!

Ibland funderar jag på hur något som var så bra bara kunde vända som en kastvind och bli pest och kolera!? Sådana stunder känner jag mig väldigt liten på jorden! Blev man förd bakom ljuset? Var allt på skoj? Att fara med osanning är inget jag avvundas någon...

Det är en sådan stund nu!

färdigrullad

Har rullat klot ikväll och känner mig nu färdigrullad... Nageln gick åt skogen... suck.. och klotet rullade åt helvete.. sista serien började ja tagga till lite men det var så dags.

Imorgon ska man labba lite mikrobiologi! Sen blir det Julbord med Kvantum! Lovely!

simmat

Mikrobiologiföreläsning avverkad idag på förmiddagen, hemma för lite lunch och sedan vidare till vårt andra hem simhallen! Sjukt vad man flöt på bra idag, simmade som aldrig förr och sedan bubblade vi lite på det med! Först var det bara jag, Sophie och en gubbe sen attackerade alla mammor med sina ungar oss ... Med en begränsning på max åtta så var vi nu säkerligen runt 12 stycken och gubben blev skitsur!

That's it!

GÅRDAGEN



IDA OCH SARA GÅR OCH SMYGSUPER LITE... ALLT FÖR ATT KOMMA
I STÄMNING INFÖR LARS KRISTERS!

MARIESTAD --> ME LIKE!

Kristus!

Jesus Amalia!

Jag ska öppna mitt hjärtas dörr när Kristus knackar på... Det har jag lärt mig idag, fått julstämning så det sjunger om att... Snacka om förvåning när de efter nattvarden och tacksägelsebönen skulle ta i hand med mig och Camilla... där stod vi som två fån och visste inte vart vi skulle ta vägen. Och någon chans till att undvika detta pinsamma läge gick inte... Så det var bara att ta i hand och säga : "Guds frid" och verkligen försöka mena det... Försökte nypa mig själv i armen för att försöka hålla mig för skratt men det gick tillslut inte så där satt jag och Cammy och fnittrade som små skolflickor! Och arga blickar kastades åt vårt håll...

Annars var det kul att studera den stackars konfirmanden som bar korset och satt och sov under hela högmässan!
Hunnit med ett besök hos Jonas med... han som inte ens trodde på att jag vart i kyrkan! MEN TJI FICK HAN! :) Kollade fotbollen och drack te... Fiiiint!


Gudstjänst

Ätit flygande Jakob hos far.. Han kan han! Sen en liten promenad och kaffe på det... En underbar Söndag!

Nu ska jag iväg på Gudstjänst i Domkyrkan! Känner att jag behöver syndernas förlåtelse, ska rena mitt inre och börja om på nytt, jag ska till mig Gud och alltid bära honom med mig!

Kan väl medge att det kanske kommer lite som en chock men de bjuder på Glögg och Pepparkakor! Perfekt för en fattig student!


Ååååååå....

Åååååååå SOPA!

Hör och Häpna det blev Sandra igår.. inte för att jag såg en skymt av Lars Kristers men jag har hört att de ska ha varit bra! Sara och Jag köpte världens äckligaste drink, jävla bartender som inte kan sitt jobb.. så då gick vi och klagade hos en annan bartender och han höll med oss :D Jooo då! Han skickade iväg oss och peppade oss att vi skulle gå och skälla på den första stackars bartendern... Och sagt och gjort! Som två hökar hävde vi ur oss galla över honom! Jääääpp! Och vad fick vi för det?! Jo lite juice! TACKAR!

Annars så svängde vi våra lurviga och konstaterade att, jo vi är nog nästan yngst här.. Men vi höll modet uppe... Sen promenad hem i ösregn, trevligt!

Vaknade upp med Sara bredvid mig och vi kunde bara konstatera! HUVUDVÄRK och vaaa faaan hände igår?!

Nu ska jag till pappsen och träffa broschan lite! :)

LÖRDAG!

Ååååh LÖRDAG! Härliga LÖRDAG!

Jobbat lite idag, bärt runt på lite skinkor, sålt lite fisk.. blivit totalt jävla utskälld av en tysk tant och jaa.. Det har varit en helt vanlig dag! Har blivit övertalad om att ringa och fjäska för att få hänga med på Kvantums Julbord på Tisdag... Det lockar! Fjäskandet måste jag öva på för jag har totalmissat sista anmälningsdatum... Men ska lägga fram det fint !

Har lockat Sara med sovplats så nu blir det utgång ikväll :) Perfekt!


Julmarknad

Dagen började med seriöst plugg på biblioteket!

Den fortsatte med lite stros på stadens gator! Sen valde Cammy och Jag att fira att vi klarade vår muntliga examination med en jävligt dyr pizza! Men god var den :) Sen blev det en sväng på Slottets julmarknad! Vi hade myyyys! Sen fick även Cammy äran att träffa min mor, jag menar ska vi gifta oss när vi blir 40 så är det lika bra hon lär känna släkten redan nu!

Kvällen har tillbringats hos Erika! Finaste våningen i stan.. Glögg, lussebullar, pepparkakor, ädelost och popcorn! Inte helt fel!

Nu blir det sängen, imorgon blir det jobb.. skumt har inte jobbat på två månader så jag vet knappt hur man gör!

Annars så känns det lustigt i min skalle... eller i min kropp... ja jag vet inte... Jag önskar så mycket och oändligt.. men ändå förstås det inte...


dränkt mobil

JO DÅ!

Jag försöker hålla modet uppe, i vissa stunder kan det dock vara svårt!

Ikväll valde mobilen att bada i vattenkannan som står på bordet! UNDERBART! ploooffs... och oj då! Där låg den och simmade... Snabbt som ögat in i ugnen.. hoppas det hjälper..

Orkar inte mer nu!

Ida och Cyklar = Fungerar INTE!
Ida och Mobiler = Fungerar INTE!

Har ju en del erfarenhet om nerdränkta mobiler sen tidigare, exempelvis då den låg på kalmarvägen i en påse med läckande cider.. Det var fint.. Eller när den allt som oftast brukar hamna just i pölen med utspilld alkohol... Livet är bra härligt!

Död männsklighet

Såååå Jaaaaa.. då är man snart människa igen.

Obduktionen idag var, hm, intressant... Tur jag inte åt någon frukost i morse.. eller ja för det första hade jag inte hunnit och för det andra så hade den kommit upp igen så bra val där! Luktade lite men ändå inte så farligt som jag hade trott... Men nu vet jag hur vi ser ut innuti oss och ja det var en upplevelse!

Sen hem och SOVA! Underbart, vaknade till av att Uffevännen slog en liten pling! Sen tog jag tag i mitt liv, har städat lite och första tvätten är igång! Strax ska sjödjuren till simhallen igen, tredje gången denna veckan! Vi är fantastiskt duktiga! :) Och jag vill påpeka att vi inte längre liknas vid sälar jag skulle mer vilja definiera oss som delfiner, söta sådana!
Iofs dålig tajming av min lunch, den är precis intagen så nu lär man väl vara en sjunkande delfin istället! Fast fortfarande cute! :)

Ikväll blir det besök och inspektion av mitt nya palats!
Tack och Hej Dagboken!

ops

Trampade på i godan ro, filosoferade lite, där står ett rådjur, funderar inte mer på det... cyklar vidare... MEN VA FAN! ETT RÅDJUR EN METER IFRÅN MIG.... Chockad säger jag heeeeeeeeej och skrämmer livet ur stackarn så han hoppar ut precis framför cykeln och ja får bromsa som en tok! Men jag kan meddela att alla tre klarade sig utan skador... Det vill säga jag cykeln och framförallt rådjuret!

Harrys hallå ja.. Sophie kommenterade det hela med att det bara var 90:or som hängde där.. och då är hon 88:a.. Näee men hej! Jag känner mig inte alls gammal och grå! Inte nog med det, jag hann även med att artigt avböja en förfrågan om jag ville skaka han med en som bara hade en åker mellan sig och Per Gessle... När han frågande undrade varför jag inte ville svarade jag artigt att "Jag vet väl inte vart du har haft den där handen innan..." Vilket jag tyckte var klokt.. han tog de mer som ngt väldigt oartigt... Men sedan visade sig att han var förtjust iaf... Kaaaatchiiing!

Hann även med att slänga cykeln o asfalten en omgång med.. men det var den värd!

Imorgon kl 07.50 blir det obduktion! Yeeeees! Ska inte äta någon frukost och ja ska ha spypåsen nära till hands! Perfekt!

Tack Sara för en riktigt trevlig fest :) Och goda daddlar...
Kyss!


Övernattningskit

Haha.. mitt paket hade avsändare: Jakobsgatan... Och det var ett övernattningskit --> Som ska användas när man får oväntade besök! Tandborste, tandkräm, minttabletter och ljus... Söta rara vän! Du har då tänkt på allt! :) Detta gjorde helt klart min dag!

Har varit på stan en runda, inhandlade en så söt klänning, ja har drömt drömmar om denna skapelse, så nu är den äntligen min. Fantastiskt! Tog en fika med men det var ingen muffins att rekommendera, torr och usch nääääheeee.. Inte okej! Tacka vet jag mina egna! :)

Ikväll blir det födelsedagsfest hos Sara, så ska väl snögga te ma lite! Eventuellt!

By the way, cykeln är fortfarande hel, har varit hos cykelmekanikern idag, fick en mutter alldeles gratis :) Taaaaaaack!


onsdag

Livet rullar på sin stilla gång, varit och simmat lite... Snackat lite med gubben i bassängen bredvid och barnen.. ja de "hej hej hej hej-ade på mig.." Hej på er med... det är alltså i simhallen man ska vara om man vill träffa nya människor... hmpf..

Har tydligen fått paket på posten..!? Hm.. Ny cykel i miniformat?

Nu blir det att trampa upp på city en sväng, inhandla paket och de då va...


Jöback!

Då sååå... på bättre humör och funderingarna på bron känns mer avlägsna... Lyssnar på Peter Jöback, min favorit sen barnsben... Jul Jul strålande Jul.. försöker att få in lite feeling inför den kommande julen... Kanske den kan få mig på bättre humör?! Och min otur kan ta och vända nu TACK!

Vart en sväng hos Cammy ikväll, spelat Geni, JO DÅ! Jag vann :) Och stolt är jag!

Annars har jag simmat med Sophie i bassängen idag, nästan en hel timme låg vi där och flöt omkring som sälar... Sen avslutade vi med lite bubbel tillsammans med två sjöbusar... hehe.. ragga i simhallen... inte illa!

Annars har jag lagat punktering och städat och moppat! SKOJ! Muntliga tentan är också avklarad, dommen kommer imorgon! Håller mina tummar! Eller ja, iaf mina en och en halv! Det jag har kvar helt enkelt!

Kuken

FUCKING JÄVLA KUKCYKEL! Ärligt! Nu känner jag att jag har gjort mitt och jag är redo för att hoppa från ölandsbron! Cykeln tänker jag slänga i med! Punktering IGEN!


Yä Yä

Jag säger bara en sak! KÖP ALDRIG EN CYKEL PÅ FUCKING JÄVLA SKITCOOP! Vi har fan inte gjort annat än att laga skiten... Men nu har min fina rara pappa hjälpt mig på med trampan igen... :) Fast! Nu saknades det visst en mutter som håller fast framhjulet... Pappa var nära på att förbjuda min fortsatta cykelkarriär och här efter ta mig fram till fots... Jag överväger faktiskt...

Imorgon är det en underbar dag med tenta och allt! Fantastiskt och ljuvligt på en och samma gång.. Inte ett skit har fastnat men någon gång ska man väl lyckas med bedriften omtenta!? Åt en bit mat på akademikrogen idag, Sophie och Cammy blev besvikna över sin upptorkade kummel och parmesanpotatismoset som inte ens smakade parmesan... Jag satt stolt och såg på min hamburgare! Den smakade underbart :)

Sophie och Jag ska köra rehabilitering imorgon, lite vattenjympa och simning... allt som kan göra mitt knä bättre! För så här kan jag inte gå runt, nya smeknamnet får väl bli Halta Lotta! Tjusigt...

Nu blir det lite mat i maggen..sen Ullared sen Plugg plugg plugg till förbannelse...

dagens foto!

Haha.. Fick lite bildbevis från fina Jenny... Det bevisar att jag var där, jag var med och jag hade min ständiga följeslagare (glaset) ständigt i handen.. Kan ju vara därför det gick som det gick... Men glad och lycklig var jag ju iaf!


Fin fint paket från de glada vännerna :)



Usch...

En fröjd för ögat... haha eller inte!

dagen efter

Åh så var det Söndag igen!

Tack för igår! :) Huvudvärk, chips och vatten idag... Haft besök av älskade Majs Bajs, vilket var bra! Hon kickade igång mig rejält och städningen gick på ett kick! För synen när jag vaknade upp med värkande knä idag var inte vacker...

Men gårdagen var lyckad, tror jag iaf, jag var i min egna lilla värld tydligen... filurandes och småleendes... Lite det jag gör bäst. Cammy och jag gjorde snittar igår (Allt för att slippa plugga) vi intalade oss hela tiden att de var goda! Och att någon måste ju äta en eller två annars får vi väl äta upp hela bunten... svårare än så är det ju inte! Men se där! The Snitts gick åt som smör i solsken! Eller var det bara brist på annat som gjorde att alla åt våra kära snittar, ja jag vet inte.. Vet dock att jag har plockat tandpetare hela morgonen!

Jag måste skära ner på alkoholen, levern säger snart ifrån, jag vill inte vakna upp och undra va fan som hände igår!? Eller vart jag parkerade cykeln eller varför jag sitter med ett ont svullet knä!? Näe nu är det finito på den här skiten! Jag ska härmed från och med idag bli en bättre människa! Med sunda vanor och utan minnesluckor! Kanske varar till på onsdag iaf... Hej då gamla Ida och Hej där positiva Ida! YES!

Tack för nattsamtalet lopet! Kommer inte ihåg vad vi snackade om men kul var det... :P

Böter

Kan fortfarande bara konstatera! Oturen vill inte ge vika!

Böter dagen till ära! TACK!

hata...

Bara för att det inte hände mig något fredagen den 13:e så ska oturen tydligen hänga efter mig i en hel vecka efteråt!? Det finns ingen hejd på det hela och nu är jag trött på att... Nu är det finito med det här fjanteriet... Nu ska vi gå in för att HATA! Allt är inte rosaskimrande och allt är inte guld som glimmar... Även om man kan tro att det är så för Söta Sophie! Allt som kom i vår väg idag fastnade hon för! :)

Vi har gjort IKEA, Rusta, Jula och Maxi. Allt för att slippa plugga! Det som skulle vara en liten paus för lunch blev en paus på cirkus fyra fem timmar... Fint!

Sitter nu här och sliter mitt hår, kommer förmodligen ha kala fläckar imorgon och försöker banka in skiten i huvudet. Behöver jag nämna att ingenting fastnar!?

Har dessutom ont i hela kroppen efter gårdagens vurpa! VARFÖR VARFÖR VARFÖR!?


Sötaste, finaste, bästaste Lollo!


Geniet

Nakenchock i hallen, skyller på mormor... eller skyller och skyller, det kallas KONST! Rätt coolt om jag får säga det själv...

Varit och huserat runt hos Sophie ikväll, kollat Bonde söker Fru, spelat GENI och chit chatat lite... Jag gick därifrån som vinnare av GENI (förstås) och en kaviartub rikare! En bra kväll med andra ord!

markkänning

NU måste det väl ändå snart vända?! Varför funkar inte teamet : Ida + Cykel?!
Ja men självklart drog jag dit nu igen när jag var påväg hem från skolan, mitt i rusningstrafiken! Jajamen! Underbart, har jävligt ont kan jag ju säga, plus att det blåste och regndropparna kändes som isbitar mot mitt härjade ansikte! Inte nog med det, jag var tvungen att springa letandes efter trampjäveln! Som hux flux inte ville medverka i min cykeltur längre! VARFÖR!? VAD HAR JA GJORT FÖR FEL!?

Inte nog med det, Läraren var inte snäll mot mig idag, allt och alla går hårt åt mig... :(
Fick världens hostattack och vad kommer han med?! JO:

-Är du klar snart?
Eeeh ja förlåt...
- Eller är det svininfluensan du sitter med?!
Näee det tror jag inte...
- Ja är det det så kan du lika väl gå ut genom dörren med en gång!
Vaaa ?! Aaah förlåt!

Pinsam tystnad som följd men ja sitter nöjt kvar! Svininfluensan in your face! Den enda som vågar sitta nära mig är Cammy, hon känner sig lugn för hon är vaccinerad! Vilket hon påpekar hon stolt!

Jag har en ovän, min cykel!

Cykelfan

GOSCH!!! Vilken dag!

Vaknade inte på rätt sida idag, hostar som om jag skulle dö på fläcken vilken sekund som helst en näsa som måste snytas konsant och kallsvettningar som inte liknar ngt jag varit med om förrut! HÄRLIGT! Bestämmer mig för att ja ska till skolan iaf, i och med att vi har tenta nästa vecka så kan det nog vara nyttigt att vara på föreläsningarna! MEN NEJ! När jag kommer ut och ska sätta mig på cykelfaaan så är det PUNKA IGEN! Tack som faaan kära gud...

Väl framme i skolan, ja då är läraren sjuk, troligen svininfluensan och tack och hej leverpastej, inga mer lektioner den dagen!

Sjukt mycket frågor som ska göras inför tentan, Jenny har hållt mig sällskap och vi har verkligen försökt att ta tag i våra liv. Gick inte så galant, själv hittade jag en massa saker som behövdes göras, ringa pappa (superviktigt för att tala om att ja lagat punktering FAST det var punka idag igen), koka te, skala och äta satsumas, knalla bort o handla lite lunch och pausa lite framför tv:n...

Sen drog vi till Jula och handlade ny slangjävel igen och fixade punkteringen ännu en gång! OCH SER MAN PÅ! Jag hittade en häftklammer som var intryckt i däcket! Lustigt att det inte håller tätt då?! Men nu jävlar är jag en fena på att kränga slang och däck på hjulet! Ett karriärsbyte kanske vore på sin plats?!

I WISH!


Punka

Vilken jävla skitdag rent ut sagt! Först lektioner om bajs och analen. Sen under den fjuttiga timmes lunch vi har så får jag punktering på cykelfan! Till älskade Claes Ohlsson, köpa ny slang och låsolja till Cammys lås som inte vill fungera som hon vill... Inte för att låsoljan fungerade särskilt bra! Snarare tvärtom, Förbannade och förtvivlade slängde vi låset i backen och det gick i bitar. Sen traskade vi till Claes Ohlsson igen för att köpa nytt lås åt Cammy! SEN tog vi oss an min kära cykel! Gick ju förvånansvärt bra ändå men nu när jag cyklade på den så är trampjäveln skev! Hur fan gick det till?! Nu orkar jag inte mer! Ska hålla mig inne resterande delen av kvällen!
That's it!

hångel

Vilken hemsk dag, jag och Camsy tog en sväng till donken för att få lite mat i våra tomma magar. Kan det vara så att vi blev drogade igår?! Ja för vi förstår ingenting...

Höll på att bli överkörda typ fyra gånger och sen cyklade vi i rondellen med! Vilken upplevelse...

Annars har det inte blivit många knop gjorda idag inte... Hemskt hemskt hemskt!

Jag vill Hångla ... haha.. tydligen ska jag ha uttryckt mig på detta viset igår till min kära kollega.. fint Ida, fint! Och även framförde jag min önskan om att han skulle sno en katt åt mig, stoppa den i en påse och sen göra lufthål! Smart ändån... :) Därav sms:et inatt där det stod en förfrågan om Svart eller Orange!?
Ha haa.. herregud.. det är inte okej det här!

Men som sagt NY vecka och NYA möjligheter! Det gillar vi :)
Kyss en Ryss...

Heartbreak Hotel 2

Ja igår utspelade sig Heartbreak Hotel 2 kan jag ju lova. Allt gick så fint ända till den där härliga snefyllan trädde in och jag fick ett psykbryt! Stackars Jonas och Camilla har aldrig sett mig sådan förrut så jag anar att de var i chock... Vandra ensam till Harrys, tappade alla mina pengar i kön, hängde med Fia, gick under namnet Singel-Ida, Fantastiskt!

Letade efter min cykel på Larmtorget, hittade den inte men jag hittade Camilla! Allt var bra igen, tills nästa utbrott kom antågande! Hittade tillslut min cykel på Tullslätten och på något mirakulöst sätt tog jag mig hem. Idag när jag vaknade hade jag ingen aning om vilken väg jag tog hem, om jag ens cyklade eller hur sjutton det gick till!? Frågorna är många och jag har fortfarande inget svar... Skrapsår i handen - Cyklade jag omkull eller vad?!

Men kvällen började trevligt hemma hos mig iaf, jag och Cammy gjorde drinkar och hade det allmänt bra. Sen tog vi vårt pick och pack och begav oss till Jonas som väntat sen kvart över tre. Klädhängaren var hel, även när vi lämnade festen vad jag har hört iaf! Cammy åt satsumas och jag spredde chips över golvet. FINT

Henke trillade i trappan och stukade foten, vilket gick om väldigt fort... Cammy hade sms-terror och ja på det hela så hade vi nog rätt trevligt.


Bad Romance


livet

Livet är så jävla fult och äckligt så ibland så önskar jag att jag aldrig hade blivit född!

Just deee

Girls are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. Boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something is wrong with
them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one
who's brave enough
to climb all the way to the top of the tree

Hälsningar Cammy och Idaho! Heartbreakhotel 2

Svinis?!

Huuu... Tänk om man kunde koppla av sig huvudet för en minut, eller ja varför inte hela kroppen! Svettas som en gris! Hostar som om lungorna skulle hoppa ur vilken sekund som helst!

Tror dock på att bota det med en jävla massa panodil!

Camilla och Jag tog ett par varv nere på city idag, allt för vardagsmotionen! Men vi frös om våra öron! Brr... Köpte ett par tjusiga stövlar! Och Husets!

Laddar för ikväll, 25-årsfest hos lille Jonas! Han har utlovat massa fint att titta på, jo jo.. vi får väl se hur det blir med den saken!

Magen är som en jäst deg, förmodligen alla bullarna vi tryckte i oss igår och kanske kan det ha att göra med degen vi tryckte i oss innan den hamnade i ugnen!

Knock You Down, min sommarplåga som jag fortfarande är helt frälst i!

SYBARIT

Vilket bullbak det blev idag, riktigt tjusiga små bullar, mina lyckades få formen av en ros, enligt mig själv iaf! I'm Proud! Uffe ringde till och med för att kolla att jag mådde bra, för det skulle tydligen vara ngt som inte stämde när hon fick nys om mitt bullbak. Tjii fick hon, Jenny undrade varför ja inte hade en bakmaskin!? Men HALLÅ?! Jag har ju Cammy! Hon är duktig med sleven...




Nybakade kanelbullar och Päronsaft, MUMMA!


Min diskmaskin!

Sen lite sällskapsspel på det, fast ja förlorade. Men det viktigaste är ju inte att vinna, det är ju att deltaga! Jo Jo..

Ikväll blir det Idol och Fredagsmys!


Någar visdomsord:
"För sybariten är själva meningen med livet att uppnå lust och njutning"

JAG SKA BLI EN SYBARIT!

Bak

Ååh huvudet bankar, näsan rinner inte, den är täppt som ett förstoppat avlopp! Jag mår finemang, tackar som frågar! Tänk om det är svinis?! Ooops... Det vore ju tokigt

Idag ska här bakas bullar, Jo då! Riktiga kanelbullar ska det bli dagen till ära!

Bakisdag på IKEA

Jäpp, inhandlat köksbord som ingen får tillåtelse att sitta sönder på min inflyttningsfest! Ett jordat 2vägs vägguttag har jag också införskaffat, kommer en hantverkare och ska göra sitt här ikväll!

Jösses, trodde nästan vi skulle få lämna kvar köksbordet på parkeringen på IKEA, en liten missberäkning på hur rymlig PER är egentligen! Men det hela löste sig genom att bordet fick ta Cammys och Jennys platser... And of we go.. Vinkade hej då till de kära vännerna!

Eftersom jag är en vänlig själ åkte jag och hämtade upp dem sen igen, hittade de ute i jullandet på Bauhaus, mycket fint fanns det där! Ljuskronorna som vi så gärna vill ha finns där, så då kanske vi slipper sno de som hänger i taket på Harrys!



GÅRDAGENS OUTFIT! HAHAAA


DAMP-CAMMY HADE VISSA PROBLEM MED ATT SITTA STILL IGÅR!
(hehe... för det är inte jag som har skakningssyndrom i handen)


SÖTA!


MONGO IDA


MIN NYA FINA VÄN :)


CAMMY THE LINSLUS!

Träffade grannen igår med, han blev kvar en halvtimme säkerligen och därav blev tidsoptimisten sen även igår till den utsatta tiden hos värden... Alltid denna svårighet att passa tider... Han sa till mig att jag fick hålla mig på mattan så jag inte gick o träffade någon karl för två i min lägenhet kunde man ju inte bo! Annars så var han trevlig och han stördes inte ett dugg av ungdomar! Gött!

Nu ska ja städa och skruva och dona lite!

40+

GUD VAD JAG VERKLIGEN ÄLSKAR ÄLDRE MÄNNISKOR SOM KAN BEHÄRSKA SIG! Det innebär inte att man kan nypa någon i röven, är du över 40 bast så borde du veta bättre... Men Jag är inte den som är den, knytnäven bakåt i punghöjd och JO DÅ! Jag träffar rätt, fast på hans kompis.... Och där stod han dubbelvikt! Kan han banne mig ha, har de inget liv eftersom de går ut en onsdag, vanliga människor har ett jobb att gå till på torsdagsmorgonen..

Annars hade jag och Cammy en trevlig kväll på Hassys... Körde lite moves.. och jaaa... gick ju galant.. Ja och jag är vacker och alla vill verkligen ha mig.. öööh.. herregud..! Smöra för någon annan!

Natti Natti!

Powerless

Vart en sväng på Storken, lärt mig det här med trevägskranar och stängda vägar eller hur det nu var.. råkade ge Sophie en liten injektion med.. haha.. "Det bara kom..."

Eftersom vi känner oss smått sjuka, eller döende rent ut sagt smet vi in på KTC och stack oss lite i fingrarna, även där kan jag konstatera berg- och dalbanesyndromet! Hb på 119 på ena stickan och 149 på den andra, jag är nog inte som alla andra! :S

Nu invänar jag Uffe för en lunch i city och lite shopping! Bara hon hittar hit men ska nog inte vara några problem! Hon har ju värsta lokalsinnet den tösen!

Cammy: Ännu fler mail!? Hur ska det här sluta? ;)

nötter

Stensö alltså... det är helt omöjligt att hitta närmsta vägen här! Har vart hos Cammy en sväng ikväll, vi gjorde äppelpaj, det kittlade dödsskönt i kistan!

Att ha ett förhållande utan sex eller att ha sex utan att ha ett förhållande!? Vilket håller längst?! En nöt att knäcka...

sket



Haha.. lite uppiggande sådär denna tisdagsförmiddagen!

Sitter bandagerad och fin om armen, värsta snittet... men själv göra själv ha heter det ju!

Och vad vill jag säga med detta? Inte ett jävla skit!


Bra skit skulle jag vilja påstå...

Har funderat på den där klubben för uppgivenhet, jag vill gå med! Fröken Thylén håller i trådarna...

Sophie och Jag ska börja vårt nya liv, vi hade första seriösa snacket idag, imorgon kanske det stora steget ska tas!

That's it!

This time

Mitt liv är som en berg- och dalbana, ena dagen är man på topp för att nästa vara nere och kravla på den barskrapade botten.. Och jag tror fasen att det har smittat av sig på bowlingen också! Första serien gick tokdåligt, sämre än sämst för att sedan komma igen och fixa grymt bra med poäng i serie nummer två! Vad glad man kan bli för något så litet... Camilla gav mig tipset om att sluta vara så skelögd när jag helt plötsligt fick för mig att vi hade banan bredvid.. Jag tar till mig det och kommer igen nästa vecka!

Jag lever med sjukt dålig karaktär dessutom, säger en sak och gör något helt annat! BAD!

Tvättat för första gången idag, gick ju galant efter en del svordomar, inte lätt det där med alla knappar och vatten och ström hit och dit! Men rent och fint blev det!

Imorgon blir det en liten operation, eftersom jag är så nyfiken så kommer mina ögon vara stora som potatisar!

Nu blir det en äggamacka... Fin fint!

öh

Sjukt ont i magen... Någon måste ha krossat ngt där inne.. :(
Idioter finns det bra om!

En skitdag!


Henrik! <3

Ledsen att behöva göra dig besviken syster yster.. blev inget fylleinlägg här inatt! Men det var nog lika bra det :) Rykten går att det satt två donnor på bussen hem med varsin spypåse i handen... VA!? Kan väl aldrig stämma?

Cammy och Jag tog en sväng på rallybiken och fick klartecken... Jo tjena... Träffade på både det ena och det andra, spännande!

Scotts var lovely! Som vanligt, japp! Min Henrik, bara MIN! Och det har väl alla i min närhet fått höra... Annars svängde vi våra lurviga och dansskorna hade vi såklart med oss i handväskan.

Henrik - min älskling! HA HA.. Han vet inte om det än bara!

Förstår dock inte hur man kan må så illa!? Är det smällen man får ta? Men om det var värt att, Helt Klart! Det stora problemet var väl att när man stack nosen utanför dörren så luktar det spya! TACK gjorde dagen ännu bättre!

Och jag hade tydligen en fläta i håret,
Nej det är en ROSETT!
Ja en fläta ja, du är söt ändå!
Ehhh Tack då!

Tänk om man kunde vakna upp lika fresch som man var när man påbörjade sin kväll! Livet vore bra mycket enklare då! Nu blir det dusch, sen mormor och morfar och sen ska far och jag ta en tripp till Oskarshamn! Hämta hem min älskade cykel... åh stackars, där har den fått stå utan känna en kotte! Blir ändring på det nu!

OnOff

2 strandade sälar... mycket passande beskrivning. Ryck upp er för fan, nu ska jag och frugan åka till svärföräldrarna och käka mat. Fiiiiiint

Ikväll blir det Scotts, :) finemang! Cammy, Uffe och Jag ska spana in Henrik! Jo men visst...
Jennyho, jo då... du ska med också! Så de så

Ah men Adjö då!

öööö



haha... Lilla UllaredsMattiaz.. kära nån..

Innehållsrik kväll har hällt ett helt glas med innehåll över en jävla äcklig brud som knuffade på dansgolvet... och Uffe knuffade en hockeyspelare så han åkte rakt in i räcket...! HO HO ... det kunde han ha!

pannbiff

NickeDick bjuder på pannbiff på knäckemacka

Husch Huscha eller som alla andra tror Hasch Hasch.. icke det har jag inte varit ute efter ikväll

Nu blir det julmust o pannbiff i väntan på Uffe.... Annars så har jag jävligt fint hår!

Chili

Jag tänkte att jag skulle ta tag i mitt liv idag, gick det bra!? Svar Nej! och såhär i efterhand är det väl inte särskilt förvånande! Började rensa bland mina kläder men eh ja, jag kom inte mycket längre.. har redan tröttnat och det ser ut som tredje världskriget här i lägenheten... Kläder överallt!

Jag satsar på att få i mig lite mat i magen och sedan en uppfriskande dusch i badkaret!? Sen blir det Uffe och Chili! Lovely ...

Och jag är en Godisgris!

bror

Min kära älskade bror.. Hur gör man?! VA!? Stipendie.. ja men grattis! Avundssjuk jag ?! Nej absolut inte... men jag har funderat på det hela, är det så att jag som kom först bara var ett provexemplar?! För att sedan kunna rätta till det som gick fel och få fram en smart en?! Så är det nog, dessa småsyskon! SUCK!

Praktiken är över, jag kommer sakna gamlingarna lite.. Städade ur mitt lilla rum och jag tror aldrig stegen varit så lätta som i eftermiddags när jag lämnade Folkhögskolan!


Sista natten

ÄNTLIGEN!

En natt kvar att tillbringa på Folkhögskolan i Oskarshamn, sen är det slut, finito, adjöss ALDRIG MER! Om inte cp-tanten till praktiksamordnare fuckar upp!

Det snöar i Kalmar idag, även i Nybban! Undrar om det snöar i Oskarshamn också?! PER och jag tar en liten roadtrip genom de småländska skogarna! Han är underbar, bara ett litet problem med honom! Han har sommardäck! SUCK! Inget bra gummi där inte...

Ah ja.. livet rullar vidare.. eller som kära far sa: Familjen Olssons Rullande Dass...

yeah!

En innehållsrik dag! Full fokus framåt... Det kan bara bli bra det här efter en sådan här underbar dag! Tror jag körde över en stor fet äcklig råtta .. haha.. eller en hamster kanske?! Mycket spännande som hände på hemresan idag, tydligen en stor olycka vid Tingsrätten med.. jösses! Hur lång kö som helst mitt i rusningstrafiken...

Av nålarna jag satt idag och blodproven som jag har tagit så har jag klarat alla på första försöket! CHECK! Lovely! Satt injektioner i låret med och varit med när de tagit bort stygn... Gipsat en fot, coolt! Men det luktade satan när vi sågade bort det gamla gipset! Kört gubbar hit och dit i rullstolar och ja, det har rullat på bra! ho hoo

Nu blir det mat och jag kan räkna ner, endast två dagar kvar i Oskarshamn!

Spegeln trillade ner och väckte mig kl 04.00, det tackar vi för, inte kunde jag somna om sen inte! En powernap och sen fixa lite mat så är denna kvällen räddad!

hem till dig?!

Idag känner jag för att tacka idioten som har kört på min fina PER! Hur tänkte du då? Idiot, praktarsel, pucko!

HA HA! Idag vaknade jag upp till en vacker soluppgång och till de ljuva fina minnena som finns inom mig! Mina tankar vandrade till natten då Lollo inte orkade gå en meter till och skulle fixa skjuts hem till sig själv, mig och Cammy! Det hela slutade med att efter vi rensat urnorna på påskliljor fick skjuts hem med en vakt från Olearys! Och på frågan vart vi skulle svarade Lollo glatt: "Hem till dig!?" HA HA... Sen fick han en påsklilja som tack för skjutsen!

Opponeringen avklarad! Nu blir det lite komplettering på det, annars gick det väl bra! Men man skulle haft virrtanten Elsa som examinator! Det här är ju fusk! Min examinator var världens petigaste, men va fan! Rätt ska vara rätt!

Helgen ja: Flytt, flytt, flytt! Men sååå bra det blev! Sitter här i mitt nya krypin och jag stortrivs! Havsutsikt och de då va! Man skulle bara behöva såga ner en gren eller två på trädet utanför! Men står man på tå i köket så ser man havet OCH Öland! Det kan jag stoltsera med! Jag vill tacka min kära pojkar eller starka karlar, Nicke, Jonas och Anton för att ni tog er tid att hjälpa en flicka i nöd! Jonas har förmågan att tajma in sina hemresor från Göteborg bara för att hjälpa mig flytta! Du är ju för gooo :)

Lördagskvällen började med käk från Frasses, njaaa.. smakar nog bättre på fyllan! Vårt tillhåll var hos Cammy på Tullslätten, där vi bråkade med basen! Sen fick vi vakten på Harrys att tigga och be om att få se vår legitimation, drar på trissor han började till och med sjunga "Snälla, snälla, snälla...."
- SÅ SKA DEM TAAAAAAAS!

Igår var mammsen och Göran här och sen var vi på Zorbas och käkade lite buffé, satt fint i kistan sådär dagen efter =) Sen kom Daddy och hjälpte mig att plocka upp alla mina äckliga kassar som står i en enda röra i köket! Har fått göra en liten gång för att kunna komma fram till diskbänken och kylskåpet! Men min far han kan han! Sen hjälpte jag honom att panta sjukt många petflaskor! Kände mig som en uteliggare... Tattare that's me!


GODE TID! - Alkohol in -> Förstånd ut...


Jag saknar dig!


Leker gömma påskliljor...



Hold Your Head up High

Giv mig styrka...




Älskade poliser

Snälla skjutsa mig hem!? Men nehe polissyssling med kompanjon bara skrattade åt mig...MEN! Kompanjonen har tydligen bott i exakt samma lägenhet som jag har flyttat in i idag! Coolt! Yeah! Vi snackade lite köksluckor och toalett och vilken väg jag skulle ta hem! Han ansåg att jag skulle gå stensövägen för att den var mest upplyst, precis likadant sa min kära far! Men lyssnar Ida på det örat eller!? Svar NEJ! Virrar runt som en dåre och träffar världens sötaste katt men om jag vet vart jag är!? Svar nej på den med!

Tillslut hittar jag och katten hem iaf.. sa godnatt och sov gott och sen skuttade jag uppför trappen som luktar tvättmedel mkt på grund av att jag råkade hälla ut hela spannet med tvättmedel i trappjäveln!

Nu blir det min älskade säng som jag har saknat så otroligt mycket! Kyss da där bak din röv


RSS 2.0