


Volleyboll, titta men inte spela! Fungerar bra, rörde bollen en gång iaf! Stolt! Men om det var så mycket till spel kan man kanske diskutera! I pausen diskuterades helgens fest, ingen kommer ihåg någonting.. så vi antar att vi hade kul!


Slaktarn...

Ny vecka - Nya  möjligheter!

Jahaja.. idag var man tillbaka på Kvantum igen! Vilken underbar start på veckan! Klockan ringde kl 05.00 och jag skuttade upp.. Kände mig pigg och på gott humör! Satt och åt frukost i godan ro när bror kommer ner! "Fy fan va sliten du ser ut" Och där med tryckte han ner mig på jorden igen! Guuud vad underbart det är att bo hemma ibland!

Första jobbdagen avklarad! Inga större problem har jag stött på. Alla fingrarna i behåll! Har iofs hållt mig på långt avstånd från sågen! Lämpade över det på Nettan... Själv har jag väl mest glidit runt, ändrat lite priser och känt mig som hemma där bland köttbitarna!

Födelsedagen börjar närma sig... Tänkt att man ska lyckas pricka in självaste midsommarafton!!! DET SKA FIRAS!! Lovely!

Söndag - Bakfylla

Kl är 15 och jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen.. livet är hårt.. Cissi ska börja jobba nu egentligen.. men jag är osäker på om hon lever.. hon andas iaf!

Jag var ute och cyklade i Kalmarnatten, det var en upplevelse, allt för att leta reda på Wille som var full och vilse! Frågade om han kunde säga ungefär vart han var, då brukar man ju kanske ta reda på ett vägnamn eller nåt. Men inte Wille, " Jag ser en blå bil, här står en motorcykel, här var det brandväg oj här är det 300 meter till krusenstjernska" Gå dit svarar jag! Lyckas han med den enkla saken, näee sen ringer han igen.. "nu ser jag en skylt här, det står 300 meter till krusentstjernska, och en blå bil och en motorcykel och brandväg" MEN IDIOT WILLE!!! Du har gått runt i en cirkel!!!

"Hur går det?
Jaa, det går väl jävligt snett kan man säga!"


Tillslut så hittade jag honom, men fick offra mig totalt! Cyklade omkull, jag plus cykel på fyllan är verkligen ingen bra kombination!
Men tror ni att man fått sova inatt? Nej, han har snarkat som jag vet inte vad! Förvånar mig inte om grannarna hörde in till sig! När morgonen började närma sig, ja vad vaknar man till om inte denna ljuvliga utsikten!

Jajamen det var tre små pojkar som lyckades
med att missa nattbussen!

På frågan varför det ligger Ostbollar i sängen och lite här o där på golvet lyder förklaringen: Anton missade att fånga när jag kastade till honom! TACK!

Dagens aktivitet!

Nicke ville köra rollspel på IKEA, Lollo tackade utan tvekan ja! Jepp eftermiddagen bestod i ett besök på just IKEA! Han (Niklas) hade utan tvekan de bästa smakråden med sig, det vill säga jag, Steff och Lollo! Det inhandlades tre runda mattor i trafikljusens färger.. Coolt! Det höjde garanterat mysfaktorn!

Ändrade planer på kvällens Nybrofest, den flyttades till Kalmar istället! Steff ville se lite kjoltyg! Det tackar vi för! :) Så the place to be ikväll är at moi!! Fantastiskt vad taggad jag är! Vinet ligger på kylning, en dusch o sen är jag redo!

Steff körde på "fånga ögonblicket", jag kan bara hålla med! FÅNGA DAGEN!!!

Skogsby!

Nu har det hänt, Ida Johansson har tagit stadsbussen över till Öland för första gången i hennes liv! Vilken upplevelse sen... Att Färjestaden hade en station är en nyhet för mig... Tur att man få komma ut och upptäcka världen! Lunch på Robertos och lite flörtande med pizzabudkillen, Budbilen var en tvådörrars Merceders.. Sikken status! Robertos is the shit!

Fick se den nya strippklubben i Skogsby, även det var en upplevelse! Älskade Cissis lilla radhus, funderar på att emigrera till Skogsby :) Kanske är det mitt drömparadis?! Jag provade det mesta Cissi hade, sitta i burspråket och spana på allt folk ( jag fick se två människor iaf) besöka båda toaletterna, spana in alla rum, beundra tapeterna, äta toscakaka, dricka massa med kaffe OCH prova hennes kläder och skor! Resulterade i att ja fick med mig en söt klänning hem :) MYCKET NÖJD!

Cissi var glad, precis som vanligt!

"Jag är inte full, jag är bara berusad av din skönhet!"
En replik att använda sig av när vakterna påstår att man är FÖR rund under fötterna!?

Världens sötaste hund, nära jag snodde med honom hem! :P


Vi ses ikväll mina vänner :)
Over and out / Johnny, Ingalill, Tummen !

Enbent tiggande fågel...

Jaa då... Nu har jag kommit på det! Hur fåglarna gör för att tigga mat! De utger sig för att vara enbenta! Oh ja, jag gick på det, tyckte så synd om den lilla stackaren... Men sen när han stirrat och tiggt tillräckligt länge o märkte att det inte fick någon utdelning.. ja vips så trillar det andra benet ner... Vilken fuling!!! Skämmes ta mig faaan!
- Ett ben!
- Två ben!

Uffe och jag var och tog oss en bit mat på Krögers, vi fick underhållning i form av två alkisar som stod och smygsöp bakom husväggen...Den ena i ljuvligt fin moderiktig hawaiiskjorta! Viktigt att nämna eftersom han smet från platsen när polisen kom! Det blev som sagt lite hårdare tag och polisen tittade förbi! Intressant tyckte vi! Poliser är ju så himla coola! Inte ofta vi från landet har möjlighet att få se sånt här i verkligheten!


Maten smakade fantastiskt gott, Uffe beställde utan bearnaise men fick det ändå.. det var ingen nöjd min där inte på fröken Jonsson! Ut med skiten och in med nya friska toastisar! Jag var hungrig som en gnu!





Att gå runt, runt, runt på larmtorget och prata i mobilen
fem centimeter från ansiktet är den nya it-grejen!

Eller att stretcha inför hela larmtorget, visa vad du har baby!


Kvällen avslutades i kärlekens och romantikens tecken med Bio!
 
Uffe och Ida!


Vad vore livet utan min kära Sambo :)
(Hjärtat i halsgropen vore dock skönt att slippa om nätterna! )

"Allt lidande är snart slut!"

Comviq-duvan spatserade runt på Centralstationen i Göteborg

"Här får man kila ner fötterna,
vad är detta egentligen?"

Var ute på en långpromenad med Cissi, så sprang vi på Jehovas.. de ville bara meddela att: "Allt lidande ÄR SNART SLUT"
Fick en liten fin broschyr av dessa underbara människor, MYCKET trevlig?! läsning, bl.a:

"Vilka ska få överleva när slutet kommer?
- Det är de rättrådiga och klanderfria som ska bo på jorden, de ondskefulla ska utrotas!
De rättrådiga är de som lär känna Jehovas vilja..."

Vilken bullshit... kiss my ass!

Dagens ungdomar kan det här med konst..


En slemmig torsk i en brödrost! Det är bra skit det :)

Torrschampo --> gråhårig?! Torsten, var det såhär det skulle bli??

Andnöd, Sushi & Markoolio

Vilken pärs alltså.. men har överlevt natten! Trodde fan jag skulle dö! Hostattacker utan dess like... Jag tappar andan samtidigt och jag får kramp i ryggjävlen.. o skriker rätt ut.. .o stackars Kajsa som var tvungen att få sova gott inatt eftersom hon skulle på intervju tidigt idag.. =/ Så då försökte ja hålla inne mina hostningar istället... haha gick väl sådär.. slutade i katastrof!

Sushi stod på schemat igår, vilken upplevelse! De där små knytena hoppade och for överallt där de inte skulle vara.. På linnet, innanför linnet, tillbaka ner på tallriken ja gud vet allt! I munnen hamnade de inte.. Aldrig mer ska ja äta med de där jävla pinnarna.. Ge mig en sked!!!

Sen blev det Markoolio, oj oj ... som vi rockade loss vid scenen! Med alla småbarn! Japp... medelåldern var låg! Men vad gjorde väl det :) Vi hade ju varandra! Största önskan för kvällen var att få en av Markoolios handdukar som han torkade av sin svett på! .. Men icke.. :(

Anna blev besatt av chokladhjulen och spelade som en galning.. hon konstaterade dock senare att det hade varit bättre att köpa en chokladkaka istället... haha.. klippsk slutsats :)


Såhär slutar det om man inte åker lagligt på spårvagnen!


Tur jag har Kajsa alltså, hon fixar frukost, lagar mat (i timmar) och opererar även ut spetor!! Allt för min skull :) Det är fortfarande alldeles underbart med semester!!! Men idag går färden hemmåt mot Kalmar igen! Och jag tackar för mig här i Götet :)

Kviberg!

Natten spenderades i Kajsas palats... Lollo lämnade mig igår vid tiotiden, gav mig nyckel, tre brödskivor, ett ägg och fyra jordgubbar. Inte att förglömma jag fick PÅSKMUST också! :) Vilket party...

Jordgubbarna kunde inte hia sig.. de hoppade in i munnen
med en gång så de fastnade inte på kort ... Tokigt!

Sen ringde Kajsen.. hon hade då sjungit klart på karaokebaren och färden fortsatte till henne...

Det är som att bo på hotell :) Värsta söööörvisen! Först frukost på sängen, sen skulle vi kolla på film men ja vaknade tre timmar senare o frågade om filmen redan var slut.. då står hon sötnosen och steker pannkakor till oss! :) Liveeeeeeeeeeet är ljuvligt !
Hemtjänsten! Hon har hållit på i över en timme nu... :)

Skapat mig ett nytt rekord: 20 nysningar på rad! Lollo undrade om ja höll på att dööö.. tydligen är det svårt att ta kål på mig.. still alive!

Det har kommit in vissa klagomål på förra inläggets bilder...
Kanske kan detta liva upp ert humör?!
Min största önskan för tillfället,.. Att få byta om i lugn o ro...

Hörs mina vänner! :)


Gammalt och absolut INTE glömt!

Med vin och öl kommer också gamla underbara minnen! Dags att minna åren som gått! Vi är redan sentimentala!

En gammal patt...Festblåsa?!
Vad har du under blusen Rut?!Alkohol gör killar hetare...
Göran"Det är ju slottsruinen för helvete!!"Guccipojkarna!
Vilka pumor!Ska man vara fin får man lida pin!

Bakiskäk! "- Fortsätt här!"Studsbollar
NärbildFyllonNattiNatti
Godmorgon!Dags att klippa luggen?Kattfylla!
Se vad lite whiskey kan göraHänvisar till föregående bild
40 spänn o du får oss båda!Nu campar vi älskling...
Inte ikväll Jonas!TACK Tomas JonssonMorgonsamlingTack för hjälpen SaraHoppsanSUGNA PÅ MER!? Hör av er så fixar vi biffen :)

SKÅL PÅ ER VÄNNER! Klagomål kan skickas till 073-0911791

Haåå Andes...

Kilade ner på Avenyn, träffade Anders, Svensson ni vet. Tog en fika, svängde in på condeco och tog en kaffe, Svart å de! Annars är det som vanligt här i storstaden hos Torsten. Torsten bjöd på bullar och vin... Nu vankas det öl!

Torrspray ska vara bra för blont hår sä dem! Torsten undrar om det bruna håret också kan bli blont?!

Provade klänning å de va.. satt som en smäck, alla var nöjda utom pattarna som var på rymmen... 150 spänn!!! kan det bli bättre... Kanonpris för en smålänning.

Torsten tyckte vi skulle klippa min lugg, hon skulle fånga upp håret med dammsugaren... tror dock vinddraget kan göra det en aning snett! Kanske blir bättre efter ett par öl...

Tåget hit delades med några tyska alkisar... Första ölen öppnades 10 min efter påstigning.. det vill säga runt kl 09.00! Ibland är väl det underbart med semester! :)

Greenpeace och Läkare utan gränser, sicket kanonjobb ni gör... Men blanda inte in mig i skiten...

Med vänliga hälsningar / Torsten & Johnny

Jobbigt va!? !? !?

Min idol! En jobbig jävel..  :) Han var helt klart med mig i tankarna igår när det var grillfest hos Nicke.. Wille satt o flashade magen för oss .. försökte få med den på kort.. gick sådär.. nu läggs den upp.. Jobbigt vaaa!?


Wille var verkligen het igår... jag har fått uppleva hans myntinkast på väldigt nära håll, lite väl nära kanske..! Cirka fem centimeter från ansiktet! Mysigt..! Själv fick jag agera hylla, vilket Nicke tyckte var fyndigt!



Jojomen Bingo spelade vi också! Eftersom jag är Bäst så vann ju självklart jag :) Även om nummerutroparen fuskade.. men den gick inte hem!


Lilla toan stora bekymmer, var väl det första Cissi fick höra när hon klev innanför dörren, men hon var lika glad för det :) Och smälte snabbt samman med vårt kära gäng! Att hon satt med jackan på hela kvällen var det tillslut ingen som tog någon större notis om... Hon skulle säkerligen sova med den på om det inte blev för varmt! En lyckad kväll helt klart, fixande Willes frissa med, Stylist - JAVISST!! Blev sjukt nöjd med resultatet och lovade honom ragg under kvällen.. vilket han kanske inte lyckades få ... sorry.. :) Men trodde verkligen din nya stil skulle gå hem hos flickorna! Wille gav mig även en del råd på kärleksfronten.. tror inte jag ska ta fler råd från honom... Helt allvarligt tyckte han att ja skulle använda mig av "ska vi knulla" repliken´.. Njaaa.. lite magstarkt även för mig.. även om ja har provat på: "Din morot skulle passa bra i mitt trädgårdsland..."


Råkade slå ut en flisa på Willestackarns tand med.. Förlåt... Resultatet blev att jag sedan duschades i öl.. KUL! Mitt vita linne är idag pissgult... Sofie gjorde ett mycket tjusigt försök med att flyga ner för trappan på Harrys! haha... Och Cissi ja hon bekantade sig med omgivningarna! :) Nicke och Jonas, jaa de flummade väl mest runt.. Jonas i solbrillor i det starka ljusskenet..


Väl hemma igen slocknade jag med en gång.. när jag vaknade hade jag tre missade samtal från Nicke.. Förklaringen löd: Wille och jag hade efterfest och vinet skulle vara slut innan vi fick sova... så bra då kan vi terrorisera Ida eller hur gick tankarna??


CocaCola och Slappishäng i sängen är väl det som står på schemat idag... Inga större utflykter inplanerade! Som Cissi så spontant uttryckte sig " Fan vad skönt det är att ligga! "
 

Godmorgon!

Klockan 05.07 slår jag upp mina blå och undrar vad som har hänt.. Kläderna ligger utspridda från ytterdörren i en fin snitslad väg till sängen! :) Bra full jag var igår.. Två vändor till toaletten har det blivit, pratat med Ullrik eller kört buss.. kalla det vad du vill... men man har ju mått bättre! Stapplat ut i köket, vattenglaset redo vid sängen det är bara att somna om... Tror jag ja.. nu har jag legat här och snurrat i en och en halv timme! HJÄLP MIG!!! Allt jag vill är att sova..! Men mina blå är uppspärrade som aldrig förr!

Anledningen till att jag köpte en ny cykel var att bakhjulet på den andra blev skevt, gick knappt att snurra på det.. Men tack den snälla själ som har tagit hand om min cykel! Slapp jag tänka på vart jag skulle göra av skiten! :) Bra dum man är om man snor en cykel som det inte går att cykla på! Dagens Smartaste!

Sysslingen tog ju studenten igår! Trevligt och en massa god mat blev det också! :)


Sen följde jag och Kajsa med Bror till hans vänner innan tåget gick in till Kalmar, smuttandes på Mariestad (som Erik snott från mamma, till hennes stora förskräckelse! "Har du snott finölen nu igen") får man väl ändå säga att det var trevligt! Lite vin över tröjor och så vidare är väl lite spill man får räkna med (och det var inte alls med min mening =P ) Blev dock hotad att nästa gång jag befann mig i Nybro skulle jag inte längre gå säker! haha.. små pojkar!


I Kalmar fortsatte min kväll i sällskap med Tess och Jenny, jag hade fått stränga order om att inte gå på Vallen av syskonen Jonssons mamma! Och jag höll mitt löfte! Hon tyckte jag var på tok för gammal för att sätta min fot där igårkväll och jag kan väl inte annat än att hålla med! Att hitta till en fest i Kalmar är inte lätt alla gånger, särskilt inte om man är och springer i fel trappuppgång... i helt fel hus! Och dessutom på fel sida av vägen!

Kvällen avslutades sedan på Krögers! Jenny och Tess fick visa leg för att komma in (fick jag med iofs men det är inte lika kul med tanke på att de är 26 ) Beställde in en öl men kunde inte dricka upp den... hade blivit alldeles för mycket av det goda! Vatten gick det åt dock! Jenny och Tess roade sig med Hubba Bubba! Nostalgi!


Hur tänker killar? Jag vet, där är tre brudar, jag börjar ragga på den ena... får jag nej där så fortsätter jag med den andra och går inte det heller så har jag ju fortfarande chans på den tredje..!? Tell me...

För alla som undrar! Dagen startade med solsken! :) I know! Jag var där när det hände!

Vad jag lärt mig: Att superlim är torkar jävligt fort!

Jävlar nu är klockan 07.00 SNÄLLA LÅT MIG FÅ SOVA!!! Jag behöver min skönhetssömn!

Tänk om man kunde se sådär fräsch ut nu?! Vart tog lockarna vägen? Nu är det ett illa tilltyglat fågelbo..
!

Tenta, student och tentafest!

Kära Lilly ringde igår för att se att jag och Sofie hade kommit hem tryggt från Söderport :) och sen berättade hon om rean i Göteborg på H&M.. Tack för den informationen! Hon berättade även att hon skulle få en lektion i hur man cyklar i Göteborg. Är väl inte helt fel med tanke på hur det såg ut senast jag cyklade med henne..

Tror Lilly har stort förtroende för mig när det gäller cyklar, hon frågade om hur man visste att det var punka på slangen.. Självklart la jag fram ett toppenförslag på hur hon skulle undersöka hela saken! Tror hon valde att pumpa däcket för att se hur långt hon kom istället :)

Tenta idag.. Firade!? vi igår med att ta en tur till Söderport! Jag såg en igelkott, fast kändes som om det var hallucinationer eftersom ingen annan såg den, den sprang och gömde sig i busken så fort de andra skulle se efter.. men tillslut såg Sophie den också och jag kunde fortsätta smutta på min öl utan att vara rätt för att se i syne :)

Det var JAM-kväll och i baren satt det en alldeles för överförfriskad man i övre medelåldern och ylade.. nja det lät väl sådär .. sen kom han ut och satte sig och sluddrande började han prata med ett par stackars killar om fiske.. Väldigt intressant!
Camilla och jag kom överrens om att det finns bra med puckon här i världen... vi försökte tränga oss fram i baren där alla gubbar och tanter hängde.. Då vänder sig en om och säger.. " hej flickor, har ni svårt att komma fram?" Jo lite kanske svarar vi.. men tror ni den jäveln flyttar på sig eller?! Näeee han sitter lugnt kvar på sitt feta arsle..

När Sofie och jag travade hem så trodde jag att jag tog en väg men det visade sig vara en helt annan.. haha.. nu tror jag att det finns minst fem olika vägar att ta sig hem på från slottet för jag lyckas aldrig komma på samma igen! Skumt!

Efter tentan är skriven blir det ilfart till Nybban så ska ja fira sysslingen lite som tar studenten idag.. för att sen åka tillbaka till Kalmar och fira tentan! Fullspäckat! Jepp!

Ska träffa min Kajsis en snabbis idag med! :)

Tentaångest!?

Inte finns det någon här iaf... jag går runt mina böcker som katten runt het gröt... (hm.. är talesättet så eller) Nåja strunt samma.. Tenta imorgon, Filosofi och Etik... in my ass...

Vet inte vem som har snott min motivation riktigt.. fast på ett sätt är det bra med tenta.. man gör så mycket annat vettigt! Jag har städat,. diskat, tvättat, till och med tvättat mina vita skor (Vilket var välbehövligt, de var inte vita längre) Bytt sängkläder, hälsat på Arne! (den döva grannen) och tagit hand om den stora kartongen som stod i köket.. har skurit ner den till små molekyler :) Duktigt!

Ringde mamma med, frågade om man kan torktumla skor!
- "NEEEJ är du galen"
Fick jag som svar.. haha... så nu står de uppradade under elementet med en massa tidningspapper i!

Just det torktumlaren ville inte fungera först.. Men jag tror nog att det bor en liten mekaniker i mig iaf.. jag fick igång den tillslut! (Fast hade lite coaching från fastighetsägaren per telefon)

Har tillbringat ett antal timmar på biblioteket.. men det har nog inte gett något resultat.. Har nog tagit sommarlov redan känns det som! Smartare är såhär blir jag nog inte.. Sorry!

Camilla med lagboken i högsta hugg!
Erika pluggar på sitt sätt :)
Sophie (Här får du igen för den "fina" bakgrundsbilden du har på din mobil)
Ullis, den enda med lite motivation!

Nu ringe Uffe... det blir räkmacka till middag! Skickade henne runt ICA.. Inte tokigt att ha en sambo ibland inte.. :)

Cykelmekaniker..? - Njaaa

Sådär jaa.. nu har även jag skaffat mig en fin liten blogg :)

Vad jag har lärt mig: Man ska inte cykla onykter och absolut inte mot röd gubbe och besöka asfalten på och samma gång samtidigt som polisen har span på en... OCH man ska inte skjutsa! (Har fått förklarat för mig att en pakethållare endast håller för 25 kg)

I måndags skulle jag o Jenny köpa min en ny tjusig cykel på Coop, men tror ni att man fick köpa en färdigmonterad..! NEJ!.. eftersom ja inte har någon bil ska ja släpa hem den där jävla kartongen då eller? Sur som en ättiksgurka gick ja hem igen... Sen ringde Nicke.. räddaren i nöden!? Iaf han fick snällt köra runt Coop så att jag fick med mig min fantastiska cykel hem! :)

Lite trångt dock :)


Väl hemma skulle Uffe (Sofie) min sambo hjälpa mig med monteringen.. Hon tröttnade ganska fort och tyckte tydligen datorn var roligare.. hur svårt kan det liksom vara att få dit ett framhjul, en skärm, styre, sadel och trampor?!?! Tydligen jävligt svårt.. Desperata sms skickades till bror, med svaret "Svårt att förstå vad du menar" Tack för hjälpen!! Efter ett stort antal svordommar och en hel del raseriutbrott fick ja ihop faanskapet!
Blev så överlycklig så ja cyklade på den jäveln från köket in till Uffe i det andra rummet!! :) För att stolt visa upp mitt kap!

Sen tvingade jag med henne ut så att vi kunde gå och pumpa däcken.. Var överlycklig så jag cyklade kanske fem varv runt huset för att riktigt visa upp min nya cykel för grannar som var intresserade! Cykeln går numera under namnet "Svarta Faran"


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0