Gladdig

Det trillade in ett argt brev från "någon" argsint person som tyckte att vi bara skyltade med gladdiga saker! Att vi skulle titta på folket som var inne och handlade i vår butik och kanske komma fram till att vi borde annonsera mer om Fikon, Annanas eller Majs! Så nästa vecka la jag fram som förslag att vi kör ett helt annonsblad med bara extrapris på FIKON! Kommer sälja sketabra! Vad är det för en stackars människa? Har man inget bättre för sig än att klaga på alla gladdiga saker? Gladdiga!? Hm.. Vi analyserade och kom fram till att det måste vara en skåning! Liz tyckte vi skulle skicka tillbaka, ja se bara på våra chefer!

Jag gick för högstbjudande idag med, Tobias, den lilla luringen märkte mig med Sidfläsk, Revben och Kycklingvingar! Nice, det bästa var väl att jag vandrade omkring med det på mig i butiken! Tobias kom fram, men jag tror det tog emot honom att behöva säga: "Ska du verkligen gå runt med det där på dig Ida?"

Hade ett snack med Kexchokladjackan idag med, alltid lika trevligt...
"279 kronor kilot, hm... hm... hm... det måste bli 27.90 kronor hektot va!? Eller räknar jag helt tokigt? "
Väldigt givande måste jag säga!

fesk

Jo då! Så att de... Idag luktar man fisk igen! Vet nu hur det känns att krama en laxfilé.. Lät den glida ner längs hela kroppen... Hur trevligt som helst! Malin valde även att slänga strömming på mig! KanonKul!

Trött, Trött, Trött! Hade serious talking med Sambo inatt! Men om vi blev så mycket klokare? Näeee... En liten puff från båda håll kanske?! Nu ska jag sova middag som en liten prinsessa!

Konsten att Dumpa!

Idag har Cissi och Jag roat oss kungligt! Nästan iaf, vi hade en lexus bakom oss och fantiserade om att det var Kungafamiljen! Lite väl hettsiga blev vi för Cissi missade högerregeln och vi fick en sur tanta som förmodligen fått GLOSJUKAN nästan rätt in i sidan på den lilla Escorten! Jag lovar hon glodde så jag trodde ögonen skulle hoppa ur vilken sekund som helst!

Men lika glada för det fortsatte färden mot Saxnäs! Hämta upp cykel för att sedan dumpa den i skogen! Kändes som om vi dumpade ett lik!
"Är du säker på att vi inte ska skruva fast sadeln åt dig? "
- Nej Nej, det är lugnt...!
(Jag lovar sadeln guppar fram och tillbaka som en båt på ett stormigt hav! )
"Och du ska cykla på den till Skogsby?
- Jajamen!
"Och du ska köra efter i bilen?"
- Jajamen!

Nydumpad och Lycklig!?

Sedan tre varv i rondellen och in på Plantagen där en inte för happy kassör satt och glodde! Mycket GLO-människor vi sprungit på idag! Men det fanns bara ruttna blomster där... Checkade läget på Rusta... Cissi hittade en massagestol! Men hon övergav den för min spikmatta istället! Spikmatta is the shit! Jag säger då det!

Sen Blomsterlandet, där fanns det Blomster! Meee Like! Nu har det planterats i blomlådan! Urtjusigt! Cissi var sugen på att doppa huvudet i en liten fontän! Hehe... kanske med lite hjälp av mig.. En runda på skokällaren blev det med, fyndade ett par shoes!

Många turer runt i Kalmar stad blev det, vi ska nog tillägga att vi inte är de bästa spionerna i denna stad... Men det bjuder vi på! Håll mtill godo skulle man kunna säga! Ikväll ska vi fila fötterna och kolla på en riktig gråtfilm! Vi känner för att bara släppa på trycket! Så att säga... Men först ska här lagas mat, spaghetti och köttfärssås står på schemat!


HA HA HA!!! Så här kan det gå ... Torklinan är upprutten och självklart var det
min kära Cecilia som hade turen att stå där när allt skedde!
JOBBIGT VA!?

Goodnight...

Ny mobil nya möjligheter! Tack kära pappa! :)

Blev icke något Rolandz, men häng hemma hos Jeppe... Trevligt, pojkarna hade redan förfriskat sig med fyra öl var när jag och Lilly anlände en halvtimme efter utsatt tid! Lilly kan vända med Elvis på garageuppfarten här i Idehult! Hon kan HON! Det är väl dagens !

Natti Natt!

Aaaaaas

Vilket jävla as... äckel gubbe... usch... packmaskinen "krabbade" lite..så det tog lite tid att fixa till hans beställning.. hans förklaring till det hela var ju såklart! "ja men det är väl inte så konstigt, det behövs ju en man till sånt där! Det vet du väl! " Öh gubbjävel!

Okeeeej, Ida är inte på humör idag... Men nu ringde min älskade Lilly och helt plötsligt är jag på topp igen! Min solstråle! Rolandz blir det i afton.. så jävla nice! Öland here we come!

Kyss ma i röva!

Uppdatering!

Måndag igen, visst är det väl underbart med Måndagar!

Helgen spenderades på två hjul, rullade på bra! Fick så jävla ont i arslet bara! Skavsår BIG TIME! Övernattning i Jönköping, hm världens kanske flottaste vandrahem! Njaaa.. kanske inte, men varsin säng fick vi iaf! Och jag dubbelkollade att dörren vad låst! Bror och Jag tog med oss farsan på Olearys, hittade både det ena och det andra! Många kulor fick vi se...

Lördag fortsatte på hjul runt vättern! Ett litet missöde, Bror får bensinslut mitt ute i ingenstans! Så vi blir sittandes på en stenmur dinglandes med benen ett bra tag! Pappa fixade biffen dock och sen var vi på väg igen! Lördagsnatten tillbringades i Gränna, polkisar inhandlades! Lite runda under fötterna och smått berusade blev vi sittandes på Pir Kro och lyssnade på den skönsjungande trubaduren!

Söndag: INTE IDAS DAG! Så jävla arg som jag var på min far har jag nog inte varit på länge, först drar han upp mig på en jävla parkering som lutar jävligt mycket, plus att det var kullersten! Inte Idas grej att köra på det! När jag väl tagit mig därifrån ska vi köra småvägar hem, Jooo då! Massa grusvägar blev det och nypålagt oljegrus! Plus dessa jävla kryp som ger mig blåmärken i ansiktet! FYYYYYYY... Men efter en bit mat i Ramkvilla var jag vid gott humör igen!

Laddade om för en kväll på Strand med förfest hos "släkten" i husvagnen, så kallad vildcamping! Rödvin över hela mig! YES! Det började med att jag skulle vara nykter och köra hem, det slutade med att jag var en aning rund under fötterna och deckade i baksätet på vägen hem med Nicke som chaufför... Men först fick jag uppleva en jävligt rolig färd genom skogarna i Trekanten! Det var inte många rätt där inte!

Upp och hoppa när klockan ringde five o'clock idag! Underbart var min första tanke... Lullande kom jag iväg till jobbet, ENDAST en minut sen! STOLT! Dagen har flutit på bra, vart lättroad som få, vilket lammfiolen uppskattade! Det var inte hög nivå på de skämten som gick hem hos Ida Johansson idag inte! Lammfiolen tyckte fisken luktade ballong. Men jag ansåg att den var okej! Eftersom det var hela familjen Röding luktade vi inte på de andra! ... Kurt, Bo, Bengt och ja alla var där! Säljer ut Pressylta med, kom och handla! Och vilka beställningar jag har lagt på fisken denna veckan, ja det är en överraskning känner jag! Kan sluta precis hur som helst!

Gryningen...

Endast en gryning återstår denna veckan att tillbringa på mitt älskade Kvantum! Sen är det HELG!

Broschan, Pappsen och jag tar motorcyklarna och beger oss på en liten minisemester! And off we goooooo! See you later! Och till er alla, Försök att få tummen ur !

Hittade en fin fin bild på mina sambosar med.. Jaaa jag kan ta mig faan kalla er alla för mina sambosar! Känns som om jag har ett vandrahem!


Kyss!

De löktar Feeesk...

Fy satan vad jag stinker! En härlig smarrig fiskdoft sprider sig som en dimma runt mig vart jag än går! NEJ! - Det är inte så att jag har glömt bort att duscha! Men det kan nog lätt missuppfattas! Underbart! Sprida falska dofter och rykten om sig sådär! Det har varit en intensiv dag må jag säga! Stolt höll jag upp min fileáde fisk, eller ja, ryggraden, svansen och huvudet som var kvar av själva fisken! Tyckte jag var SÅ JÄVLA BRA! Då kommer idiotniklas och drar ner mig på jorden igen snabbt som ögat! -Öh Ida, det där är väl inget att vara stolt över, du har alldeles förmycket "kött" kvar ! ICKE... Det anser inte jag! Men varför bry sig om de som arbetar under en?! Moahahaaa! I'm the Boss!

Fumlig mmm Jaaa.. det är nog ett bra ord för mig idag! Fisken smiter, de är så jävla hala, locken tappas hit och dit och skinkorna, ja de bara skuttar iväg! Förstår inte vad de har emot mig!
Kan det ha varit den underbara starten jag fick denna morgon? Kommer ut i köket... och NÄMEN... Det ligger ett stycke människokropp där! Öhh... Ah det är lillebror! Sparkar till honom och frågar va fan han gör?
Vad ser det ut som muttrar han förbannat tillbaka...
Men varför sover du här? Undrar jag lite försynt...
Äh... Det är snart riktigt bekvämt! Ge mig ett par timmar till..
Men snäll som jag är så överlät jag sängen till honom! Sikken syster den där brodern har alltså! Han hade tydligen haft svårt att hitta med, sådär i fyllan och villan, men uppenbarligen hittade han till köket tillslut!

Gårdagen fixades och donades det i mitt palats! Skrivbord har man nu då, å de då va... Känns vuxet om inte annat! Blev grymt bra! Pappa hummade mest! Sen blev det lite umgänge, spelade lite kort å så då va.. Självklart vann undertecknad! Är ju helt klart bäst!

Nu ska ja hoppa på en buss för att hämta min lilla vän som står och väntar på mig i Kalmar! Wieeeeeeeeeeeee.... eller nåt!

Tack för mig! // The Boss!

Jag vill Tacka...

...Tanten med spättorna, förklarade för virrpannan att vi hade både filé och flådd... Det fastnade nog inte riktigt... när ja slagit in de flådda jäklarna till henne, kommer det:
"-Meeeen där har ni ju filéer, varför sa du inte det? Det är ju det jag vill ha...!?"
Jaha, ursäkta mig... mitt fel! Självklart gör vi om det så att det blir rätt!

Eller tanten som skulle ha kycklingklubbor:
"- Ja två vill jag ha..."
Okej
Sen står det en personlig assistent bakom o frågar:
-"ska du verkligen ha två?"
"Näeee Okej då, Jag tar TRE!"
Här börjar jag få svårt att hålla minen...
-"Ska du ha tre?"
"Eeh jaa... eller!?"
Såhär står de och resonerar ett bra tag och jag o Cristoffer får bita oss i tungan för att inte skratta åt de virriga människorna!

Vi har även fått in klagomål på Karréskivorna, STORPACK!!! Kunden kommer tillbaka med två färdiggrillade skivor och säger att de smakade förskräckligt illa!!!
"-Okej, men det var ju storpack ni köpte? Vart är resterande delen av innehållet?"
Ja då visar det sig att de har ätit upp de andra fyra skivorna! Men HALLÅ!?!?! Smakade det inte illa? Enligt kunden smakade det förjävligt!? Hur går det ihop!? En fråga vi ställde?!
Men seddu det har de inget bra svar på! Utan tjurade bara ihop och krävde sina pengar tillbaka!
Ja, själv skulle jag nog inte välja att äta upp något som smakar förjävligt...! Men det är ju upp till var och en...

Sen vill jag även rikta ett STORT TACK till [email protected] vem du nu är! Fyndigt namn må jag säga!

Min dag har i stort sett gått ut på att filéa jävligt mycket fisk och jag gör det så jävla bra, I'm the fucking King! Eller prinsessa som kunden uttryckte sig! Har grillat som en galning idag med, så fisk och flått, det är parfymen man kan känna från mig idag! Riktigt nice!

Drömmer mig bort till Sommaren 2007 som var den underbara, häftigaste, bästaste, ballaste, coolaste ... you name it... Sommaren 2009 skulle bli minst lika bra  MEN VA FAN... Juli månad är snart slut... Och vad har vi åstadkommit... INTE ETT SKIT! Måste bli ändring på det här, för såhär kan vi verkligen inte lämna denna underbara tid!

Nähe... KAFFE?!!?

Mors lilla Olle...

... i skogen gick...

Jo visst serru.. Massa bäääär blev det! Fan så fint! Avverkade både det ena och det andra där i skogen! Men trevligt hade vi även om myggen var med på ett hörn... Jävlar vad det kliar! Både här och där... Hm... Lilly undrade vad man nu skulle göra med de blå små runda kulorna..!? Hm.. Äta !? Kanske?! Eventuellt!? Vi var alla nöjda med vår fångst! Sigrid, Maj, Lilly och Ingun har gjort skogen på Desemålavägen osäker ikväll!

Kaffe blev det på de... Kom fram till att mycket är perfekt! Och passar som handen i handsken!

By the way, tydligen är man surfitta på jobbet om man ger order! Haha.. så idag känner jag att jag kan ställa mig under det uttrycket också! Why not! Kompanjerade ihop en fin fin lapp, inget nytt! Men ändå tydligen väldigt svårt att få in i skallen... Skärpning, The Boss är på krigsstigen!

Köss


små blå bär...

Nu ska här göras debut i blåbärsskogen !  - That's it!

Sightseeing...

Cissi och Steff tog med mig ut på Sightseeing idag, för att försöka få mig på bättre humör! De lyckades ganska bra! Jag fick se kossorna och koäggen! Massa koägg var det! En svart fick jag också se, inte alla dagar man ser det! Kaffe i Nickes stuga, Svart, fick även Toscakaka! Satt fint i maggen...

Plockade upp resterande delar av "the gang" resan gick vidare till Skogsby, baksätet rockade, Ebbe var en aning hispig, Steff körde som en gud, förrutom att han hade lite svårt med växlarna! Redo för kväll nummer Tre, Trevligt så att säga! Själv ska ja sova som en liten bebis! Med all rätt! Först ska jag duscha av mig skammen! Känner mig Tom, helt Tom...

Upptäckten av en snorbuse, "var den fin"? Blev till "en delfin" !? !?
Och Byxelkrok, bra isbrytare!
Repris om och om igen... Thank you! Löööve it...

Ännu en Söndag!

Gud vad skönt med en riktig tjejkväll tänkte vi och satt där och smuttade på våra alkoholiserade drycker! I nästa stund ramlar grabbsen in! Helt oinbjudna! Men visst dörren står visst alltid öppen på Råddegatan tydligen!

Nyttorptaxin gick denna natten, fick dock köra en extra sväng runt IKEA på grund av några förvirrade själar! Ännu en Söndagmorgon att vakna upp till, Någon klagar på min musik som spelas så nu jävlar satte jag på "Jag Skrattar Idag" på absolut högsta volym bara för att jag kan! Ida Johansson är INTE på humör! Jag känner ett visst agg på mot STEFAN! Han vill inte fixa frukost och bara klagar!

Cissi har haft en omvälvande morgon! Hon har hittat sin enögda smilegubbe på systemkassen, jag försökte förklara för henne att det är en punkt och slut parentes... Men hon verkar inte vilja förstå! Håll utkik på vimmelbilderna från gårdagen! Hon ska tydligen ha stått på händerna samtidigt som Vimmelfotografen fotade så att hela himlen lös upp av alla blixtrar!

Cammyho, Amanda och Jag tog nattakäk! Smakade så jävla gott! Fick sällskap av några herrar, årgång äldre, inte verkade de fatta att de tog upp någon plats på bänken inte, nej nej för tusan, slå er ner med era feta arsel... Jo och visst är vi gruvarbetare hela högen!

Strålande humör idag! Huvudvärk thats the shit! Töm och Glöm! - Ja varför inte!

Lammkött - det är frågan...

Lammkött - Okej, nu har jag testat, det var lite som jag hade förväntat mig... Smakade kofta! Slutsats = Alltså inget för mig! But Then I Know!
Grill och rödvin hos kusin igårkväll, Lilly var chaffis! Kanon tyckte vi som var lite alkoholiserade! Hon är en pärla! Snokade på Facet, kommenterade bilder och snack om skumma typer, en allmänt bra kväll!

Vaknade idag av två cp-skallar som tutar utanför mitt fönster! IDIOTER!!! Det är HELG, Ida vill sova när hon kan och får!!! Men ni ska få igen, när ni minst anar!

Vad har Ida gjort för nyttigt och vettigt idag!? Inte ett skit! Försöker få kontakt med omvärlden, men verkar dödsdömt! Kul, NOT! Undrar om Cissi kanske kan få tummen ur röven och SVARA I SIN MOBIL!!! Vill planera min afton, jag vill bli berusad och se allt i ljuva färger och vandra in i dimman där ingenting längre är så jävla kantigt!

"Jag Skrattar Idag" - Tack Sophie för denna upptäckten! 

Kyss!

Rörigt...

Jag avlider snart på grund av denna jävla smärta! Sjukt ont man har i axlarna idag, lagom till helgen! Fin fint jö! Äntligen HELG! Jobbet har varit en enda röra idag, försökt styra upp att, trixat och donat med de jävla schemat! Inte för att jag vet om det blev bra tillslut men nu har jag tagit kväller och framförallt helg! Helt fucking jävla underbart...

Rörigt är det... styr upp mitt liv! Please! Lilly och jag skulle vara trafikfaror om vi satte oss bakom ratten nu, så vi håller oss på hemmaplan, nu gäller det bara att planera om kvällen! Kanoners.. vi kan vi! Okej alla ska nu rätta sig efter oss! Men bra är vi! På både det ena och det andra!

Pössssssss

Som i en dimma...

... har jag tagit mig igenom denna dagen! Klockan ringde 04.00 pigg som en liten lärka hoppade jag upp ur sängen (läs som en sengångare rullade jag mig tillslut upp ur sängen) Påväg till jobbet ser jag en stackars sate som står o väntar på bussen klockan 05.00 på morgonen! Usch hinner jag tänka... OJ DET VAR JU HASSE.... Haha.. Agerar jag och bromsar och stannar bilen? Svar Nej... Jag och PER brummar lugnt vidare... Jooo då, visst fick jag höra om det på jobbet idag, Hasse: "Ida, nästa gång plockar du fan upp mig och ger mig skjuts när du ändå kör! " Oooops, okej såhär i efterhand var det lite taskigt, men var fortfarande i dvala...

Igår firade vi söta Axel, vilket charmtroll! Solglasen passade perfekt, sikken heting han blev! Efter kalaset begav jag mig till Skogsby och hälsade på fångsten... Ja då, det är Cissi som numera går under namnet fångsten! Och hon verka gilla det :) Gjorde henne lite sällskap på jobbet, käkade lite dumle, var passiv rökare och så vidare. Jobb med mer glid får man leta efter!

Fortfarande lugnt på jobbet, försöker köra på med Chefstiteln, går fin fint... eller ja hyffsat! Påminnt alla om att de ser förskräckliga ut, NI MÅSTE TVÄTTA ERA KLÄDER!!! Kanske är jag inte rätt människa till att klaga, jag som vänt mitt förkläde bakofram alldeles för många gånger nu! Stickis åkte på en nit igår, en kille som kom fram och ville ha väldigt tunna skivor av en skinksort, okej svara Stickis glatt och sätter igång och börja skiva ett kilo, vilket tar en liten stund. När hon sedan är klar är killen borta...! HA HA HA... roligaste hittills! GRUNDLURAD!

Nu ska hela helgen planeras! Ska göra den till en positiv upplevelse, jag vill känna den där känslan av att ha semester... För det är jag värd! Så de så...
Tjing! *

***

Två dagar avklarade as the Boss, and I like it! Jovars, livet rullar på.. i allmänhet! Fixar och donar lite, sänker lite priser, sågar lite märgben, beställer lite fisk, filéar lite fisk! Och det gjorde jag JÄVLIGT BRA!! Guldstjärna där till Ida Johansson!

Kusinbarnet fyller år imorgon, Bror och jag skulle köpa ngt häftigt, blev ett par supercoola solbrillor! Och en najs skjorta! Han kommer att gå hem hos alla tjejer nu!

Igårkväll var det grillning på Laxvegas, hos Lilly! Vilken trevlig sammankomst kände jag! Många samtal med inriktning på Ebbe och Fred, men mest Ebbe! Han var på topphumör! Jag lämnade motvilligt den trevliga skaran runt tio, sängen väntade! Allt för att vara fräsch och utvilad till morgondagen!

Fick höra Britney Spears live genom mobilen, Det tackar vi Jennyho för! Det är även dags för en ny mobil för fröken Johansson, kan inte skicka sms längre. Vattenskadad igen! JEPP! Den orkade inte med helgens äventyr tydligen!

Nu blir det promenix med Maj!

Nytt från Helgen!

Vissa av oss har fått uppleva sjösjuka på nära håll, sen var det skiftbyte kl 8.

Strand! Inte var det väl varmt inte? Fräsch, blöt kille. Göran tog oss tryggt och säkert till och från Borgholm! Sikken trevlig kille... We like him
Vi träffade en Trollkarl, Lurade oss nåt totalt! Även om Uffe gjorde sina tappra försök att lista ut hur det hela gick till! Tacksamt att trolla för fyllon! De ja..

Eftermiddagen började bra hos kusinerna Jonsson och Samuelsson i Saxnäs! Ölspel stod på schemat, skål, inga namn, båda händerna, räkna (inte Cissis starka sida dock) och inte du... Trevligt! Fortsatte sedan med lite kubbspel, inte visste jag att jag var en sådan stjärna på Kubb! Ebbe och Jag tog hem den striden! Lätt!

Fick även känna på hur det känns att få en boll rakt i fejan! TACK HÄRNBY! Den satt fint! Var nog där det började snurra lite extra! Drinken på Strand var väl onödig! Men ska det va, så ska det va!


Hoppas min lägenhet står kvar imorgon, fyra manliga nattgäster, tog mitt pick och pack och for till Nybban istället! Nybban is the shit! Jobb imorgon, 5.30 står jag beredd vid stämpelklockan, nu blir det nya tider ! Ida is the Chef!

Mongot var på plats
Baywatch nästa
Pimpad



Ta på dig byxorna Jenny!

Här tackar vi för oss! :)

ALL KÄRLEK TILL LOUISE!

Äntligen Fredag!

Jag är riktigt jävla nära att explodera! Skjut mig någon, detta jävla hus! Ingenting fungerar ju, tänkte vara duktig och koppla in min lilla söta tv för att ha något att göra en härlig fredagskväll som denna! MEN ICKE! Det går ju för fan inte, nu ger jag upp! Måttet är rågat!

Torsten och Jag har varit ute på en roadtrip idag, tog en kanelbulle och kaffe i Ljungbyholm! Trevligt! Vidare till Vita Sand, tittade till blommorna och posten! Glömde iofs det jag skulle hämta, satsar på att få med mig det nästa gång, tredje gången gillt som det brukar heta! Sen som skjuten ur en kanon gled vi vidare till Kalmar och Råddegatan, packade övernattningsväskan och slappade en stund i min enorma säng! Sen tog PER oss vidare till Nybban igen.


Fick ett livstecken från Bror idag, han lever! Hultsfred har tagit min bror och
förvandlat honom till...?...

Jobbet gick som en dans idag, Chefen sa till och med till mig att jag skulle "hålla honom om ryggen", med det menade han att det han sagt tidigare till en medarbetare kanske kunde tolkas som lite bryskt! Men man måste lära sig förstå! Eller hur Ida!? - Eh ja.. visst det...
Skulle blanda till rengöringsmedel idag, premiär för Ida, blev kanske inte 100... Skummet yrde och for över hela diskrummet och skvätte i ansiktet på mig! Och alla andra bara skrattade! Okej jag bjuder på det! Inte kunde väl jag veta att det hade samma effekt som diskmedel har ! NU VET JAG! Skum, Skum, Oj vad mycket Skum! Huvudet under armen brukar jag kalla det! Händer allt som oftast på senare dagar, något distraherar... Vad!?

ÄLSKAD VARE VARJE FREDAG, utom denna! Jobb imorgon - Sen underbara Saxnäs och Strand! Löööööve it! Har redan en plats paxad i hytten! Med hälsningar från min systers lillasyster!

Krumhall

Vart ute och gjort mina avtryck i de djupaste av de småländska skogarna! Var fint på landet... Kollade in Kajans nya bostad! Lyx deluxe! Käkade tacos, drack kaffe spelade kort med Molgan och hade det allmänt bra! Gött mos, inget gos, töm och glöm, sätt på hej då!

Alltså skulle inte huvudet sitta fast på kroppen skulle jag glömma det ...

Bajs, Bajs, Oj vad mycket Bajs

Kajans sätt att försluta tacobröden! Maskeringstejp kan användas till mycket :)

Testade Kajans moderna mp3-spelare

Kajsa i egen hög person! I like her! .... A lot.....

Godnatt gott folk här tackar vi för oss!

Jobbigt va!? --- JAAA!

Jag har skrattat så jag får kramp i magen och tårarna har sprutat i överflöd! Ringde Cissi i panik efter ett noga ihopknåpat SMS som skickades till precis fel mottagare! Kul att man kan förgylla kvällen på ett sådant sätt... Jag tror ärligt att jag dör! SMS är luriga grejer... Från och med ikväll ska ALLT dubbelkollas! Plus att alkohollås ska införskaffas!

Två timmar kvar på detta dygnet, vissa avslutar med en öl eller två! Vill med, men Chefen tyckte inte det var någon bra idé, Okej jag ger vika! Jag stannar hemma och myser med katten, nackdelen är att han är så jävla hårig. Annars har vi det trevligt, Plexus och Jag!

Vet inte vad det är med tv-apparaterna här i huset, men fungerar gör de då inte! Tekniker sökes! På köpet får han en fnittrig köttarbetare och en galen katt som älskar att trampa runt på tangentbord!

Räknar ner dagarna till Saxnäs!
Började ladda redan i Söndagskväll!
OF COURSE! Alltid redo för nya äventyr!

Shopoholic

Det har varit en förträfflig dag på stan med min Cecilia! Mycket har uträttats! Promenad, skoskav, klänningköp, kjolköp, presentköp och lunch med Rickie! Han valde dock att inte äta, tyckte det var intressant att jag hellre åt av Cissis tallrik eftersom jag lyckades beställa in det jag inte tålde. Och Cissi ja, hon tyckte inte om gurka, sallad eller rödlök! Bra att beställa en Ceasarsallad då ja..!


Vi hittade ett par Tarsan-solisar till Tarsan! Sen gick Tarsan lös på allt som hade leopardmönster! Kände att jag där fick ta mitt ansvar och satte bestämt ner en fot!


Vi har köpt nya klockor också! Världens finaste... En svart till mig och en vit till Cecilia... Givet att dessa två ska med på lördag! Vi visade stolt upp alla våra inköp för Rickie... han var väl sådär road! Han var ju självklart tvungen att visa upp sina kap också!!!
DOCK HAR MAN PENGAÅNGEST SÅ DET SMÄLLER OM ATT NU!

Fick precis ett livstecken från broschan.. skönt o veta att han fortfarande lever, han var på plats i Hultsfred, bra platser, nära bajamajorna .... Kanon!

Denna bilden är tillägnad William! Bara för att :)



Man har inte roligare än vad man gör att... Tarsan och Köttis tackar för sig!

Ny bekantskap!

Vaknade av att jag låg och skallrade tänder och hela kroppen skakade! Fy satan så jävla kallt det var eller... Sov med fönstret öppet och JA regnet öste ner och det blåste! Brrrrr... hade helst av allt velat ligga kvar under täcket! Men here we gooo.. jobbet kallar! Väl på plats blev väl Chefen inte överförtjust när han såg mina naglar. Det löd väl såhär på ett ungefär:

"Men IDA, du tuggar både tuggummi och kommer hit med nagellack, du vet att båda sakerna är förbjudet, du beter dig som en trottsig tonåring och du har jobbat här i flera år! DU borde veta bättre! OCH OM du måste ha nagellack kunde du valt ett som inte skär sig mot den röda rocken du har! "
Neonrosa - Jo det skulle man kunna säää


Fick ragg i köttdisken idag med, inte illa...
-" Heeeej, jobbar du här?
Ja, jo det kan man väl säga...
-  Är det kul att jobba på Kvantum?
Ja det är skitkul!
-  Är den här kyldisken ny?
Eeh näe
- OK, men den har inte stått där innan va?!
Nej kanske inte...
- OK! Trevligt att träffas!
Jajamen! Underbart! Ha en lovely dag!
Haha herregud.. vilka original det finns!

Vart ute och kört lite motorcykel med Wille och Fred idag, det var nice! Mitt lokalsinne ska man inte klanka ner på! Var dock en aning vilsen ett tag men det löste sig och de små pojkarna anade aldrig ett skvatt! Fred fick ont i rumpan och sen var det roliga slut!

Vilken kväll!

Tror alla instämmer, gårdagen var något utöver det vanliga! Förstår ingenting, hjärncellerna samarbetar icke... Varför nu, varför varför!? What liksom... Eh.. Frågorna är många, svaren svåra att söka! En Söndag som alla andra Söndagar helt enkelt!

slutade räkna vid 25 personer i min lilla lya, Steff tyckte vi skulle satsa på att få in 100, känns som om det förslaget är uteslutet! Bra drag, försvunna grejer, vem är kleptomanen?! Efterforskningar gjordes, busen åkte fast, fick betala mitt inträde som straff! EN BRA KVÄLL FÖR IDA PENGAMÄSSIGT! Fick den finaste komplimangen någonsin igår i korvkön: "Jag hoppas att någon har sagt till dig ikväll att du är den vackraste flickan ikväll" Eeeh tack.. eller nåt.. o sen fortsatte jag mumsa på min korv! Blev hemtagen tryggt och säkert, hade en egen bodyguard! Följde mig ända till dörren, fick till o med städa lite, sen tack och hej nästa tjej! Njaaa men nästan!

Vallen var fint, som alltid såhär års! Kajsa spräckte klänningen, på grund av mig! Snacka om lycka att träffa någon! :) Erik har rakat skallen i tron på att han kunde mucka gräl, men NEJ det gick inte nu heller... Stilstudie: Stå, se helt oberörd ut, lite cool, sök ögonkontakt, flörta lite, behåll coolheten, gör eventuellt några moves, titta bort, se fortfarande cool ut... Den tilltänkta får komma till dig..

Alkoholmässigt har Cissi och Jag konstaterat att vi låg på en fin fin nivå! Dra på trissor, vi har till o med vin kvar idag! Börjar vi bli vuxna? Behärskar mängden alkohol? Håller kvar vettet även när alkoholen går in?

Tack du snälla vän som spillde Kaffe på min kudde, har aldrig sovit så ljuvligt någonsin! Doften av Kaffe är underbar att somna till! Rogivande på något sätt!

Efter the walk of shame hade vi familjefrukost! Steff fixade, sen var det bara för Cissi, mig och Wille att slå oss ner! Kaffe, mackor, kaviar, salami, ost, baconost you name it! William undrar varför dem inte skyltar med någon laktosinnehållande fil i affärerna!? Sen passade han på att förgifta toaletten...! TACKAR!


Grisfett!

Hemma efter ännu en givande dag i charken! Grisfettet hoppade och studsade åt all världens håll, hamnade till o med innanför mina kläder.. riktigt nice..! Känner mig fräsch! Var ute och hälsade på Frukt och Grönt, hittade lite melon, Var inne i köket, hittade lite vindruvor! Var så satans hungrig... Råa köttbitar är ju inget man går o småäter på direkt..!

Kl. 05.25 står jag fullt påklädd med skinnställ och hela kittet MEN det spöregnar när jag kommer utanför dörren, springer in, kränger av mig skiten letar reda på nycklarna till PER och ilfart till jobbet... så gick det med min motorcykeltur denna dagen! Glad nu iofs, regnar sjukt jävla mycket! Nu blir det dusch, ikväll förfest at moi! Vill inte gå runt i mitt grisfett då... eller ja kanske.. Hm.. tåls att fundera på..!

Virrpannan...

Inte Idas dag idag inte... :(
Började med att all sallad åkte ut i framsätet när ja körde till jobbet, jo serru locket var inte påsatt ordentligt... Sen ska ja puttsa kotletten, valde att putsa pekfingret istället! Går ju också bra..
Gjorde en fin fin beställning på Karréskivor, 50 stycken, kryddade, packade och klara upptäcker jag ju självklart att de skulle vara UTAN ben, GÖR OM GÖR RÄTT!!!

Virrpanna BIG TIME!

Nu ska ja titta till Majsen!

Bubblor

Älskar mina kollegor.. älskar de ännu mer när de drar upp sånt som jag trodde var gammalt och glömt... Men ICKE... Tydligen är det svårt att glömma när jag, Ida Johansson, irriterat hoppar på Tobias och undrar varför i helvete han inte har kopplat om telefonen på hela dagen, för det tutar bara upptaget när jag försöker ringa honom... Det visar sig sedan att jag slagit mitt egna nummer hela jävla dagen.. Kul att man kan roa er ! Chefen stod fan dubbelvikt av skratt när han fick höra om det...

Har varit kalas här i Idehult ikväll, födelsedagsfirande x3, Joo då, av mina kära kusiner fick jag ett armband av ståltråd med tre fina pärlor på! Skeeeeta Nice! TACK TACK TACK! Fick Champagne med, så nu är kvällen räddad! :) Bubblor är min grej...

Dags att sussa gott... Natti natti!

Kafferep och vaniljdrömmar

Svaret är NEJ, idag är inte PER och jag bästa vänner... Det puckot ville inte starta när jag ville... Så provade Nicke.. OCH JAAA då startar han utan problem.. Hm.. kan det vara så att PER är lagd åt andra hållet?!

Det blev inget med tennisen, åskan och regnet förstörde början på en lysande karriär! Men ett besök hos Nicke blev det allt, spelade Alfapet och hade kafferep! Steff bjöd på kakor och Wille visade upp sina nya knästrumpor! Erik hittade ett nytt sätt att parkera på och Nicke, ja han var som bara som Nicke kan vara! Han har ju som sagt snart semester! ;)
Helst hade Steff velat bjuda på mandelkubb, vågade dock inte chansa, Wille är ju allergisk. Men var det mot Kubb eller Mandel?! Hm.. svår nöt att knäcka, så att säga... Vaniljdrömmar blev det istället och vi drömde oss bort mot helgens äventyr!

Nu ger sig Plexus (Katten) på jordnötterna, det räcker inte med alla vaser och vattenglas, han nöjer sig inte med det lilla han inte! Men en fin katt det är han! Dessutom bög... Matlådan fixad så nu är det väl bara att krypa till kojs o ladda för en ny dag i köttdisken!

Kärringar...

- Har ni inget bättre datum på fläsket?
Nej tyvärr, det kom inget nytt igår som det skulle gjort.
- Men jag vill ju inte köpa gammalt kött!
Nej men jag har inget med bättre datum, tyvärr, och det vi har är inte gammalt...
Säger jag med vänlig röst.
- MEN JAG VILL INTE KÖPA GAMMALT KÖTT!!!
Skriker tantan då.. DAMP!?
Herregud köp inte något kött då kärring!

Eller Johan som snavar på bokstäverna..  "Ja det skulle jag vilja säga" Blev istället "Ja, det skulle jag vilja sälja!" Haha.. det skulle chefen har hört, då hade Johan höjts till skyarna för att han har ett sånt bra säljsnack...

Näe fan.. semester skulle sitta fint! Men man får väl roa sig bäst man kan ändå! Ikväll blir det premiär för tennispelande för Fröken Johansson! Kan bli kul... Fick tipset att försöka träffa banan iaf, det tar jag till mig!

RSS 2.0