nuuu

Nu är det nära... OSKARSHAMN - Here I come...



Aaah... Jösses... Observera Stavfel på Student.. alltid ska det var ngt...

Tisdag

Fixat kort till praktiken idag.. Med kommentaren att jag såg finurlig ut.. Ha Ha ..JAG!? ..ja, då kör vi väl på det då...

Pluggat, försökt få koll på Stabil och Instabil Angina, försökt förstå hur det hela hänger ihop! Myntet har faktiskt trillat ner en gång idag iaf, när jag förstod innebörden av ordet Nekrofil... Huvudet på skaft i alla lägen, tjaa..

Lekt chaffis nu i eftermiddag, Nicke the Dick ville ha skjuts! Självklart ställer Ida upp! Har nämnt det förrut och det tåls att säga igen! Jag kör som en gud! Intalar mig att så var fallet även i söndags, fast passageraren satt och höll i sig hela vägen in till Kalmar...

Ikväll ska jag besöka Uffe och tydligen skulle Svampbibb vara på plats med... Spännande!

En låt tillägnad Jenny!
Lyssna och njut vännen.. hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=VrVlBrooxcM

Förresten ska vi vara glada att jag fortfarande lever och har fingrarna i behåll så jag kan klinka ner ett par rader här... För igår höll Cammy och Jag på att bli påkörda, Inte EN gång, Inte heller TVÅ gånger utan HELA TRE GÅNGER! Hur faaan kör folk? Och varför slänga sig på tutan så jävla fort?

Nu ska jag "gå in" mina nya glasögon.. Köss


Glödhet

Var det någon som var glödhet idag på bowlingen eller?! SVAR JAAA! Undertecknad var hetare än glödhetast... Klotet rullade som om det hade eld i baken .. Jepp!

Sophie var inte riktigt på g ikväll, sen att någon snodde hennes klot gjorde inte saken bättre... Stackars... Imorgon ska jag, Erika och Jenny ta ett par fotografier... Blir nog hett i den vita rocken! Sen blir det plugg resterande delen av dagen!

Natti Natti!

Äppelattack

Väntar på att frugan ska komma hem, fick egentligen order om att maten skulle stå på bordet när hon skulle anlända... Men Ida tar inte order sådär bara, hon tänker vara en buse :P

Vart på stan en runda, blev en liten omväg på en sisådär en kvart. Bron var tydligen avstängd, sen virrade jag bort mig i stadsdelar som jag inte visste fanns i Kalmare stad. Hur som helst, tabletter inhandlade, glasögon hämtade och kontrakt nästintill klappat och klart...

Blev attackerad av ett jävla äppel! Jo då, det damp ner en millimeter framför facet från ingenstans. Kul om man fått det i skallen...


Oj då...

HA HA HA HA! Hittade dessa kort som Sara har lagt ut...

Charmigt Ida, snacka om att fånga ögonblicket och ta
tillfället i akt...




Att de snyggaste, tajtaste, hårdaste, klämvänligaste rumporna
skulle finnas på tåget mellan Kalmar och Nybro var det väl
ingen som hade trott...

Lördagen i bilder



Födelsedagsbarnet!



En nöjd Jenny!



Moddan är på topp iaf, själv är jag kanske inte på riktigt
samma nivå..


Micke Bee och Halva John får avsluta bildvisningen :)

Fylla x2

Vilken underbar helg... Helt bestående av FYLLA!? Det låter iofs inget vidare.. Seg i bollen är jag idag, fast samtidigt mår jag alldeles underbart! =)

För att börja där jag slutade... Oskarshamns uteliv, WOW... Det är något i hästväg det. Black Jack spelades, gick alldeles galant, mycket på grund av att vi är så skickliga på att räkna på fyllan! Lustiga saker som händer med fötterna, de lever tydligen sitt egna liv, svårt att läsa menyn och även att hitta ut från Pizzerian är saker jag fått uppleva. Kan meddela att pizza inte är fy skam som frukost heller för den delen.

Med illamåendet stående upp i halsen började jag min lördag med att dricka litervis med vatten hos Sofie! Aaah - Vatten är ta mig faan underskattat! Lekar, Allsång och Mat var vad som bjöds på hos Födelsedagsbarnet! Det gjorde du bra :D In till Kalmar och Harrys, Umgänge och Dryck var väl vad som hände, drog en sväng på dansgolvet med... Sen blev det Olearys, kollade in toaletten, fick mig ännu en dryck och sedan väntade den älskade nattbussen! Svettigt, kladdigt, varmt och Äckligt! Visst låter den underbar! Efterfest hos Sofie, där resterna åts upp och Ida Johansson numera kan titulera sig: Guide! Jo men visst!

Promenad hem, det är så jävla trevligt att promenera mitt i natten, en soft stämning o de då va... Eh ja iaf... Hemma väntade en glad Plexus och sedan Godnatt!

Summa av helgens äventyr: Det var varit alldeles, alldeles, alldeles underbart! :)

Nu ska man bara leta reda på motivationen för att ta tag i plugget sen ikväll väntar Ensam mamma söker och Mannen under trappan! Wieee..

All Kärlek! Say What!?

HELG!

Tenta med betyget GODKÄNT! Wieeeeeeeeeee Nu tar jag helg! :D
Ikväll ska utelivet i Oskarshamn utforskas... väntar med spänning på vad det har i sitt sköte... Öhh.. Ja det blir nog bra med det! Imorgon ska Uffe firas! :)
That's it!

Tentaångest...

nu ska vi se... två och en halv timme kvar till TENTA! Och jag är så nervös så det känns som om ja skulle kunna krypa ur skinnet! Och när jag står där och ska göra mitt praktiska moment, jag lovar jag kommer skaka sönder av nervositet!


HOLD YOUR HEAD UP HIGH och ett stort LYCKA TILL till mig själv!

HA HA!

BRA START PÅ DAGEN!

Cammy tappar pennvässaren i toastolen där jag precis slängt ner en drös med hårstrån efter min dagliga rensning av hårborsten... Det slutar med att Cammy står med näven nertryckt i toastolen efter ett antal olika fantasifulla försök att få upp den jäkeln... Toaborsten är numera en hårboll.

En liten korp bor det nog innerst inne i oss alla också, nu sitter vi här i sängen med en hel drös med kanyler runt omkring oss... Stackars Pricken han ligger risigt till, han har blivit så busig på kvällarna så han är i stort behov av lite lugnande.. Själv ligger jag inte tryggt här heller för den delen, jag är i riskzonen för att få en omgång med morfin.

Ikväll blev det Pizza efter ett besök på Vikingavägen 10, sen begav vi oss till Tullslätten, jag cyklade som värsta pizzabudet med pizzakartongerna på pakethållaren i ösregnet... En fantastisk kväll! :D

Rosetter är mitt ny ha-begär ! And I like it a lot!

NU - True Blood

...

- Kan du inte bara dra läppen över huvudet och svälja !?

- Ja Jätte Hjärna!




Trycksår!

Jag lider av Trycksår! Kan knappt sitta ner eller cykla för den delen... det gör så satans ont! Plus att jag har en blödning i facet...

Kul kväll... Nu väntar duschen...


Floff Floff

Pussy... Rammstein har trixat ihop en ny fin musikvideo.. Camilla och Jag satt väl mest bara och gapade när vi kollade på den... No more to say...

Idag har det varit en riktigt jävla skitdag! Fattade noll på dagens föreläsningar och skulle mest av allt vilja dra täcket över huvudet. Men i och med att det är TENTA på Torsdag så finns det ingen tid till att deppa ihop! Aggressionen vill komma ut på något sett, vet dock inte vad som är bäst! Ska sparka på något inom en snar framtid, sparka det långt, långt bort och sen ska jag aldrig mer ägna en tanke åt denna jävla skitdagen!

Böckerna och Studiemålen i högsta hugg, here I come Biblioteket! Förgyll min dag...

Floff Floff - Det bara är...

Mitt liv i bilder...


En helt vanlig dag på Tullslätten... Facebook, Msn och Youtube

är allt som behövs för en lyckad dag...

PSB = På Sättnings Bar... Det var kul på fyllan iaf...


Sambo och Jag,

Fulla och Odrägliga... men det bjuder vi på...

Här tackar jag för mig och återgår till mitt!


Systers Lillasyster

Detta är tillägnat dig min fina systers lillasyster! ;)

Idag har man lärt sig HLR. Det vill säga hjärt och lungräddning! Sicken stjärna jag är på det då... Jo men visst... pumpa 30 gånger blås in luft x2 and so on...

Min bostad kommer i fem veckor framöver att vara på Oskarshamns Folkhögskola, tjaaa...det kan väl bli bra! Ska bara lära mig hitta först, första anhalten kan ju bli att hitta till Sjukhuset och rätt avdelning!

Höll på att bli en seriekrock idag med! Camilla och Ida framsusandes på cykel är nog rätt allvarligt! Det är väl allt som jag har att bjuda på en dag som denna! Förövrigt smakade blåbärspajen alldeles förträffligt igår! Nu borde jag återgå till böckernas underbara värld med det är så satans tråkigt! Vadå läsa 30 sidor om Feber?! Hur skoj är det på en skala, särskilt när det står samma jävla svammel överallt! Kom med ngt konkret!

GaaaaH! Cammy tillägger nu att det är intressant med feber.... VART DÅ!?
Irritationen är påtaglig!

Hoppas du har det på Västkusten! Men det är ju så mycket finare här på Östkusten! Och jag heter IDA, inte IDAG! Just deeee

Hamstern...

Huaa... Läskig upptäckt! Loggar in på Facebook ser att jag har vart duktig inatt när man kom hem och skrivit ett par rader... Amen GUD! Skärpning Ida, man kan inte hålla på och fixa och dona mitt i natten... Men överraskad det blev jag idag och ett gott skratt fick jag också! Ett gott skratt förlänger ju livet sägs det... Yeah!

Träffade tydligen på en Oskarshamnsbo i kön till fyrkanten, om nu det är något att skryta med?! Jag vet inte... Mycket Oskarshamn är det nu! Och hur gick det med att jag ska bara dricka lagom ikväll... Så jag kan studera effektivt hela söndagen!? Åt helvete rent ut sagt! Varför köpa drink OCH öl? VA?! OCH två korvar på det... Har även döpt om Harrys till Hassys...

När man kom hem så hade jag totalt glömt bort att Bella (hunden) var hemma, snubblade över stackarn, plus att jag fick klättra som en tok för att komma förbi avspärrningen till resten av huset! För flytta på avspärrningen, det var ju inte något som jag tänkte på... Det såg nog lite ut som när Camilla låste in mig i en gränd och jag var tvungen att klättra över den jävla grinden för att ta mig ut igen... För att ett par dagar senare upptäcka att grinden satt så högt att jag hade kunnat krypa under!

Blev väckt av lilla mamma idag, hon bara klagade när hon stegade in till mig..! Fy vad det stinker vitlök? Eeeh jaha? Konstigt... men sen kom ja på .. Det var Korven som gjorde sig till känna. Sen kom nästa klagomål! Tvättar du inte bort sminket innan du går och lägger dig? Näeee blev inte så igår... Sen kom en stor suck och hon lämnade rummet med ett: Vi åker till Mormor nu och jag antar att du inte ska följa med...

Haha.. stackars mamma...

Pallade mig upp ur sängen halv ett! BRA JOBBAT IDA!

HJULET SNURRAR MEN HAMSTERN ÄR DÖD...
En perfekt beskrivning på mig idag...


Gooodis

Nu är det slut på veckan, det är dags för Fredagsmyyyyyyyys!

Och det har vi banne mig haft, Big Time! Godis och Chips så vi nu kan rulla fram... pwuuuuu... Kollat Idol med Jenny, Camilla och Sophie.. Ja Tobbe var med på ett hörn han också! Sen kollade vi en riktigt superfilm.. Eller ja, alla utom Sophie som låg och sov...

Hade föreläsning hela långa eftermiddagen.. av en underhållande, bedårande, förtjusande och stilig ST-läkare... haha.. Tror alla, det vill säga, både killar och tjejer blev förtjusta i honom... Och jaaa..  något tror jag att jag lyckades lära mig!

Imorgon ÄR det Plugg som gäller! Inget annat är okej! Pepp, Pepp!!!
Önskar Lycka Till till Cammyho! :D
"- I want Cammy

- Do you want me?"





MJÖLKIS & MJÖLIS!


Dött...

Vara flitig och plugga hela eftermiddagen!? - Jo Tack, blev väl inte riktigt som man tänkt sig... Sambo och jag kröp till kojs och somnade! ILLA! Ångest upp över öronen! Jenny ringde dock och väckte oss... En aning irriterande men så här i efterhand var det nog bara bra.. En Kopp Kaffe och sen var man på banan igen!

Har kollat in Sophies och Tobbes nya lya ikväll, det var fett nice! Jag vill med ha! Det bjöds på Kaffe och Popcorn OCH Himmelska kakor (som inte var så himmelska dock) På söndag har jag blivit lovad blåbärspaj.

Beställt brillor! Skolfröken here I come!

MAJSANS FÖDELSEDAG IDAG!!! GRATTIS KOMPIS! :D



HA HA HA! Hittade detta kortet på Cammys dator!
Mindre lyckad kväll kanske... Men kom ihåg:
- DU KAN FÖRÄNDRA VÄRLDEN!

Lite smått uttråkad... Njaaa... Jooo... lite kanske! Natti Natti!

Ingen Lycka ännu...

Rosa Kavaj med matchande rosa byxor är hett...

En intensiv dag, pannkakor blev det till kvällsmat, sen en sväng till KTC, plugg var inbokat mellan 21-22.00 men det lyckades jag inte med att hålla direkt... Fanns roligare saker att sysselsätta sig med!

Fortfarande förstår jag inte vad jag gör för fel eftersom INGEN vill hyra ut någon lägenhet till mig... Nu ger jag upp! Skiter i vilket för nu ska jag bosätta mig i Oskarshamn i fem hela veckor! Praktik på Ortopeden, spännande!

That's It!
Nu ska sambo och Jag krypa till sängs...

Tisdag

Plugg, Plugg och återigen Plugg! Cammy har tagit en tupplur för att sortera all matnyttig information som ska få plats i skallen. Själv vet jag inte vad jag håller på med riktigt, allt annat än och vara effektiv verkar det som... sms:ar lite, pratar lite med mor... chit-chattar lite med Kajsa... Kollar facebook... precis allt som jag verkligen inte borde göra när det finns så otroligt mycket viktigare och roligare saker att sysselsätta sig med!

Det är till och med bättre och mer rogivande att lyssna på dunka-dunkat som spelas utanför på gården...

Cammy och Jag har lekt mekaniker idag, vi har våra pappor som förebilder så vi försöker leva upp till deras nivå... Gick riktigt bra måste jag säga... Cammy har inte riktigt förstått att våra cyklar INTE är gjorda för off-road men ändå ska hon envisas med att cykla där det inte är asfalterat! Vilket resulterade i att kedjan hoppade och bakhjulet blev alldeles snett! Men vadå, det är ju inga problem för Biffen och Bananen, lätt som en plätt var kedjan på igen och ett par rejäla sparkar på bakdäcket gjorde susen! Så nu är vi på banan igen!

Nu har Cammy vaknat ur sin dvala och en promenad står på schemat! Ikväll blir det Mannen under trappan (Bakom en kudde för min del) Idol och programmet Sverige, (enligt önskemål uppifrån landet....)




Ida's Dag

Sitter här med en kopp PerpparmyntaTe och avnjuter de sista timmarna på denna dagen som är min, min alldeles egna dag! Ida's Dag - Jupp!

Hade dock rännkänning hela tiden på bowlingen, så stryker gärna ett streck över denna dagen och går vidare till morgondagen istället!

Tack och Hej - Leverpastej!

Ny vecka!

Sjukt jävla rolig dag idag! NOT!
Först seminarium, EKG, sen försöka hitta parkeringsplats i denna jävla stad! Inte det lättaste NEJ! Men jag har blivit grym på att fickparkera iaf! Sen springa upp till Cammy, dörrjäveln är låst... rota efter mobilen som gömmer sig längst ner i min väska.. Fick slänga ut halva innehållet, dvs trosor och annat fint innan jag hittade den älskade mobilen! Äntligen inne... Lunch

Ner på City en sväng, Erikas Födelsedag idag! Present inhandlades och den uppskattades! Pluggat en liten aning, fått kännedom om praktikplats... Men hur ligger det till egentligen? En fråga vi nu ställer oss... Sen med Sambo till Maxi, shoppade lite gooosaker till veckan! Yammi!

Ikväll blir det Måndagsklubben igen! Yeaaah!

Summa sumarum: EN FIN HELG!

Löööördag!

Yeaaah... då var det Lördag igen! Plexus och Jag känner av hur det spritter i heeela kroppen! Vi laddar och försöker tagga till inför kvällens aktiviteter. Plexus får dock stanna på hemmaplan! Själv beger jag mig till Storcity! Ska hänga lite med Cammy och Jenny! Blir dock en nykter kväll för Ida Johansson! Inte igår det inte, ska bli intressant att se hur det hela avlöper!

Jobbar idag, pratat med alla dessa små tanter och gubbar! Som vanligt två hektos kokt medvurst kom på besök, äcklet, vet inte vad han heter, säkert Runkbert eller nåt... beställde sitt skivade av sötaste flickan som vanligt! Fia visade upp sin nya frissa, Klippt av sambon, jag vill också ha en handy man! Tänk vad smidigt, slippa sitta fyra timmar hos frisören!

SnorOffe har varit het idag, som alltid! Man går verkligen inte säker på ICA Kvantum inte..! Plus att pojken raggar på tjejer som inte går vidare i Idol!

-"Åh Herregud, flicka lilla, hur får du ut allt hår där genom kepsen...?"
Eh.. va!? Står som ett frågetecken och tanten kilar vidare med sin rullator...skumma människor finns det gott om!

Blir att skåla med Coca Cola i afton! CIAO!

Håll rödvinet utom synhåll för mig ikväll, det får absolut inte
sluta som denna kvällen slutade! Då jag skulle vara förståndig
och nykter för att köra men slutade med att jag låg deckad i
baksätet på PER och Nicke Dick fick ta ansvaret så jag kom hem
till jobbet klockan 5.30...


T som i Tingsrätt...

Oj Oj Oj... vilken händelserik dag! Först sondsättning, gick la bra... Bara att trycka ner skiten, stackars Brunöga! - Som Camilla har döpt dockan till, det för dock tankarna till något helt annat...

Hem käka lite, fylla på med ny energi för att sedan bege sig till Tingsrätten... Fick vittnesstöd, hon tyckte nog att jag såg helt skräckslagen ut och behövdes tas om hand... Den första frågan de ställer är:
-" Jaha Ida, är du fortfarande fästmö till Alexander Johansson?"
Eeeh VA!? Skulle inte tro det, vi har aldrig ens varit tillsammans, han är MIN KUSIN!!!

Och där fick jag alla att dra på smilbanden...

Men slutar det där med att Ida Johansson gör bort sig? Nepp, skulle förklara men idiotdommaren fattade inte så han bad mig stiga fram och RITA hur jag menade, HA HA HA... och där stod jag med dommaren, åklagaren och försvarsadvokaten och tecknade lite fint... Men de förstod tillslut.. Pwuuuuu...

SEN när jag ska gå därifrån, ja då hittar jag inte ens ut ur lokalen... PINSAMT! - JAPP! Så då ryckte mitt lilla vittnesstöd in och ledsagade mig ut och kommenterade mitt vittnesmål med att:
- "Jaha Ida, där ställde du till med en liten scen men det händer så sällan ngt kul så det var bara bra!"
Okeeeej.. nu drar ja härifrån kvickt som bara den... Tack och Hej, jag ska aldrig mer ställa upp som vittne! Så det så!

Sen var jag duktig och satte mig i biblioteket och gjorde den där muppuppgiften om dokumentation som de andra var sysselsatta med som dessutom var obligatorisk, vad är oddsen för att man ska lyckas tajma in det så perfekt?! Men var riktigt flitig och fixade biffen! Så nu har jag tagit helg! Firade det med en fika på Skafferiet med Jenny, Sophie och Camilla! Och en runda på stan... Jag ska aldrig mer sätta min fot på stan... Är nog en shopoholic! Lyxfällan nästa... Ett par skor till har nu inhandlats, de var dock Grymt Snygga!

Tror att Cammys grannar funderar på om vi är lesbiska, vi äter frukost tillsammans, lunchar tillsammans, sover tillsammans, stackars krakar, va faaan ska de tro!? Ja ja.. Vi kan väl bjuda dem på det! :)

Lill-Lördag

Yeah, idag har det varit en underbar dag, varit och friserat mig, fikat och chit-chattat hos Elin... Inte pluggat ett skit, så nu har jag ångest - BIG TIME!

Aftonen har tillbringats på KTC, jag har sugit Camilla, JO DÅ! Ni läste rätt... Använder mig av en riktigt fin fin teknik. Har även provat på luftkudden för trycksår, satt dropp och provat på syrgasen... Cammy såg lite hängig ut så hon fick högsta dosen... hehe..

Jenny fick ett åk med PER, tror hon gillade det skarpt... men jag menar vem skulle inte njuta när man får ett åk med PER!

Ikväll är det Idol och True Blood som gäller, införskaffade oss lite godis, så nu ligger vi här i sängen och bara njuter. Det är ju trots allt Lill-Lördag! :)

Imorgon ska man vara på plats i Tingsrätten, känns kanonkul! Tack Kusin!



 

Och där tackar vi för oss! Tack och Hej leverpastej!


dopplern

Cammy och Jag hade det väldigt bra i sängen denna morgon, så bra att det krisade en aning när vi skulle iväg till skolan... Frukosten intogs under föreläsningen... Inte fy skam det heller!

Vi har varit på glasögonjakt, hittade många tjusiga! Allt från ugglamodellen till mormorsmodeller... Åh jag kan verkligen inte bestämma mig vilket som gör mig hetast! ;) Cammy ska köra på stora svarta brillor enligt mig.. he he..

Cammy har rotat runt i mitt armveck denna eftermiddag, om hon hittade något intressant nja det får ni fråga henne om, ngt blod kom det inte i första taget iaf.. Men sen så! Fast nu sitter jag här med en liten bula, ganska snyggt iofs! Det här med att linda ben, verkligen inte min grej, stackars patient, inget blod till tårna den här gången heller! Gaaah.. Har även lekt med dopplern, det var en rolig mojäng! Ultraljud på fossingarna, det är grejer det.

Kvällsmat nästa...

Nomy

"Hold your head up high" --> Min och Cammys nya favorit... Men "Oh No, my kitty is EMO" funkar också!

Vi har idag studerat kateterinsättning, med riktiga råvaror så att säga... Med det menar vi äkta könsorgan, en smärre chock upplevde vi där! OBS vi såg det på film! Inte in real life...

Har även gått ut som lesbiskt par för Boxers kundtjänst... jo då... så att.. livet rullar på här på Tullslätten. Boxern vill dock inte fungera men vi fick ett lycka till iaf!

Fem strikes satte man idag, jo men visst, klotet rullade som aldrig förr... Cammys klot hade rännkänning nästan hela kvällen! Banan måste ha lutat åt höger konstaterade vi! Men Cammy och Maria kom på att en kloss som satt på väggen, sänder ut radioaktiva strålar som puttade ner klotet i rännan. Därav två spärrar och ingen strike för Cammy!

Bjuder här på lite godbitar från Lördagen, kvällen då vi skulle festa som om det inte fanns någon morgondag! Citat Cammy! Och hon lyckades, med råge... Okej jag kan göra henne sällskap :) Vi har fortfarande lite luckor som behöver fyllas i, tar tacksamt emot information om vad som skedde i den ljumma dimman...




Eeeey Yooo
Tack & Hej//
Idaho & Cammyho

Måndagsklubben!

Yes! Måndag och med allt vad det innebär! Bowling tonight och som ja ska rulla det lilla klotet! Satsar på en sisodär tjuogtal strikes.. Yeah! Kanske inte men drömma får man!

Cammy och Jag gjorde precis en deal, hon ska röja upp i köket och jag ska stå för kvällens matlagning! Kan bli en spännande afton! :D För tillfället hör jag bara lustiga ljud utifrån köket, jag hoppas hon överlever men det verkar tufft... Jag inser nu att jag ingick en riktigt bra deal!

Injektioner har vi trixat med idag, spruta hit och spruta dit... Subcutant och intramuskulärt! Weeeho... Cammy fick ställa upp som kläm- och känn-patient! Jag såg ut en nice säng som jag tänkte ha som övernattningsbädd nu när man är bostadslös, hittade en trevlig sovkamrat också! Saknade dock ett öga men man tager vad man kommer över när man är i nöd!

Beställde klipptid på onsdag, ett trevligt inslag i vardagen! Snagga kanske... !?

Köss...

Gårdagen...

Jag vill TACKA Sophie M. Beatrice Gustafsson för en trevlig kväll igår! :) Vilken överraskning det bjöds på med.. Det vill jag lova! Men hade det på känn, tänk vad man kan känna på sig saker ibland! Skickade sms till Kajsa som ville ha bildbevis på det hela... Har bildbevis på kameran baby! ;)

Krängde, for och hade mig över stängslet till Kåren innan jag bestämde mig för att dra till Vallen, Hasta la vista Kåren, vi får ta en dejt en annan kväll! Cammy den busen övergav mig... De andra brudarna har jag konstigt nog inte koll på!? Varför gör alkoholen detta mot mig? Är det demensen som kommer krypande?

På Vallen såg jag Pippi Långstrump, Hur faaan tänkte "det"?! Som sagt höll även koll på Svampbibbs mobil, tur ni har mig! Tydligen gömde den sig under min lilla stjärt! Drog en bugg med, snurrade dock lite för bra i skallen efter det! Tog den älskade nattbussen hem, hade en stirrande blick på mig hela vägen hem!? Vad är problemet? Ida på en nattbuss är väl inte så konstigt?

Blev upplockad av Mamma Jonsson, hon är en klippa! Nicke kommer inte ens ihåg att jag åkte med... Lite mycket dricka där vännen? Stackars Nicke fick ett fin fint sms av mig i fyllan och villan: "Jag har brant sönder mina ben o du är skyldig mig så mkt" Är det någon som har något förslag på hur man ska tolka det så är det välkommet... Förslag kan läggas i förslagslådan!

Men på det stora hela, en fin kväll! KanonKul, Fem av Fem Toasts!

Idag har jag (dra mig baklänges) pluggat! Känner mig duktig, nu blir det en walk med Torsten! Ventilera och fylla på ny luft i lungorna! Undra om Uffe behaga närvara?

CIAO!

nada

ZzzzzZZzzzzzZZZzzzz men  vaaa Fan kom med ngt nytt... sover gör vi väl alla!

Nicke har kört värsta dansen med min scarfs ikväll, om vi är tillsammans svar NEJ för alla som undrar! Supit bort min kofta oh ja... lammköttet kan ja...

kebabtallriken smakade fin fint... hora på dig med..! Tur Nettan finns, hade ställt alarmet, dock en cirkus fem minutas försent så ja hade förmodligen egentligen vaknat upp påväg till Emmaboda men vaaaaaad gööööööööööör väl det.... en bal på slottet är väl inget... nada..!

sova nu då kanske.. detta inlägg är tillägnat min systers lillasyster och sommarkatten!

KYSS EN RYSS!

Saturday - I love you like gold!

Jävla penicillinpiller !!! Hatar är ett starkt ord men just nu är det så jag känner! Svalde en tablett som måste hamnat fel på något sätt i halsen, för det här hände igår och jag känner fortfarande av den... Jag tror faan i mig att den sitter kvar i halsen! Hjälp? Och särskilt skönt är det inte heller kan jag ju meddela!

Eller när jag skulle stoppa i mig en tablett samtidigt som ja körde hem, tror du den hamnade i munnen eller? Svar NEJ! In under säteshelvetet, lycka till att hitta den! Undra om jag lyckas bli frisk när jag fått en sådan här underbar start på kuren!? Eller frisk och frisk, så bra som det kan bli!

Fy fan vad jag har arbetat idag, svetten lackade i pannan! Hur tänker gubben när han plockar bort två från ordinarie schemat och inte sätter in en enda ny!? Plus att de två som återstod var jag och Johan! Vilket kanonteam! Två gröngölingar på bete skulle man kunna säga... Men gick riktigt fint tillslut, bara man gör som Ida säger :P

Ikväll ska jag ut och svänga min lurviga på Vallen, eller ja det ryktas om Vallen så det ska bli spännande att se vart det hela slutar!

NU blir det till att vila sig iform, lite det jag gör bäst! Pöss

Fredag kväll!

Jaha, då ska vi se vad som har hänt sen sist! Massa skola, läkarbesök, massa bilkörning, fast det rör mig inte ett skit eftersom jag är ett sådant proffs när det gäller bilkörning! Sett en traktor starta, lekt bonntös, plockat måååååånga äppeln och shoppat gärnet på stan!

Jeans och en kofta! Och ett par vinterstövlar som inhandlades utav världens snabbaste kassörska! (Läs sengångare till kassörska!) Kära nån!

"ska ni till csn"
Som Cammy tolkade "ska vi ses sen?"
Där hade hon lite o fundera på när jag artigt svarade
"Nej det ska vi inte"  
 
Okej, ursäkta, en aning internt!
Ett skämt är bara kul om alla förstår! Så det så.. ska bättra mig!

Flum flum flum! And I like it!

Igår klämde jag lillfingret i Cammys dörr, brände tummen på kaffet, blev slagen på tutten OCH TOTALT JÄVLA DYGNSUR för att han där uppe tydligen valde att öppna upp hela jävla skyn för att släppa ut allt han hade när det gällde vatten!

Jag vann iaf 25 kronor på TRISS! En glädjens dag...

En FIN kväll vill jag minnas, eller har hört på ryktesvägar!


Blodprov!

Ikväll har jag stuckit en nål i Camillas arm och tömt henne på blod. Jo då, jag lyckades träffa rätt men jag lyckades även att punktera hennes lilla kärl.. får väl se om det dyker upp ett fint litet blåmärke, made by Ida! :)

Jag min halvt "skadade" patient...


Syster Jenny förbereder sig...


Jag med MITT blod och Jennyho med sin PVK


Nu ska vi kolla True Blood, det passar ju bra en kväll som denna!

Vi har även ätit en riktigt finmiddag ikväll! Och spelat lite vem vill bli miljonär, "Fan du är inte så dum som du ser ut" eeh tack eller vad?!
Guacamole och Pitabröd is the shit!


Nu ska ja kurera mig och ta hand om min värkande mage ! :(
Puss och Kram - Inga Barn!


natur grejs...

Dagen har hittills bestått av en jävla massa toabesök! Knaprar Uva-E, vätskeutdrivande, som tydligen ska driva ut bakterier ur min kropp så jag kan bli frisk som en nötkärna... Kombinerat med tranbärskapslar... fin sket det där.. Kostade multum men tänk vad ren, fin och frisk jag kommer att vara sen!

Tagit första dosen av vaccinet med, kändes ju inte ens! Satt på helspänn och väntade på att det skulle göra ont, där hade jag kunnat sitta o vänta... Det gick snabbt och smärtfritt... men även det kostade många pengar!

Katten ligger här bredvid, sicken liten gosboll han är! Märker dock att han snarkar, inte lika gosigt kanske! Och utomhus kämpar mammas nya bekantskap på, Snoddas tror jag han blivit döpt till! Nästan så Plexus blir åtsidosatt nu när Snoddas har kommit till familjen... Han arbetar tio timmar om dagen och är ledig söndagar!

Nu får det bli dusch och sen lite packning så ska jag bege mig till Kalmar igen, övernatta hos Cammy å de då va!


Min nya favorit för tillfället :


Tinchy Stryder - Number 1



see, I don't understand how youre number one
when it was just a fling before now, youre the one
see, all I did was blink twice, from my homie to my only
number one
ah uh uh oh
ah uh uh oh...



SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!


Desemåla...

Såååå där jaaaa... Hemma på Desemålavägen! Känns, hm.. ja.. jag vet inte hur det känns! Bra I guess! Ska ner till city en runda, ragga lite runt Karins Grill...

Sjukt seg dag idag, ovanligt?! Njaaee kanske inte, FASS stod på schemat, gjorde något självtest med Cammy och godkända blev vi! Det var dock många fula ord, frustrerande tjut och knytnävsslag i bordet innan vi gick i mål!

Färgade Camillas hår igår, blev urtjusigt! Jag kan Jag!

Bjuder på ett gruppfoto!

RSS 2.0