Då tar vi helg!

Snacka om förvåning när jag kom till Barnakuten igår och det visade sig att min handledare inte var på plats... Näheeee hon skulle jobba natt.. jaha.. okej.. "Vem tar hand om mig?" Löste sig tillslut så gårdagen och dagen har tillbringats i en annan snäll själs omhändertagande! Och jag har överlevt, har gjort lite ditten och datten och jag tror faktiskt att jag börjar hitta nu :) YES!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Jockis... sen blir det Chili, för Billy ska tydligen vara där?! Vem Billy frågade jag.. och haha.. jag fick ett förvånat uttryck tillbaka som sa: "Vet du inte det?! Det är ju coverbandet till Gyllene Tider..." Sorry att man inte är uppdaterad liksom!

Sen ska ja husera runt hos min fru inatt :) För att sedan jobba lite på Kvantum imorgon! Känner att det kommer gå kanon... NOT.. inte om man ser till det tillståndet som jag är i i just detta nu! Ögonen går fan i kors!




Blivande sjuksköterskor, såklart!  :)


TP is the shit! Särskilt med barnfrågor...



Säg HEJ till Cammy !


Underbart med Helg! Önskar dock att den inte var fullbokad ... gosch.. ja hoppas att jag överlever! Punkt slut!

en kväll på barnakuten..

Uuuh... Jahajaa.. Känner inte för att bege mig till praktiken idag. Det är en sådan dag då jag helst av allt skulle vilja ligga i sängen och inte göra ett skit!

Barnakuten är det som gäller idag. Halv tolv får jag gå hem till den sköna sängen för att sedan upp och studsa igen vid klockan sex... Visst är väl livet underbart ibland!?

Mina måsten som ja skulle tagit tag i idag har väl inte gått super direkt... Fixa med sommarjobb, lätt när ingen svarar eller är på sitt kontor! Buhuu.. Men har iaf fixat inbetalningslapp till kåravgiften! :) Duktigt! städat?! Njaa.. det får bli en annan dag, plugga jo det får också bli en annan dag. Har iaf varit på biblioteket en sväng idag, det är helt otroligt vad mycket annat man kan dona med än just det här att plugga! Jag förstår inte hur det går till!

Annars så ska jag försöka med konststycket att inte spilla spagetti och köttfärssås över mina vita sjukhuskläder, vilket var precis vad som hände igår. Men Jenny och jag kom fram till att jag kunde placera sökaren precis över fläcken... :) Det blev fint!

Sen får det väldigt gärna sluta snöa! Det står hög upp på önskelistan...
annars...
...I Feel Good... nanananaanaaaa.... :)

SNÖ!

Idag har jag och Jennyho huserat runt på samma avdelning :) vilken lycka!!! Självklart skulle vi bli fantastiska sjuksköterskor, när sökaren piper står vi båda två som fån och funderar på "hmm.. äh det var nog inget... " HA HA underbart engagemang..

Sen satte min handledare mig på att skriva in i cosmic vad som sades på ronden... ööh skojar du?! tänk tänk tänk... knåpade ihop lite efter eget tycke.. Blev kanon ! :) Ja, jag tyckte då det iaf !

Annars snöar det idag, inte lite heller! Snöstorm skulle jag vilja kalla det.. vet inte vad jag tycker om det! men men.. bara att gilla läget!

kaos

Kaos, kaos och ännu mera kaos.. så kan min dag beskrivas! Orkar inte mer nu och hjärnan går på högvarv, ändå förstår jag ingenting...

Så därför tänker jag nu gå och lägga mig och dra täcket över huvudet för att vakna upp imorgon till en helt ny underbar dag. Och jag ska vara en helt ny människa :) Oh yeaaah!

åh tårarna de sprutade...

Nu har jag stuckit mitt första barn i fingret, det hela slutade med att hon började gallskrika och tårarna sprutade... Mutor som piggelinglass och leksaker lyckades inte muntra upp det lilla livet ! Så fort hon såg mig sen så började tårarna spruta igen...

Har även satt butterfly och pvk på min handledare... det var en märklig upplevelse :) Men gick hur bra som helst! I'm Happy !!! =)


Nyfriserad

Vill bara informera om att jag har varit hos frisören idag! Hjälp vad ljus jag blev - BlondinIda !? Och kort.. enligt eget tycke iaf! Men blir nog bra det här..

Nu ska ja alldeles strax bege mig till mina små barn på akuten! Undra vad man får vara med om detta pass!?

:)

Hej Hej Hej Hej Hej!

Pigg, fräsch och glad! :) Tittar mig i spegeln och skrämmer livet ur mig själv! Det borde vara skottpengar på mig idag, för såhär kan man inte visa sig bland folk!

TP hos Cammy igår, barnfrågor! men likväl lyckades jag inte kamma hem många poäng och klunkarna förföljde mig ständigt! Sen bar det av till Hassys, fast det var dålig uppslutning var bara jag och Cammy som lyckades med konststycket att ta oss dit! Vi har nu fått ett namn på den namnlöse! Kommer jag aldrig mer glömma.. haha...

Tack Och Hej!

Saturday..

Idag har det varit en sån där tok-rolig dag! Är väldigt sen för avfärd till jobbet idag på morgonen... OCH inte nog med det! Blir ju inte bättre av att dörrjäveln har frusit fast! På båda sidorna... så får stå och pilla och dona längs kanterna för att tillslut lyckas få upp fanskapet! Såklart har det ju frusit på insidan av rutorna med..så hela PER såg ut som en snöboll även innuti... Här snackar vi verkligen igloo.

Annars så har dagen flutit på utan några större tabbar och allt har varit Kims fel ! Oavsett vad så är det Kims fel :) Skönt!


Nu ska jag vila för att sedan bege mig in mot staden.. ska bara filura ut vad det blir för klädsel! Den som lever får se! :)

SKÅL!

Fredag

Lopporna fortsätter att härja på mig känns det som.. även om jag tror att det mest sitter i skallen!

Idag känner jag ändå att jag har fått lite mer gjort! Gött! Jag ska nog vara på avdelningen istället för akuten. Jag har kommit fram till att det inte är riktigt min grej! Men va fasen bara att göra det bästa av situationen :) Annars mår jag fint - tackar som frågar!

Kli

Baserat på vad jag har vart med om ikväll så kan jag säga att det kliar över hela mig! Jag blir tokig... det kliar på ryggen, på händerna, på benen och på armarna.. i nacken ... aaaah ja blir fan galen!

Fick bege mig hemåt redan vid tiotiden fast sluttiden egentligen var halv tolv. Intalar mig själv att jag har varit så duktig ikväll så det är därför jag får gå hem tidigare! Men förmodligen var det väl av den orsaken att de inte orkade ha kvar mig mer och ville bli av med mig fortast möjligast!

Nu blir det sängen för att vara på plats på sjukan igen klockan 07.00 imorgon! Nattinatti!

Barnakuten ikväll

En riktig slappardag... Har varit på Ica en sväng, handlat tops! Wiee... sen har ja gjort lite matlådor och städat ur badrumsskåpet! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli dags för att bege sig till sjukhuset och Barnakuten.

Det var min dag det! Funny Bunny! :)

I say what!?

HA HA HAAA HA HA HAAA... Det här är nog det roligaste jag har läst på länge...

"Vild och Vågad - Fett begåvad!
Blond och Het - Jo tack Jag vet!
Snygg och Läcker - Tack det räcker!"

Kanske det nya om hur man beskriver sig själv och framhäver sina bästa sidor...

Dag nr 1 avklarad!

Första dagen på barnakuten avklarad! Har väl mest känt av läget och stått och gömt mig i ett hörn när barnen skriker så de håller på att tappa luften för att de inte vill bli stuckna i fingrarna..

Eftermiddagen har tillbringats i soffan med världens huvudvärk, sov till halv åtta och nu sitter jag och inväntar min nattgäst :)



Haha... Underbara Kajsa påminnde mig precis om den här token.. :)
"Korven.... tjocka korven..."

Uffes korv... :)





Min nya favorit :)



spinning

Jösses säger jag bara! Alla platser till body pumpen var slut så Sophie och jag satsade allt vi hade på ett spinningpass istället... herregud! Jag har aldrig svettats så jävla mycket i hela mitt liv! Det bara rann, fräscht! Oh jaa... men vi kände oss jäkligt duktiga fast vi fick ont i underlivet.. haha..

Annars har jag varit riktigt flitig idag, varit och storhandlat! Lagat matlådor och slängt en jävla massa glasflaskor.. Har beställt tid hos frisören också! Nu är det ta mig fan dags o fixa till riset som befinner sig på skallen!

Imorgon väntar barnakuten! Intressant, intressant...

Mormor 90 bast

Då så, då var detta avklarat! Har vimsat runt som  en tok på sjukhuset.. haha... virrpanna big time! Men det ska nog bli bra det här! Har redan fått vara med om ett medicinskt moment! Oh yeaah!

Gud vad jag älskar snön!? Njaa..var så inne i mitt hatande av snön så ja höll på att springa över min granne och reflekterade inte över det förrän flera sekunder efteråt! hahaa... han ställde frågan om ja gick i sömnen.. ah jo nästan.. förlåt! :)

Nu ska jag iväg och fira min lilla mormor som fyller år dagen till ära! Hela 90 jordsnurr har hon blivit! :) En riktig stålmormor!

Adjökens!

bortsupen halsduk

Hur i hela friden gick det till?
 Nu har jag lyckats med konststycket att supa bort min halsduk. Min älskade halsduk! För en kort sekund tänkte jag, ja nu vet jag... Jag frågar Sofie om hon vet om jag hade på mig den när vi lämnade Harrys, jag slog dock bort den tanken väldigt fort! Skulle Sofie ha koll på det liksom!? Det enda den stackarn hade koll på var att undertecknad råkade justera hennes framtand en aning.. Oj där flög en liten flisa iväg.. Förlåt, Förlåt, Förlåt!

Sen tappade hon korven på marken och ordningsvakten bara stod och suckade och tittade förskräckt på oss... han lovade dock att ta hand om Sofie på bussen för det fanns bara lustigt folk på den! Sen kom polisen med, så det kändes tryggt att släppa iväg henne! Sprang bredvid bussen och vinkade farväl som i en romantisk film.. åh det var vackert!

Annars var det en fin kväll hemma hos Maria! Tentafest yeaaah och Harrys på det! Underbart! Cammy kom som vanligt in utan att behöva visa leg mycket på grund av att hon står och trycker in sig i ett hörn och för att jag och Sofie är sådana talanger på att prata omkull de fina vakterna :)

Idag har det inte blivit många knop gjorda och jag förbannar mig över att min soffa är så otroligt oskön! Precis hemkommen från en promenad med Jenny, vi var och kollade in sjukhuset! Imorgon börjar allvaret igen...

Tackom Tackom
HejconBacon!


kräks

HA Ha Haaa... ibland är man väl helt underbar! Detta tar nog priset och jag förstår att ni garvar åt mig... Kanske att jag kan se det roliga i det hela imorgon när det har lagt sig lite...

Idag har jag lyckats med att vara otroligt jävla fjantig och tjurat ihop över att behöva gå på bio och sitta ensam, för att det inte fanns platser ihop! Inte nog med det! JAG GÖR EN MALIN! Kära finaste Malin valde en gång för länge sedan att lägga en spya under reklaminslaget innan filmen ens hann börja.. Behöver jag nämna att de fick utrymma salongen?! hahaaa...

Själv höll jag mig igenom hela filmen tills det var ca 5 minuter kvar! Jo dååå... slutet kan man se sig om i stjärnorna efter... I panik och ja ärligt, tror aldrig jag har sprungit så fort så slutade iaf min kväll liggandes i framstupa sidoläge över den kära toalettstolen...

Sen blev jag hemskjutsad! Japp! Underbar Fredag, här kan vi verkligen snacka om hypoglykemi! Har suttit här och skakat som en tok och inte kunnat göra ett skit...

Hoppas på bättring imorgon!

idioter

Irritationen är påtaglig!

Nu är jag sur, bitter och inte vänskaplig på något som helst plan... Hur fan tänker människor! GAAAAAAAH!

äntligen

Weeeeeeehooo Tentajäveln är gjord! Men hur det gick är en annan femma.. jag satt iaf och svettades i 3,5 timmar innan jag beslöt mig för att lämna in.

Hjärnan går på högvarv och kroppen verkar följa efter så nu har jag beslutat mig för att tvätta och städa! Vilket firande av tenta då??! Njaa.. Det verkar som om det blir lite strosande på stan istället! :)

På återseende!

REM-sömnen *mitt sista hopp

Är det såhär det ska vara?!??!! VA!? jag blir heltokig av detta... Eller tossit som lammet skulle säga :) Min hjärna går på högvarv! Och JA, min hjärna kan faktiskt göra det, även om det låter osannolikt!

Jag ställer allt mitt hopp till den underbara REM-sömnen, tänkte att den skulle kunna sortera upp all nyttig information som jag invaderar min hjärna med och lägga det på rätt ställe :) Och gärna så jag förstår allt också! Det vore kanon!
-  TACK TACK TACK!

Annars så har ölandsbron varit på tapeten, även vattentornet har kommit upp som förslag på hur man skulle kunna göra slut på detta lidandet fort, fort, fort eller ja fortast möjligast!



Mitt ögongodis - brist på annat :)



DET HÄR ÄR INTE OKEJ! Det går ta mig fan inte att pränta in skiten i skallen!


Alltid snygg på kort!


Rödvin ÄR gott...


Sen tackar vi för att hela Ida får vara med på kort! Tack då!


SÄG :

springa, bil, snö, penna

PÅ ENGELSKA!


Lagom nivå på humorn ikväll hos mig och Cammy! Det får avsluta denna vackra dag!

skjut mig

Idag är det fan okej att ge mig ett nackskott...! Pallar inte mer!

Jävla tenta!

Tack!

Ha Ha Haaa....


Bara för att han är så grym!


Narkolepsi och plugg - ingen bra kombo

Vad är det med mig och sömn? Narkolepsi!? - ja tankarna börjar röra sig mot det hållet... Sova är nemas problemas! Överallt, när som helst, hur som helst...  Idag somnade jag gott om efter klockan hade väckt mig och tidsplanen med att vara på plats kl 8.00 på biblioteket kunde slänga sig i väggen... Halv tio lyckades jag vara på plats! YEAH! Mäkta stolt eller rättare sagt nästan gråtfärdig över den jävla motvinden och uppförsbacken jag har till biblioteket! Suck..

Läst, läst, läst och läst återigen.. men blivit ngt klokare!? Näe det verkar inte så...

Soppe och Jag skulle gått på Body Step idag men se där NEJ det var visst inställt... så istället blev det ett pass vid namn Body Jam.. HA HA HA! Har aldrig varit med om ngt roligare och Soppes och mina rörelser var inte att leka med! Värsta danspasset, taktkänslan har jag gömt någonstans långt långt in.. Men okej Kul hade vi :)


Lördagen!


Frugorna... :)



Haha... Sofie hittade specialeffekter på sin kamera! Förlåt men ja snodde dina bilder ;)







Bocken smet ut för att ta en cigg




Bocken är ett snusk... han gör skäl för sitt namn iaf..


Busungarna Jonsson

TACK FÖR MIG!

Vad hände igår?!

Upp och hoppa, pigg och glad! Fräsch som aldrig förr och iväg till biblioteket. Klockan 11 var det sagt, jo men tjena! Klockan halv två hade jag äntligen lyckats ta mig dit! I en motvind som jag aldrig varit med om förrut. Eller kan det ha varit gårdagen som satt sina spår? Ingen aning!

Har sorterat mina papper och satt in dem i min pärm och jag är mäkta stolt! Var väl ungefär det jag hann med innan biblioteket valde att slå igen kl 15.00! Efter det blev det pizzahäng med Jenny, Cammy och Erika!

Har hunnit med en snabbvisit hos Ullis med, kollade in hennes nya lya :) Fick endast bra vibrationer därifrån!

Men hallå plugga? Vad är det? Hur gör man? HJÄLP!? Imorgon dååååå! Då kommer det hända saker!


Igår ja just ja, fick inte ta med mig champagnen i taxin MEN ölen gick bra! Hmpf?!... Harrys var fin fint och vad mer finns det att säga!

Lotta hade med sig Lips igår, det var en upplevelse... Cammy krossade ett glas (fast Uffe fick ta skulden) och bocken rymde ut på balkongen och tog sig en cigg... weeeeeiiird!


hyvlar och Ida = ingen bra kombo

Nu blev jag påminnd om varför jag INTE ska använda mig av engångsrakhyvlar... Jag som inte har varken ork, lust eller energi på att göra det sakta och försiktigt.. fort ska det gå.. och jaa nu sitter jag här med små skärsår över hela benen.. har plåstrat om mig ordentligt! Skulle behöva vadderade kanter åt alla håll på de där små jäklarns hyvlarna.

Det påminner mig om Gothia när vi var där.. haha och det slutade väl med att hela laget hade små skärsår över benen och det blev ett ständigt rännande till medicinväskan för omplåstring och tränarna bara stod och suckade ...

Ikväll kommer Cammy, Lotta och Uffe hit. Vi ska umgås! Så de så...


finniga tonårspojkar och kåååååårv

Och där gick luften ur Ida Johansson! Är precis klar med ALLA studiemål, vilken underbar känsla! Nu ska de bara sätta sig i skallen också!

När Sophie och Jag låg och simmade i godan ro, ja efter den lilla krocken vill säga blev det hysteriskt. Två gymnasieklasser men brunstiga finniga tonårskillar som var helt jävla galna skulle ha lektion i just den bassängen vi var vi! KANON UNDERBART!!!!! Översvämning är väl det minsta man skulle kunna kalla det! Bomber och granater och vi fick simma i motströms.. intalade oss själva att det här blir bra träning!

Och där ligger vi och kämpar på, förskräckta för inte vågar vi göra ngt annat... typ 100 ögon som glor och varken jag eller Sophie vågar oss upp ur bassängen.. klockan tickar på och när den börjar närma sig en timmes simning är deras lektion äntligen slut!

Pwuuuuuuee efter några minuter vågade vi oss upp, befriade från dagens ansträngning!




Det här måste vara världens finaste hot dog! Eller som Camilla skrev : "Kolla in kåååååårven..." Den där lilla damen överger nog snart norrlandsdialekten för att börja använda sig av kalmaritiskan istället! :D

Nytt liv - använd kondom

Nu jäklar ska jag och Sophie komma igång med det nya livet... Ja det blir ju en bra start iaf! Dags för lite simning i den härliga bassängen! Tror dock att jag kommer sluta på botten, haha... har ätit mig proppmätt, inte klokt hur mycket som fick plats i min mage idag! Hur ska det här sluta?!

Intressant föreläsning om sexuellt överförbara sjukdomar today, herregud de där riskfaktorerna är inte att leka med. Sophie satt och checkade åt mig.. Jösses! (tolka detta rätt, alkohol var en stor riskfaktor och jag har fått vissa påpekanden om att jag är en festprinsessa... )

Vad jag lärt mig idag är alltså! ANVÄND KONDOM! Detta är ngt som vi sjuksköterskestudenter skulle sprida vidare och föregå med gott exempel! Yeaaaaah :)

Nybro Open

Kan väl egentligen bara meddela att Flerohopp är jävligt duktiga på att inte göra mål! hahaaa... och att Sofie och Lotta absolut inte ska bli fotografer i sina framtida liv!

Annars hittade jag en riktig pudding på plan, jo då, han ska bli min framtida man. Han hade krullit hår, säkerligen permanentat, en roooumpa som en hel ladugårdsdörr och en gångstil som påminde om en anka. Speciellt när han la armarna på ryggen! En riktigt karl i min smak!

En sak till, kan man göra en lag om att idioter inte ska få köra bil!? TACK! jag blir så förbannad!

Godnatt


ejekulatet

Under förmiddagens föreläsning som handlar om prostatan och dennes funktion:

Läraren:
- "Prostatans funktion är att den tillför sekret till ejekulatet."

Sötaste Sophie viskar frågande:
- "Sperman då alltså...?"

Och när jag skriver viskande?! Så menar jag högt och tydligt!

Men hon är söt ändå :) Och hon kan bjuda på riktigt goda rostade kärnor! De jaaa... :)

snöboll

Åuuuuuuh vad det snöar! Kommer ju liknas vid en snöboll när man väl är framme vid skolan! Först ska ja ta en liten paus vid Linnéuniversitets bibliotek! Göra några små utskrifter eftersom skrivaren här hemma har harvererat.. eller ja tjurat ihop på ngt sätt iaf!

Igår lekte jag med bilar, det var kul! Axel är en hejare på att köra bil, smart är han också. Kom på att man kunde stoppa dem i bröstfickan när man inte orkade leka med dem längre. Jag spillde mat och blåbärssylt på mina ljusaste byxor och Axel gjorde så att den blonda broderade ängeln på duken fick rosa hår! BRA JOBBAT ALLESAMMANS! :)

Off tooo schooool!

SCOTTS

Det snurrar i min skalle och jag ser dubbelt.. inte okej!



Dansade bugg igår.. weeeeho! Jocke slängde runt mig som en vante.. herregud.. ja det var bara att hänga på! Funnybunny! Tappade en öl på golvet, en helt ny.. blev så rädd så jag gick och gömde mig i ett hörn för jag trodde vakterna skulle slänga ut mig! Fjant.. jo jaa kanske...

Uffe och Jag träffade vår gamla dagisfröken :) Det var kul, lilla Bettan! åååh.. annars sprang jag på de kära kollegorna och lilla pappsen!

Kan väl fortfarande hålla fast vid att ögonstenen fortfarande är en ögonsten! Åååh SCOTTS! ME LIKE!

Nu ska jag iväg och fira morfar! Dessa kalas.... gode tid!

Tack och hej!

what what in the but


Post-it

Den här kan vi tacka Ebbe-Bebbe för ....




Nu mina vänner ska jag umgås med mina papper som handlar om hur läkemedel verkar i mag/tarmkanalen.. Ljuvligt!

Sen tänkte jag att jag ska bli bästa vän med mina Post-it Lappar! Älskar <3


snark

Ja då var skolan igång igen! Lovely.. NOT! Helgen tar ut sin rätt och jag, Ida Johansson sitter och somnar på föreläsningarna! Okej att jag har nickat till förrut men idag missade jag flera sidor av genomgång i häftet.. haha.. tragiskt! Även på eftermiddagsföreläsningen tog jag mig en liten lur, vaknar till av att Jenny knuffar till mig i sidan och av att läraren fundersamt frågar sig själv: "Är jag så jävla tråkig eller vad är det för nu sitter folk till och med och sover..." Till mitt försvar kan jag säga att jag inte var ensam om att vila mina blå för en liten stund :)

Sophie och Jag har varit på Body Step ikväll! My gosch... det höll på att bli min död! Men bevisligen överlevde jag och sitter här i skrivande stund!

Nu ska jag ta mig en avokado och njuta av livet! TACK


bra start på 2010


Jag tycker om min Kajsa!



Underbart kort på Jonas! En helt vanlig lördagsnatt i Kalmar...




Och med detta vill jag egentligen bara säga: ATT JAG ÄR EN FANTASTISK FOTOGRAF!

bodycakes

Har haft mamma och Göran på besök här i eftermiddag! De tyckte jag såg väldigt pigg ut.. men var det med en aning inroni i rösten?! Antagligen... De hade gjort bodycakes (kroppkakor för den som inte har fantasin på plats) och det ska ja käka nu! MUMS FILIBABBA!

Har varit och handlat, håller på att tvätta och har studerat lite.. men ja inte så mycket som jag skulle.. men va fan.. Nu tar jag kväller!


FylleKajan

Vilken underbar afton!

Kajsa var full som ett kryss, raggade på tacichaffisen hela vägen in. Han släppte av oss med ett: "Jaa jag ser inga problem med att ni inte kommer ha kul ikväll iaf... " Sen fick jag leda henne till kön och lyssna på hennes härliga kommentarer hon fällde om folk.. haha.. SEN tillbringade vi säkerligen en kvart på dass MEN sen var vi fit for fight igen! Dansgolvet intogs och vi svängde våra lurviga! Jo just det, en papperskorg gjorde sitt igår på Harrys... Ansvarig för det?!

Självklart Cafe Corner som avslut på kvällen, sen taxi hem till Jonas, Kajsa betalade! Efterfest till halv sju.. tack! Min skönhetssömn??! Njaaa den kan vi nog glömma... Natten och gryningen tillbringades tillsammans med Sunes Jul och Ronny & Ragge... Behöver jag nämna att Kajsa och Jonas kan filmerna utantill...

Kajsa körde även någon form av ballongdans! Uppskattad!? - Ja jag tror det... och sen lekte vi med elden också...

Fräsch och Tipp Topp idag, fixade brunch bestående av omelett, kyckling, riskakor, salami, fläskkarré och annanas.. haha.. vi rensade kylskåpet och skafferiet! Nu har jag skickat iväg Kajan och själv ska jag väl ta tag i mina studier! Yeah!

Fredagskvällen i bilder

Skäms fortfarande över mitt uppförande!

Nicke strippade igår, sen somnade!? han på en stol i ett hörn... nja inte riktigt.. men nästan! Sen gick han runt med toapapper hängande ut från kalsongerna en stor del av kvällen. Erik kokade julkaffe och blandade med citronvodka! Uuuh... Sen rensade de Uffes barskåp och gick lös på allt som fanns...

Jag fick enorma bröst och turban! Jag blev även ihoptejpad! TACK!

Wille skulle vi slänga in i duschen men slutade med att jag hamnade med sidan intryckt i handfatet! Ebbe spelade sin jävla remix hela natten lång och Uffe satt och sjöng för full hals! Plastfolien gick åt även eltejpen.. Uffe och Jag utklassade de andra på "med andra ord" och vad hände inte...!?

Busringningar är också kul! Pizzeria mot Pizzeria... "Hålla.... Hallå.... Hallå"

Bilderna får väl tala för sig själva :)


Uffe i sitt fina diadem!



Inte okej någonstans!



Här slutar Nickes kväll.. Konstant full i två dygn... kan mycket väl
vara så...



Sen vill jag väl bara påpeka att jag är enormt nöjd med kvaliten på mina bilder! Yeaaaah!

Det svarta fåret

Jag är en skam för hela Kvantum!

När man vaknade till liv så hade jag ett antal missade samtal från Kvantum och sms från Fia... "Vart är du? Har det hänt ngt?" Vaaaa!? PANIK! Ska jag jobba idag?? Lagom till jag börjar konstatera att jag ska nog fasen vara på jobbet nu ringer Fia ännu en gång! Och Jo då! Jag är inte där jag skulle vara...

FÖRLÅT!!!

Detta ska aldrig hända igen... Jag är så skamsen så klockorna stannar!

FÖRLÅT!

2010

Vilket underbart sätt att fira in det nya året! I dessa goda vänners fina sällskap!

Att Hanemåla finns kvar idag är något som kan tyckas vara osannolikt efter gårdagen... På garageuppfarten står Nickes bil parkerad på tvären... Hur han ska få ut den är en gåta!? Men det var ett roligt inslag i vardagen igår :)

Nämner inga namn, MEN värden valde att somna, inte vart som helst.. utan på toaletten med byxorna nere vid fotknölarna. Undertecknad upptäckte detta när jag skulle göra ett besök på dass.. vilken chock! Självklart kunde jag inte hålla tyst om min upptäckt så snart stod vi alla och tittade på en sovande Värd! Underbart!

Anna valde att somna i soffan med hela munnen och kinden full av choklad! Vi tyckte att Wille inte kunde vara sämre han så på honom valde vi att spruta massa raklödder! In your face Wille!!! Jonas skalle fick sig också en omgång :)

Annars så var det en jävla massa dans, vilket dansgolv det finns nere på Sommargatan, det var det ingen som anade! Och att jag och Uffe är fenor på att göra maräng&glasstårta! Succée är ordet jag söker! Bara Jocke som såg hur det hela gick till ! Haha...

Framåt natten blev det nattakäk, korv med bröd! Och när vi äntligen kände oss klara med infirandet av det nya året var klockan fem och taxichauffören undrade hur fasen man fortfarande kunde hålla igång en fest vid denna tidpunkten! Nemas Problemas!

Och Uffes tår valde att titta ut genom strumpbyxorna, inte en utan alla fem tårna! Vet inte men för mig förde det tankarna till en dinosaurie... Kajsa valde att åka hem lite tidigare och tog med sig en sovandes Maria! Kajsa lämnade mig med orden att hon hade gjort sitt nu.. :)

GOTT NYTT & GOD FORTSÄTTNING!

RSS 2.0