Nyårshysteri

Nyårshysterin är ett faktum!

Var precis nere i city och inhandlade ett par strumpbyxor! Hade visst glömt det... Hur som helst, kärringar ska fan inte köra bil! Idioter som inte fattar att det är enkelriktat! Suck!

Ikväll blir det trerätters i Hanemåla,, weehooo! Me like... Uffe och Jag ska bara klura lite på lekarna, gossarna ska tydligen stå för maten! Och bålen!? Men jag gav de en hjälpande hand när de var och handlade de resterande grejorna på Kvantum igår! Sugrör med floff.... Yes! Vilket nyår det kommer bli!

Nu blir det väl piff och fix och håret ska lockas och klänningen ska träs på och ansiktet ska sminkas... Oj oj oj.. stressig dag!

GOTT NYTT ÅR!


Näst sista dagen

... på detta året! Sista dagen på jobbet idag!! Gött!

Igår kollade ja film hemma hos Jonaaaas, han höll sig vaken! Dra på trissor! Sen spelade vi guitar hero.. Haha... vilken stjärna jag är alltså! NOT, men några träffar lyckades jag få in. Det gick iaf bättre denna gången än den gången när jag skulle ge mig på trumsetet hemma hos Cammy och Hampy! Det var tragiskt!

Idag ska ja packa nyårsväskan, frågan är bara vilken klänning jag ska ha imorgon! Panik!! haha... ska ringa UffePuffe om smakråd I think! Sen drar jag och PER till Nybban (om han släpper in mig vill säga..) och så ska jag jobba lite och slita arslet av mig! Sälja lite oxfilé och sånt fint!

Kvällen ska tillbringas med Kajan! Äta lite, mysa lite, bara vaaaaa :)

NYÅRSAFTON IMORGON TJOOOOHOOOOOO!

Jävla PER

PER och jag är inte alltid de sötaste vänner! Iaf inte idag på morgonen när det var riktigt jävla kallt och jag var sen som vanligt till jobbet! Inte blev det bättre av att dörrarna hade frusit fast.. Tillslut lyckas jag ta mig in genom passagerardörren och smidig som man är lyckas jag från insidan trycka ut dörrfan på förarsidan! MEN inte nog med det inte! Rutorna hade frusit både på insidan och utsidan! Det tackar vi för! En mycket bra start denna morgon!


"Hallå KorvTjejen... har du några Korvbollar till mig??"

Snacka om att man har fått ett nytt smeknamn..vet inte om jag är så nöjd men kärt barn har många namn sägs det ju :)

Julklappsleken


Massa fina paaaaket! :)


Ha Ha Haaa.... Jocke iklädd sin julklapp


Rickiee med sin fina nyckelpigedräkt...

Elin ville också leka nyckelpiga...


Jaaa Richard tog sin nya roll på fullt allvar... ljudeffekter fick vi också höra...



Dunken...

Snapsstudie

Här kommer då en snapsstudie på Ida Johansson


Lyckligt ovetandes....


Hm......


Usch och fy...

Tack för inflyttningspresenten Lilly!!!!

bildspel


Nickedick med sina favoriter - förstås!



Folket...


Willes roooooumpa!


det var livat på Olearys


Bror avslutade sin kväll i fosterställning på mitt golv.. HA HA HA

pluggdag

Jaha den julen den sorgen! Snart Nyår!

Jag pallar snart inte längre... Alla dessa släktkalas...VA!? Suck... idag skulle vi till Växjö men neheeeeee nu får det vara nog! JAG SKA PLUGGA! That's it!

Gårdagskvällen var fantastiskt trevlig hemma hos Elin och Alexander! :) Alla tomtar och Julgrejer var på plats. Och granen var inklämd i ett hörn och levde farligt hela kvällen och kulorna de for åt alla möjliga håll!

Julklappsleken var ett spännande event! :) Nyckelpigedräkten var Elins favorit men den slutade dock hos Rickiee som tog sig an rollen som nyckelpiga omedelbart! Jocke fick gå hem med sin enda julklapp - Ett par läsglasögon! Själv lyckades jag lägga vantarna på en ljuslykta och godis! Bror lyckades få ett signalhorn och en fickplunta! Behöver jag nämna att signalhornet användes flitigt?? Kusin fick sig en bensindunk! Annars så var det väl sex-klockan som var väldigt eftertraktad, den slutade dock sin färd hos Ingvarssonsläkten!


Annars så är bror min flitig på att använda handbromsen på lille PER gärna i kurvor.. Och jag blir livrädd varenda gångjävel!

Bilder från helgen kommer senare! "Den som väntar på ngt gott... " :)

Sandra... Neheeee

Sitter här och begrundar gårdagen! VILKEN BESVIKELSE! Sandra var tydligen fullt och jag och Lotta kom inte in... Jävla vaktfan! Idiot! Inte ens lite trevlig kunde han vara...

Så jag och Lotten började traska in mot stan för någon taxi var lögn i helvete att få tag på! Som vanligt tog jag en tur ner i asfalten! Blodet flödade och ont i handen har jag idag! Det såg ut som om jag hade slaktat ett djur på förfesten, kanske var därför de inte ville släppa in mig ens på Olearys.. Fast jag övertygade dem om att jag var på benen och visste exakt vad jag gjorde så tillslut fick jag komma in! TACK! Stackars Lotta fick ta hand om en sarjad själ...

Men Olearys var okej det också! Sen skaffade jag mig en ny bästa kompis.. haha han bjöd på korv! Okej det lät ju som det lät.. men så var det! Sen började jag traska hemåt..dygnsur om fossingarna och försökte även då få tag på en taxijävel! Men icke, vid Handlar'n vid Bremerlyckan så äntligen svarar de. Men nähee då ska man få stå och vänta i en kvart så då blev ja sur och sa att jag likaväl kunde gå! Haha.. stackars telefonist.. men han skrattade mest åt mig och önskade mig en trevlig promenad! Sen ringde Cammy som var tvungen att viska för hon hade kommit hem och det passade sig inte att prata högt då! Sen ringde bror som missat bussen, stackars liten! Så övernattningsgäst har man haft även denna helgen! Han låg i fosterställning och fick inte av sig jackan inatt.. Hur underbart är inte det att se...

Har städat och fejat som en tok men inte ens ett livstecken från broder.. kan det vara så att han har pluggat i öronproppar?!

Annars var förfesten ljuvlig och ikväll väntar julklappsleken! Weeho!
TACK DÅ!

Pudelrock!

Ida goes Pudel!



Bad hairday.. Jenny övertygar mig att pudlar också kan vara
söta på sitt sätt... Vi kör på den...!

Juldagen!

Yes! Nu kan man leka paparazzifotograf igen! Underbart! Julafton var en trevlig tillställning! Jag = Nykter! Man ska inte dricka på självaste julafton! Fast mormor och morfar söp de nästintill under bordet.. Sicken julafton!

Elin fick en spikmatta och kusin fick en gitarr, ansiktsuttrycket där skulle man förevigat! Bror fick ett stödhjul och jag fick en liten tomte som skulle vaka över mig när jag kom hem efter mina fylleslag!

Ikväll blir det nya tag, Juldagen hallå ja! Förfesten äger rum på vikingavägen sedan blir det Sandra! Lovely!

GOD JUL !
HO´s HO´s Ho´s... Roooouuumpaaaaa...


SötAxel och Jultomten...






Axel fick en mössa... vilken lycka.. han fick även en keyboard
som inte hade någon off-knapp av morbror och Elin! Pappa
Magnus blev inte fullt lika glad! Hahaaa...


Scary...




TACK OCH HEJ! NY KVÄLL NYA MÖJLIGHETER!! IKVÄLL SKA JAG HÅLLA MIG PÅ BANAN IAF... SÅ DET INTE BLIR SOM FÖRRA ÅRET.. HAHA.. USCH! SORRY ANGELICA! SKA INTE HÄNDA IGEN!

KÖSS!

JULAFTON!

JULAFTON ÄR HÄR!
Och snön ligger vit på marken! Kan det bli bättre? Det är nu det vänder! Jag känner det inom mig... Det kommer bli en fantastisk julafton!

Igår firades lillJulafton, mamma gav mig och bror en förtidig julklapp! GOD JUL --> Här får ni två nya syskon!
- Ola och Cecilia, blev snaps, öl, drink och cognac för flickorna och whiskey för pojkarna! På det hela taget var det trevligt och jag tror att jag kan leva med att jag har fått halvsyskon! Skum tanke dock!

JUL JUL STRÅLANDE JUL!

NU blir det första anhalten hos Farmor och sen blir det Flygsfors framåt kvällen!

GOD JUL DÅ!

Enorma mängder snö!

Jösses vad det snöar!!!

Nu vet jag vad det innebär att bo i hus! Helvete vad jobbigt det är med snöskottning, iaf om det är blötsnö och det snöar konstant! När jag precis var klar med skottningen ja då har det snöat igen! SATAN! Men nu blev jag förbannad så nu tog jag kväller och sen kan väl bror ta nästa omgång! Det tycker jag låter alldeles förträffligt! Och vem som har kommit på påfundet med att lägga grus på garageuppfarten är ett stort rötägg enligt mig! Det gäller att ha precision när man skottar, vinkeln måste vara exakt för att få med tillräckligt med snö och för att man INTE ska få med sig gruset! För då blir inte gräsklipparen glad framåt vårkanten!

Blev utskälld på jobbet med, "ska ja betala för min mat ska jag faaan få de finaste ni har, jag vill väl inte ha något avdankat heller..." ÖH Oj då!? Vaknat på fel sida mån tro?!

Annars kan jag rekommendera vitkålsallad och pastrami! En riktig njutning! Har även kommit på Johan, han sitter på dass och sms:ar! FY SKÄMS! Men den 16:e dåå du.. då smäller det!

min julskinka har rymt...

Så ja.. då har jag jobbat och slitet häcken av mig idag! Fy fan vad jag har legat i om jag får säga det själv ;) Det började till och med ryka om vacmaskinen bara för att jag var så het ... hehe.. eller så förklarade jag iaf det hela för Hasse!

Julmusiken strömmar på för fullt ur högtalarna på jobbet, den enda låten man reflekterar över är "Vår julskinka har rymt..." Mycket på grund av att den låten är den jävligaste och den sätter sig självklart på huvudet! Så nu är det den man går och trallar på...

Nu är man hemma i Idehultet, livet är väl som vanligt! Fast jävligt kallt! Plexus har visat sin uppskattning och jag njuter med munnen full av hår!

Snurr, snurr

Jag har bara en sak att säga!

Fan vad PER kan snurra!


söndag! I dess rättaste bemärkelse!

Gaah! Då var det söndag igen!

Kajsa och Jag har tillbringat större delen av dagen i soffan under varsin filt efter det att Sara lämnade oss... Hon skulle hugga julgran! :)

Kajsa snarkade hela natten så det blev inte många minuters sömn för en annan, plus att hon absolut skulle sova på golvet, haha MED jackan på!

Ur Jonas armhålor växte det sallad, sen somnade han i soffan som vanligt inatt när vi hade någon sort efterfest, vet inte ens om det är värt att kallas för efterfest?! Kajsa skulle söka på spotify, önskningen var: "Ngt danskt" Hon svarar: tyvärr det finns inget.. (inte så konstigt om man söker på ordet "danskt" ) Och frågan om hur badkaret har flyttat sig ett x antal decimeter från väggen är fortfarande obesvarad! Men jaa, livet går vidare! Och vi kan konstatera att kall kebab inte är ngt att hänga i julgranen!

Annars var kvällen hos Cammy alldeles förträfflig! Taaaaaaack! Och Hassys, ja Hassys är som Hassys oftast är! Och på Lördagar är det okej att göra saker...

Haha...
Ida! Ida! Ida! Ida! Ida! Ida! (Hjälp)
Eller
Fan vad det sticker och svider i läpparna...!? (hehe... stackars karl som vi lurade på läppförstorande läppglans)
Eller
"Jag behöver inte dansa, jag har råd att stå i baren..."

Egenkär!


Snodde bilden från Cammy, ute och spatserar i snöyran! Weehoo...


Dagen ska tillbringas vid köksbordet, ska plugga skiten ur mig! Jag älskar Studiemål! Jag älskar ännu mer att jag har spridit ut allt i typ åtta olika anteckningsblock! Bra strategi, ha kanonkoll på allt, eller inte! Vem vet hur det här ska sluta?

Fick precis en förfrågan om att tömma ett öra på blod och var!? Uuuh!? Jag?! - Som inte ens är halvfärdig sjuksköterska... Neheeedu Tack! Någon måtta får det vara på könstigheterna...

Ikväll kommer bli en underbar kväll! Jag ska umgås med både lite löst Nybrofolk och Cammsy.. Förhoppningsvis Jennyho med! Sophie kunde inte, hon skulle äta julbord men hon är söt ändå! :)

Tack - Det snöar! :)

Pappas stora dag!

Idag är ingen vanlig dag, idag är det fars födelesedag!
Ska slå in lite paket till farsgubben strax sen ska ja bara chilla hemma hos honom...

Men innan dess ska jag,
Först blåsa håret, fixa mig, lite smink kanske.. Som Ullis uttryckte sig... "Du ska väl hem och sminka dig lite? Och släppa ut håret?" Svar Ja... haha... men tyckte inte det passade så bra med utsläppt hår och smink i simhallen, ingen bra kombo! Sen blir det en fika på stan..


Yeah Yeah..det var väl allt!

SNÖ

Tänk vad lite snö kan göra...





Lilla PER helt snöig och frostig... men idag har vi vart ute på galej och
gasat runt lite...


Camilla har fått ngt ryck och ska fota ett riktigt fint snökort!


Mitt lilla "apotek" som de kallar det i klassrummet... allt för att jag
skulle må så bra som möjligt och för att kunna sysslesätta mig med
något så ja inte somnade..  :)

rumpa

Vilken dag det varit idag! OCH Vilken kväll det var igår! Oj Oj Oj!

Med mitt bredaste leende gick jag fram och sa "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" till Paradise Hotel Stefan, chockad som få stog jag där som ett fån när han tittade mig rakt i ögonen och sa hej tillbaka och blinkade lite.. Eh får Ida Johansson ur sig något mer ur käften? Svarj NEJ! Vi står alltså och bara glor på varandra, stackarn.. sen tog han sitt förnuft tillfånga, la handen om min midja och sa att jag fick ha det så himla bra! Herregud, skärpning Ida! - Tunghäfta JO TACK!

Efter den incidenten sprang jag på en pilot, i full mundering, najs! Inte visste jag att det fanns piloter här i Kalmar! Staden slutar aldrig att förvåna!

När man äntligen hamnat i säng runt klockan tre somande jag bums med en stjärt som kunde fryst vatten till is! Det drog som satan om baken när jag traskade hem! Ja just det ja, fick ju GÅ HEM eftersom fröknarna Jonsson inte hade tid att invänta en sådan viktig person som mig! När ja öppnade dörren till lägenheten, ja vem låg där om inte min älskade lilla halmbock, helt snevriden är han nu :( Stackarn! Kvar på mattan finns nu spår av lite halm...

Började trampa på ivrigt för att komma i tid till skolan idag på morgonen MEN HALLÅ hur långt kom jag på en skala? Vid Svenssons Hembageri bestämde idiotcykeln att han inte ville vara med mer och hjulen vägrade snurra! På grund av all jävla fucking snö som fryst fast mellan däcket och skärmen! Livet är allt bra härligt! Efter ett antal sparkar som inte gjorde någon nytta slängde ja in cykeln i första bästa cykelställ MITT PÅ TROTTOAREN och började traska... Där sprack min tidsplan!

Resterande dagen har gått till att försöka hålla ögonen öppna och försöka förstå något litet meningsfullt på föreläsningen.. gick inget vidare! Där emellan har vi varit ute och lekt i snön och åkt kana på våra skor! Plus att läraren tyckte att jag och Sophie var väldigt söta i våra mössor! :)

Kvällen spenderades på Ikea med lite bakiskäk och nu sitter jag här och funderar starkt över hur i hela friden mina tankar gick när jag beslutade mig för att köpa Trekantens IF:s kalender för år 2010!? Men HEEEEY jag fick ju en trisslott på köpet! TACK JONAS!


Det är glöggen...



HA HA HA! Underbara Björn!

VAD FÅR JAG ALLT IFRÅN???  - GLÖGGEN!

Mingel och barntankar?

Äntligen Onsdag eftermiddag och kvällen närmar sig med stormsteg! Harrys ikväll mina damer, dvs Charlotte och Sofie! Weehooo.. Vi ska mingla med Mammas Pojkar Tim och Paradise Hotel Stefan! Deee Jaaa.. inte illa pinkat Kalmar! Kanske kan vi övertala Jonas att följa med ikväll också, skam den som ger sig!

Lovade ju förstås att hälsa till Stefan från både Cammy och Jenny så det är en uppgift som jag tänker ta på fullaste allvar!

Fyyy Faaan! Vad det snöar här MEN jag kan meddela den glada nyheten att jag tog mig både till och från skolan utan att cykla omkull en endaste gång! I'm proud!


UTSIKTEN FRÅN MITT PALATS! Oooo hela Stensö och Långviken i vinterskrud! Vackert - så länge det inte töar!


TattarNicke tiggde till sig 2 kronor så han kunde få sig ett blått tuggummi - för de var de bästa!


Nu blir det duschen, sen snabbstädning och sen maaaaat! Potatisgratäng med lite kycklig är det som serveras! Allt för att få i mig all Folsyra som behövs för att man ska bli gravid. Om man nu har planer på det! Tänkte det kunde vara intressant för den som gick i barntankar! :)

Tack och Hej!

strumptattare...

Jag förstår inte varför tvättmaskinen ALLTID ska käka upp en svart strumpa?! Va!? Det är ju inte så att jag går runt i enbart en strumpa? Man har ju alltid två på sig, det sig ju sig självt, Två fötter --> Två strumpor! Alltså borde det vara jämna par! Men Icke!

Och i torkrummet, ja vad hittar jag där till allas beskådning, Jo min trosor! Men fint Ida! De har bara legat där nere i ett x antal veckor! Tjusigt...

Jag blir så trött...


födsel...


Kossan.se

Detta är vad Jonas fördriver sina kvällar med.. roande... hm.. ja lite kanske... :)

Snö!

Vart en sväng på Netto, glömde ju såklart det viktigaste när ja shoppade igår! Inget smör hade man idag på morgonen att safta till sina mackor med! Och ingen frukt när det var frukpaus i skolan! SUCK! Eller huvudet under armen som mamma skulle sagt...

Fina, vita, vackra, spetsiga små flingor seglar ner från skyn! Det snöar här i Kalmar idag! Nu kan jag kanske hitta min julkänsla som finns där inne, långt där inne... Ikväll ska det shoppas julklappar med Nicke Dick och Uffe Puffe! Fram tills dess blir det plugg och tvätt!

För första gången kände jag idag att jag förstod vad föreläsningen handlade om, jag hängde med! Vilken underbar och fantastisk känsla! WOW! Är det såhär det känns att vara smart? Ja jag vet inte... Vi får väl se hur länge det varar...

Higher!



Låten som jag gick och trallade på hela vägen hem från Harrys i lördags natt! :)
Higher... Higher... Higher...

Haha.. idag kom jag och tänka på hur chockade Camillas grannar var när jag slängde upp dörren till deras palats och ramlade in glad i hågen och nynnandes på denna ljuva låt.. Och där stog de.. tre små pojkar med sugproppen i högsta hugg och ja gud vet vad, men de höll till i diskhon!

Birgitta, kära Birgitta! Vilken stjärna! Det första hon gör på föreläsningen idag var att dra fram borsten ur handväskan och drog den genom sitt barr på huvudet och ursäktade sig med att det var konferens senare på dagen i Kosta! Och de skulle minsann åka buss dit! Haha.. söt hon är, om än lite virrig! "Kan ni förstå det?"

Nu väntar mitt diskberg i köket, ingen ro och ingen vila! :)

Måndag!

Vart har denna måndagen tagit vägen?

Först lite föreläsning sen till doktorn en sväng, tiggde och bad om att han skulle skicka iväg en remiss så jag får röntga mitt knä iaf! TACK! Jag tänker inte gå runt och ha ont under tiden som det KANSKE självläker... Han bände och vred på det så nu har jag svinont! Det tackar vi också för!

Sen hälsade jag på lilla Uffe, vi tog en sväng på Ica och sen avverkade vi Lindex med! Jepp... sprang även på ex-svärmor! Åh hon är för söt! Saknar henne!

Nu ska jag iväg och simma lite med Sopphe... :)
Pluggandet. . . Eh ja.. det tar vi en annan dag! That's it!


ännu en bakisdag når sitt slut...

Åh då var denna söndagen snart slut, slut i rutan! En mycket givande dag, sov till 13.00, ja inte okej någonstans! Sen har resterande dagen tillbringats i soffan!  Underbart! Poppade lite popcorn, lyckades självklart med konststycket att bränna dem! Popcorn och vatten is the shit!

Har idag fått se bildbevis från gårdagen, gosch... inte så okej va..

Tydligen var jag väldigt imponerad av slipsar, stackars Joel han gick inte säker någonstans! Pimplade lite vin och när det begav sig fick jag snilleblixten att gå till Harrys! Varför vara som alla andra och gå till Byttan?! Näeee det lockade tydligen inte! Lina och jag letade kex MEN fanns det några? Svar Nej! Annars var det en rätt givande kväll och sista dansen, of course till nya idol låten! Magiskt!

Fick även höra att, "Jaa du Ida, du är ju rätt söt egentligen..." Okeeeej hur ska jag ta det? Jag är rätt ful annars eller vad!?


Födelsedagsbarnet och Moi...


Lite folk...


Haha... Stackars Joel! Lurade alla att jag kunde knyta slipsknutar med! Och jag gjorde det med bravur! :)


Pojkarna med slipsarna som värdinnan hade önskat!


Flickorna


Cammyho och Idaho


Sophie och Jenny!


Överfallet... haha...

Ah ja... då tackar jag för att ni tog er tid att uppdatera er om mig och mitt liv! TACK DÅ!




P.S. Nicke har fått pussas och hålla handen D.S.

uh

BARA för att göra systrarna Jonsson glada!

Here I am!

Och Idiotlåset hade frusit när ja skulle cykla hem, tog tag i första bästa kille! HJÄLP MIG SNÄLLA!!! Och vem är det om inte Hampus Svensson! Jo Hampus Svensson! men hallå! Tack för hjälpten, det var mer: Jaaa Ida tyvärr ditt lås har frusit är väl inte så mycket att göra åt saken! Sen bara gick karln! FY SKÄMS! Man ska hjälpa en kvinna i nöd! Men skam den som ger sig! och nu är jag äntligen hemma efter många om och men!


Papparazzi Jenny kan gå och gräva ner alla bildbevis från denna kväll!!!! TACK!

Puss & Hej Leverpastej!

Lördag= Födelsedagsfirande!

Ikväll ska hon firas, det lilla födelsedagsbarnet som har ett år kvar till 30! Present inhandlad, är väl bara jag själv som ska fixas! En helkroppsmakeover tack?! Har ju inga kläder! Det får bli naket.. Yeääääh ja kör på det!

Idag har jag enbart suttit med näsan i böckerna, väldigt rogivande! Tagit några små pauser för att pigga upp mig med lite bra musik så att man blir pepp inför kvällens prövningar! Har även haft telefonterror från bror, det måste slagit slint i skallen när han hör av sig så många gånger på en och samma dag!

Gårdagen blev lugn, Jonas, räddaren i nöden kom förbi med lite pepparkakor och en flaska vin! Idolfinalen var ett måste!

Men som sagt ny kväll och nya äventyr!

Ett statement

Jag har ångrat mig!
Det är överskattat med helg!

Pizzaunnande

Detta är resultatet av eftermiddagens föreläsning!

Söta Sophie... Men hon träffade ju faktiskt Daniel Lemma igår!

                       
                                                 Detta var allt Sophie fick ner på 
                                                 pappret denna dagen!


Vart på möte med programansvarig också, eller vad hon nu kan vara, om praktikplatserna! Vi ska enbart vara tacksamma för att skolan ordnar boende åt oss! Och att 5 veckors praktik helt plötsligt blev 10 veckor var brist på information! That's it!

Ikväll har jag vart hos Cammy en sväng och vi har unnat oss en pizzajävel! Den satt där den skulle, sen kom Jennyho och joinade oss också! Men jaha, där la Tele2 ner sitt fungerande tv-nät! Så det blev inget Singing bee för oss inte! Tur vi kunde roa oss ändå! :)

MEN HEEEEEEEY! Varför deppa?! Det är ju helg snart igen! :)



NattiNatti!

pigg

Vart hemma och lunchat lite... nu tillbaks till skolan igen och sal N144! Underbar sal det där.. sitta bredvid bakisSophie som inte har fått ihop mer än ett par ord på sitt anteckningsblock idag! Känns fantastiskt att jag kan sitta och känna mig piggare än henne :)

Inte lustigt om hon är trött, blir nog lätt det när man sitter och sover med huvudet i fönstret efter en utekväll! hahaa... men hon är iaf "Världens bästa Sophie! "


kors i taket!

Något har slagit slink i skallen på fröken Johansson! Klockan 22.00 kom jag på den smarta idéen att "Nu ska Julgardinerna upp" Tänkt och gjort! Upp på vinden leta reda på rätt bananlåda, fram med strykbräda och strykjärn och fix och don! Men nu sitter de där de ska! Och jag inväntar bara snön! Sen är allt fullbordat!



Cammy det här är något vi ska ta till oss :D

oo

Snor, snor, snor och enbart snor! Hatar förkylningar som aldrig släpper taget om mig! Vad har jag gjort för ont?!

Kom hem... vi börjar om igen ?  Vi glömmer allt ?  Där ute är det så kallt!
Kom hem... försök på nytt igen! Jag ger dig allt... Om du vill vara min vän ...

Haft föreläsning om organdonationer idag, kanske har jag faktiskt fått en ny syn på det hela...

Nu ska ja luncha lite och sen ska ja plugga mig sönder och samman tills döder skiljer mig och böckerna åt...

ETT HJÄRTA!

Vi ska köpa julklappar...
- Åh till mig?!
Ja va fan vill du ha då? 
- Kom hit jag ska viska...
Sofie ger honom sitt öra! Och hon får veta den stora hemligheten:
- ETT HJÄRTA!

Galna servitören på Italia..

Har vart på VattenWorkOut ikväll, alltså dessa kärringar! Tänker bara på sitt eget bästa! Jag ska aldrig bli sådan när jag blir gammal! Alltså riktiga surfittor! Orka !?
Inte flyttade de sig ens en liten gnutta för att göra plats för Sophie, nej då! Mycket bättre att sparka på henne! Bra Tänkt!


Fan ta farmakologin!

Ooops.. och där blev pappa medveten om mina parkeringsböter... Har missat att betala den lilla boten så kära far ringde igår och frågade om jag hade parkerat bilen på smålandsgatan..

Va?! Näee eller vadå? Den står här utanför...
- Ja men det gjorde den nog inte den här fredagen...
Eeeh.. Näee kanske inte.. ööh.. har glömt att betala...

Han bara skrattade åt mig.. Satan! Det är nackdelen med att bilen står på pappa.. inte kan man smyga med något här i världen!

För tillfället hatar jag Farmakologin men jag har kommit en liten bit på väg iaf! Nu inväntar jag Sofie för lunch! :) Är i stort behov av en uppdatering från lilla fröken Jonsson! :)

Zzz

Idah har det inte hänt ett skit! Eller jo, det har regnat jävligt mycket! Jag har cyklat som en idiot, alltid sent ute!? Förstår inte hur det kan bli så jämt och ständigt!? Sovit mig igenom föreläsningarna och sovit mig igenom kvällen!

Riktigt givande dag!

Jag är som ett litet barn, sjukt beroende av sömn! Därför jag är helt förstörd idag! Lite grinig som någon kommenterade det hela med!

Luciatåg

VattenWorkOut! Det var något jag gillade, även om jag hade lite problem med just det här med att trampa vatten samtidigt som man skulle hålla händerna rätt upp i luften. Jag sjönk gång på gång som en sten! Men Sophie hade roligt åt mig iaf, kul att man kan roa någon! :)

Tydligen var irritationen över mig påtaglig, förstår aldrig varför?! Men jag menar, hallå det är Ida Johansson vi pratar om, det ska inte gå min väg. Som Fia-darlingen säger, Ida, det finns ingen med mer otur än dig! Näe självklart inte och där for hela revbensspjällsflaket på golvet och kunden fick nöja sig med ett annat! =/ Nog om det, tanten i bassängen som lät sin irritation gå ut över mig genom att drämma iväg sina hantlar på MIG, Japp på MIG!? Eeeeh TACK! Hallå be om ursäkt näeee inte ens det kunde kärringen förmå sig med!

Sen fixade jag och Sophie julstämning BIG TIME! Har redan sett årets första luciatåg! Och sen drack vi kaffe och åt ojästa lussekatter! Yammi...njaaa... men stämningen gick det inte att ta miste på!

Cammy och undertecknad har haft glögg och pluggafton! Gick sådär med pluggandet för min del och nu hamnade jag här! INTE OKEJ! Måste återfå min motivation, ska bara söka reda på den...




OOOOH BADPOJKAR! BYXMYNDIGA?? NJAAA...


KONSTSIM TYDLIGEN...


JA Men just det, detta är riktat till FIA! Duuu som skulle agera som ett extrastöd åt mig!? Du som ska ha koll på mig så jag kommer hem om nätterna och inte har blivit bortrövad eller våldtagen!? Nu sitter jag här söndag kväll och jag har fortfarande inte hört ett knyst från dig! Tänk om det hade hänt mig ngt denna helgen!? Huuu... Bättring darling! :)


hepp hepp

Herregud! Synen av mig idag är ingen vacker syn! Här har jag struttat runt iklädd strumpor, trosor och linne och dragit fram med den jävla dammsugaren! Tur att ingen ser mig!

Mormor, Morfar och Mamma kommer på besök idag, då måste det ju se anständigt ut! Vilket det inte gjorde idag på morgonen! Men nu så!

Igår ja, började bra med middag hemma hos Cammy som har besök av Erica, sen lite ölspel och sånt häftigt! Sen tog vi våra bikes för att bege oss till rödljusen vid norra vägen, party, party! Sen Palace, Cammys plånbok blev snodd, drink inhandlades och fötterna stampades i takt... Sen såklart det obligatoriska nattakäket! Och efterfest hos Jonas med Hipp Hipp.. Fast värden somnade i soffan! Så fick knalla hem sen... Blev terroriserad av Wille och Nicke inatt TACK! Och Kajsa sms:ade att hon hade åkt Svarttaxi med en som luktade kräks... En innehållsrik afton med andra ord!

Saturday!!!

WeeeeeeeHoooooo! Lördag igen, ME LIKE!

Jobbat idag, tjänat några välbehövda slantar...försökt få med lite kvanumfolk ut ikväll, har nog fått Christoffer och Morgan att nappa på betet.. haha.. Annars så blir det jag och Cammy med syster! Och det är ju inte fy skam det heller!

Fortfarande vill jag bara informera om att det finns bra med korkat folk som alltid kommer till Kvantum! AH Jag sliter mitt hår varendra gång... kommer bli flintis om detta ska fortgå!

Och just ja, sorry att det regnar idag, var väl för att jag riktigt brutalt mördade den äckliga spindeln igår...Ja Jag vet inte...

Nu blir det dusch och sen lite fix och don! :)

Julbordet i bilder

Vilken tattare jag är... Har snott lite bilder från de kära kollegorna från Julbordet :P
Nedan följer alltså resultatet! :)


Vet inte... Men tror att Tina rumpar oss andra... !?


Jo då, jag och syssling drog av en bugg mitt i folkmassan...






Detta tjusiga kort får avsluta bildvisningen :)

äckel

Jag kan inte tro mina ögon! EN SPINDEL!!! PÅ TOALETTEN! och jag verkligen HATAR SPINDLAR! Paralyserad av avsky och skräck stod jag där och bara stirrade på äcklet! Ja det gick så långt att till och med potatisen kokade över! Idiotspindel! Men jag tog på mig mördarhandskarna och mördarrocken och nu är han ta mig fan nerspolad! Han ska då inte få husera runt här i min bostad! Någon måtta får det vara! Och jag skiter i om det regnar imorgon! Så det så!

Simple Plan



Bara för att...



Fredag!

Och då var även denna veckan till ända... Jaa det låter ju fin fint.. Är hemma för lite lunch sen ska jag, Cammy och Sophie dra iväg en sväng till simhallen! Idag vill jag bubbla! Utan barn och utan sjöbusar!

Jag sitter här och funderar på, tänk om man hade blivit kille istället... Ibland önskar jag nästan det, inte för att jag dras till tjejer!! NEJ NEJ! Utan mer för att det verkar mycket mer praktiskt att va kille, fast det har ju jag och Camilla fått förklarat för oss att det absolut inte är, "Jo förstår ni, det är inte alls lätt att vara kille, man måste följa gruppen och man kan inte visa sina känslor... Hur skulle det se ut om man helt plötsligt började gråta!?" Jaa du.. alla har vi våra problem! Men man skulle slippa mycket sjukdomar som är så typiskt kvinnligt!

Varför ens grunna på det här?! Så meningslöst men ändå gör man det...

Idag ska jag ta och städa upp i mitt lilla råtthål, ser inte okej ut någonstans här! Nu drar jag vidare... ciaoooo

torsdag

Ny lärorik dag!

Jenny har kommit fram till att alkoholen måste sätta sig i knät på mig..eftersom ja alltid får så ont dagen efter! Och vi har även lärt oss att det är jävligt halt på fängelsebron!

Harrys jaa... Jo det var livat! Sen blev det lite nattakäk på Cafe Corner.. Hm.. det är väl allt som är värt att nämna!

Lektion idag, givande.. njaaa.. hade lite problem med att hålla ögonen öppna och hålla tillbaka illamåendet! Men vi alla tappra själar var på plats iaf.. vissa lite kortare stund än vi andra! Nu ska jag sova tills nästa lektion, då ska vi labba ! Wiiiihoo! Natti Natti!

uh

Har blivit brutalt jävla våldtagen på harrys dansgolv ikväll! Och allt är Markus fel!

Där med basta!

Skola imorgon då! Jippie!

fylla en tisdag... näheeeeeee

Julbordet avklarat! Och även en hel dag i skolan avklarad... Får väl medge att jag slumrade till ett par gånger.. Det är fan inte det lättaste att hålla ögonen öppna konstant när det är så sjukt intressanta föreläsningar!

Gårdagen började med att tåget var intsällt! Näeee men tjena SJ! Ovanligt! Tillslut kom ersättningsbussen och jag kunde påbörja min färd till Elisen.. Hon hade katt och fiskar ... Kom på den smarta idéen att jag skulle sno med mig både en katt och en fisk, funderade på att ta den som städade konstant hela dagarna!

 Sen vidare till Stora Hotellet, där vankades det mat vill jag lova! Åt så man rullade fram, trubaduren vaggade oss nästan till sömns men taggade till lite senare framåt kvällen! Drycken gick det inte heller någon nöd på, svartvinbärssnaps åvstår jag nog tills nästa gång. Även Calvadosen, servitrisen förklarade att det skulle vara smak av äpple.. Ååååh tänkte jag ! GOTT men nej vilken nit! Resultatet blev: Aldrig mer Calvados och en hel baileys över min tröja! TACK!

Lite mingel och sedan bjöds det upp till dans! Min danspartner körde väl kanske mer hängstilen än den upprätta jag-för-stilen!

För att ta mig hem fick jag skjuts av the bossarna...! Jaa.. en innehållsrik färd med många upplevelser! Tack för skjutsen!

Hem i säng och sova lite.. vaknar lite yr i bollen kastar i mig en macka eller två, torkar bort de svarta sträcken under ögonen och hoppar på cykeln för att bege mig till skolan! Och nu sitter jag här och stirrar rätt in i väggen och hjärnan går på sparlåga! Dags att ta en powernap för sen ska jag iväg och plaska lite!

Julbord

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeho! Julbord med Kvantumfolket ikväll! Känner att det kommer bli en bra kväll, en lyckad kväll med mycket mat! Perfekt när man inte orkar laga maten själv :)

Förfest hos Elise, ska väl ta och snygga till mig lite sen tar jag räserbiken till stationen och möter upp Annie så hoppar vi på tåget till Nybban! Känoners!

Undra om någon somnar innan klockan slår nio ikväll? Kan ju vara lätt hänt annars...

RSS 2.0